Izgleda da ću ja uskoro keks od 2 GB DDR2 tražiti preko oglasnika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda da ću ja uskoro keks od 2 GB DDR2 tražiti preko oglasnika
Tako izgleda ču i ja budem
trazio sam bas neki dan ddr ram pc 133 i modul od 256 mb dode ko 1/5 mog kita ddr3 na 1600 mhz....ljudi su prisiljeni preci na ddr3 doslovno
trazio sam bas neki dan ddr ram pc 133 i modul od 256 mb dode ko 1/5 mog kita ddr3 na 1600 mhz....ljudi su prisiljeni preci na ddr3 doslovno
H,hhh,
bas sam se nasmijao
Tko je jamio jamio je
Ja sam svoj kit od 2x2 gb ddr2 1066mhz memorije platio 480 kn a sada se i ne usudjujem pogledat koliko taj isti kit dojde
Tko je jamio jamio je
Ja sam svoj kit od 2x2 gb ddr2 1066mhz memorije platio 480 kn a sada se i ne usudjujem pogledat koliko taj isti kit dojde
Ja sam svoj kit 2x2 1600 DDR3 platio 800 a sad kosta preko 1000.
A za DDR2...tko je jamio je jamio prosle godine dok je bilo prljavo jeftino
Umjesto da ddr3 padaju cijene povecavaju se pa kako onda misle da ce ddr3 postat standard.
Na DDR1 sam tako da mi je bolje kupit RAM odmah,i ovako su preskupi
!
ja imam na laptopu 4 gigabajta memorije,a još nisam nikad preko gigabajta iskoristio,dovoljno je da imaš 2 gb,osim možda za igrice gdje trebaš više
Na DDR1 sam tako da mi je bolje kupit RAM odmah,i ovako su preskupi
!
kupi 2 x 512 ddr1 memorije i doci ce te vec sada oko 600 kn cca ako ih uopce nades di na lageru...inace se ceka koji tjedan lol.
ja imam na laptopu 4 gigabajta memorije,a još nisam nikad preko gigabajta iskoristio,dovoljno je da imaš 2 gb,osim možda za igrice gdje trebaš više
imam i ja 4 gige al nažalost prečesto koristim sve 4 :)
koja je svrha tvog lapa?
koja je svrha tvog lapa?
internet i sve što ima veze s njim
pa kako onda uspijes sva 4GB iskoristiti?
mozda da definiras malo bolje "sve sto ima veze s internetom" lol
pa kako onda uspijes sva 4GB iskoristiti?
mozda da definiras malo bolje "sve sto ima veze s internetom" lol
ne ja sam rekao da imam 4 a ne iskoristim niti 1,znači surfanje,skidanje glazbe i filmova,imam xp i probao sam učitati skoro sve programe koje imam instalirane jedva je prešlo 1,2 gb,tako da je imati preko 2 gb memorije sasvim nepotrebno ,osim ako igraš igrice i baviš se kompjutorima profi
ne ja sam rekao da imam 4 a ne iskoristim niti 1,znači surfanje,skidanje glazbe i filmova,imam xp i probao sam učitati skoro sve programe koje imam instalirane jedva je prešlo 1,2 gb,tako da je imati preko 2 gb memorije sasvim nepotrebno ,osim ako igraš igrice i baviš se kompjutorima profi
Heh, isprike, sad sam vidio
Nisam citao ali: "LIJEVA BOLJA!".
koja je svrha tvog lapa?
jedini stroj koji imam a služi za:
- rad
- učenje i testiranje (par virtualki)
- zabava (muzika, kodiranje zvuka na hd filmovima)
malo po malo i potroši se :)