Rasprodan Kindle DX

poruka: 8
|
čitano: 1.925
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rasprodan Kindle DX".
18 godina
odjavljen
Rasprodan Kindle DX

Ovo je predobra stvar!!! Moram si to nabaviti! Jel ima negdje kod nas takvih/srodnih uređaja?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 13:13 (Friday).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rasprodan Kindle DX

naravno da nema. naši trgovci još nisu shvatili potencijal e-readera niti da ih zapravo mnogo ljudi u hrvatskoj želi nabaviti...

...I put on my robe and a wizard hat...

0 0 hvala 0
18 godina
Rasprodan Kindle DX

Kako me živcira to sporo uvođenje readera. Jedna od najuzbudljivijih tehnologija sa ogromnim potencijalom ostaje rijetka i skupa. Užasno frustrirajuće. Pa ja mislim da bi se to rasprodalo ko isus da se ljudima malo pobliže prezentira tehnologija i da se naprave dobre online knjižnice.

0 0 hvala 0
18 godina
Rasprodan Kindle DX

našem narodu bi to bilo izvrsno za praćenje kladionica iz birtije. smartfoni su malo presitni, pa kad dođu e-readeri s 3g-om, da vidiš veselja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Rasprodan Kindle DX
Trigger kaže...

Kako me živcira to sporo uvođenje readera. Jedna od najuzbudljivijih tehnologija sa ogromnim potencijalom ostaje rijetka i skupa. Užasno frustrirajuće. Pa ja mislim da bi se to rasprodalo ko isus da se ljudima malo pobliže prezentira tehnologija i da se naprave dobre online knjižnice.

Mene isto živcira jer volim čitati knjige ali ipak mislim da smo u manjini, posebno u Hrvatskoj. Možda bi se prije prodavalo iz razloga koji piše u gornjem postu :(
17 godina
neaktivan
Rasprodan Kindle DX

Ma ljudi još uvijek više vole "klasične" knjige. I tako će biti još dugo. I meni, koji sam "kompjuteraš", za odmor od sve te silne elektornike, ekrana, memorije, touch screenoova itd. dobro dođe obična papirnata knjiga kao odmor. Bez šuma ventilatora, beepova, klikanja ...

Ali zato je jedna perferktna primjena Kindle-a i sličnih ... Za stručnu literaturu . Pogotovo u svijetu kompjutera, gdje knjige kad izađu, već su zastarjele. Pa je onda stvarno šteta tog papira i boje.

I da, stvarno mora pojeftiniti i to dosta. Kao i npr iPhone i sl. Jer dati par tisuća kuna za te igračke (jer, ruku na srce, to su stvarno igračke ..) ...

x

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rasprodan Kindle DX

U tome i jest čar epapera, što nema pozadinsko osvjetljenje i prilično liči na papir, dakle ne zamara oči kao standardni ekrani. Ipak je lakše nositi taj jedan uređaj nego knjigu. Ali da, slažem se knjiga je knjiga, miris papira, listanje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rasprodan Kindle DX

Hm gušti prave knjige, kad koriste jeftinu boju pa ti pola tinte ostane na rukama, kad moras pročitat ili koristit neko od onih ogromnih knjižuri od 1000-2000 strana pa nit ih možeš naslonit niti otvorit normalno, da ne govorim kad ti više ne trebaju ali bi ih svejedno tio ostaviti za svaki slučaj pa ti polako zauzimu po sobe, kad trebas otic na put ili kod kolege a trebaju ti te iste knjige pa teglit 20 kila knjiga. Jedina prednos prave knjige je kad poneseš na plažu nekakvu beletristiku pa ako ti je neko odnese ili se smoči neš se ni okrenit dok ako ti neko mazne kindle DX nece ti bit bas svejedno. I naravno ne zaboravimo ekološku komponentu. Kad smo već kod ekologije zna li neko kako se e-papir proizvodi, da li je otrovan kao i ostala elektronika?  

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice