Rast isporuka Androida

poruka: 12
|
čitano: 2.551
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast isporuka Androida".
17 godina
neaktivan
Rast isporuka Androida

Svaka čast googleu :) 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Rast isporuka Androida

...i svaka čast operaterima koji ga imaju u ponudi. Pošto je Android najjači u USA čiji građani u velikoj mjeri to uzimaju preko operatera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 19:32 (HCSC).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Rast isporuka Androida

"a podrška velikog broja proizvođača (HTC, LG, Motorola) govori i o blistavoj budućnosti same platforme." . Jednostavno je jace od mene i moram reci, moje omiljene platforme!Osmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rast isporuka Androida

HTC ,Motorola, LG i zaboravili su reći Samsunga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 21:26 (Nokikalas).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Rast isporuka Androida
Nokikalas kaže...

A i sony ericsson se također ubacujeOsmijeh

Stoja
18 godina
Rast isporuka Androida

...a i SE te ostala manje poznata garda (Dell, Acer, Huawei...). Android je trenutno in i dobro je prihvačen, što kod korisnika, što odgovor za iPhone kod ostalih operatera i općenito.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lion King kaže...

"a podrška velikog broja proizvođača (HTC, LG, Motorola) govori i o blistavoj budućnosti same platforme." . Jednostavno je jace od mene i moram reci, moje omiljene platforme!Osmijeh

Ako sam ikad "volio" neku platformu onda je to android Osmijeh

18 godina
neaktivan
Nokikalas kaže...

Samsung je toliko ocajan da je bolje da ga se ne spomene. Uzmi kao primjer Galaxy (kojeg budi receno posjedujem) i nisu izbacili nikakav update od 11.mjeseca. Po meni takav proizvodac nije vrijedan spomena. Samsung moze samo pognuti glavu i sutiti, jer bijes korisnika Galaxy-a je povelik.

bnaci kaže...

Ako sam ikad "volio" neku platformu onda je to android Osmijeh

Definitivno! Osmijeh

17 godina
neaktivan
Rast isporuka Androida

android najbolji, moj novi mob mora bit s androidom. jednostavan je, raste, dobra podrška, mobiteli dobri i jeftiniji od iphonea.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

android najbolji, moj novi mob mora bit s androidom. jednostavan je, raste, dobra podrška, mobiteli dobri i jeftiniji od iphonea.

A nije baš sve tako bajno kako ti govoriš hehe. Podrška mobova ovisi o proizvođačima i operaterima, recimo samsung još uvijek ima modele koji su na verziji 1.6 i nemaju namjere update-ati mob na novije verzije(sada već 2.2 verzija)

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
djdomi kaže...

A nije baš sve tako bajno kako ti govoriš hehe. Podrška mobova ovisi o proizvođačima i operaterima, recimo samsung još uvijek ima modele koji su na verziji 1.6 i nemaju namjere update-ati mob na novije verzije(sada već 2.2 verzija)

a među androidima je najbolji htc. takav treba uzet.

Dočekali...10.11. The MW2
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
djdomi kaže...

1.5 nazalost...Mršti se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice