Svaka čast googleu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...i svaka čast operaterima koji ga imaju u ponudi. Pošto je Android najjači u USA čiji građani u velikoj mjeri to uzimaju preko operatera.
"a podrška velikog broja proizvođača (HTC, LG, Motorola) govori i o blistavoj budućnosti same platforme." . Jednostavno je jace od mene i moram reci, moje omiljene platforme!
HTC ,Motorola, LG i zaboravili su reći Samsunga.
A i sony ericsson se također ubacuje
...a i SE te ostala manje poznata garda (Dell, Acer, Huawei...). Android je trenutno in i dobro je prihvačen, što kod korisnika, što odgovor za iPhone kod ostalih operatera i općenito.
"a podrška velikog broja proizvođača (HTC, LG, Motorola) govori i o blistavoj budućnosti same platforme." . Jednostavno je jace od mene i moram reci, moje omiljene platforme!
Ako sam ikad "volio" neku platformu onda je to android 
Samsung je toliko ocajan da je bolje da ga se ne spomene. Uzmi kao primjer Galaxy (kojeg budi receno posjedujem) i nisu izbacili nikakav update od 11.mjeseca. Po meni takav proizvodac nije vrijedan spomena. Samsung moze samo pognuti glavu i sutiti, jer bijes korisnika Galaxy-a je povelik.
Ako sam ikad "volio" neku platformu onda je to android 
Definitivno! 
android najbolji, moj novi mob mora bit s androidom. jednostavan je, raste, dobra podrška, mobiteli dobri i jeftiniji od iphonea.
android najbolji, moj novi mob mora bit s androidom. jednostavan je, raste, dobra podrška, mobiteli dobri i jeftiniji od iphonea.
A nije baš sve tako bajno kako ti govoriš hehe. Podrška mobova ovisi o proizvođačima i operaterima, recimo samsung još uvijek ima modele koji su na verziji 1.6 i nemaju namjere update-ati mob na novije verzije(sada već 2.2 verzija)
A nije baš sve tako bajno kako ti govoriš hehe. Podrška mobova ovisi o proizvođačima i operaterima, recimo samsung još uvijek ima modele koji su na verziji 1.6 i nemaju namjere update-ati mob na novije verzije(sada već 2.2 verzija)
a među androidima je najbolji htc. takav treba uzet.
1.5 nazalost...