Rast prodaje jeftinih smartphonea

poruka: 37
|
čitano: 5.816
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast prodaje jeftinih smartphonea".
15 godina
Re: Rast prodaje jeftinih smartphonea
Tony.Soprano kaže...

Tko kupuje jeftine smartphone uređaje? Djeca da bi preko njih mogla ići na Facebook. {#}

lol,kupi mi to onda jedan S3 koji kosta bubam 4000 kuna,voljeli bi svi imati S3 (primjer samo) u dzepu,naravno da je bolji od galaxy ace,mini itd...

Post ti je na razini te djece koja idu na FB.

lijep pozdrav.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
SLAŽEM SE S TIM DA JE GALAXY MINI 2 DOVOLJNO DOBAR ZA SVE. Radije bi uvijek imao 2 jeftinija nego jedan skuplji. Imam 3GS i Legend, pa uživam u oba OS-a i nikada ne bi pristao da ih se odreknem u zamjenu za jedan TOP MODEL Android ili iPhone.

Sori ali ovo ti ne vjerujem nikako..  :/ 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
14 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
100 ljudi 100 ćudi! Uostalom kupiti ću onaj koji mislim da mi je potreban i koliko mi novčanik dopušta. Toliko od mene. Peace!

Nismo ni očekivali da na konkretno postavljeno pitanje daš odgovor.

redneck kaže...

@Toni_Soprano..

........Dakle,pitanje,što to točno ti radiš na svom "skupocijenom" smartfonu,što ne možeš raditi na nekom jeftinijem modelu?........

15 godina
neaktivan
Da vam objasnim nešto.
Znate onu reklamu od t-mobilea di lik dobije u paketu novi galaxy i galaxy tab. E pa taj paket vam košta oko 3 prosječne hrvatske plaće. Znači 3 mjeseca nemoj jest, pit ni trošit kune i eto paketa u slobodnoj prodaji. S tarifom već košta preko 5 prosječnih plaća, al u to ulazi beneficije tipa besplatne minute/poruke/internet.
Iphone je još veća zabluda hrvatskih potrošača. Pa to je mobitel za američki (!) srednji bogati sloj koji, za građanina koji bez problema može izdvojiti novce za gitaru od 2000 $, ima limuzinu srednje klase, kuću ili stan + vikendicu i poveću štednju.

A ne da u nas vidim lika kako izlazi iz golf dvice sa Iphoneom, i to tako da se sa 30 m vidi bijeli iphone.
17 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
Na ovom forumu tko ostane normalan svaka mu čast. Neću uopće više niti jednu temu komentirati jer nema smisla.. stvarno ima svakakvih ljudi..

Konačno nešto pametno, a inače čim si ovu debelu mafijašku svinju uzeo za avatara odaješ svoj mentalni sklop i svoj način shvaćanja funkcioniranja društva..

Jao nama ako nam se ti dočepaš vlasti....

Keep this frequency clear...
14 godina
Rast prodaje jeftinih smartphonea

Sto ti to mozes sa SIII a ja nemogu sa clockanim GT540 CR 2.3.7?

Uredno obavljam pozive, poruke, gledam HQ video na youtubeu i ostalim siteovima.

Igram tu i tamo koju igru, nema laga na pretrazivacu, sve radi kao po loju.Baterija mi traje 4 dana sa prosjecnim koristenjem.

Po cemu je onda moj mobilni telefon los?Osobno smatram da je bacanje novca kupovanje telefona od 4K kuna i ako imas novaca.

Jer je tebi to sminka, nisi ti sposoban iskoristiti to malo vise sto nudi naspram jeftinih telefona.

No necu ja tebi birati telefon, kupuj sto zelis, samo ne pisi gluposti Soprano.

iclock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
osobno imam rootanu xperiu x8 na andridu 2.3.7 i radi ko urica sve aplikacije i igre koje saam skinuo s torrenta ("placene") mi rade bez greske i nikad nebi dao za mob vise od 2k ako x8 izgubim ili razbijem nece mi biti zao odem na njuskalo i kupim drugu za 500kn a ako izgubim primjer s3 onda se mogu j**** jer nemam za drugi
mihael
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice