QuickTime Pro u Snow Leopardu?

poruka: 5
|
čitano: 1.407
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "QuickTime Pro u Snow Leopardu?".
18 godina
neaktivan

Kako Aplle moze ovakve stvari imati u OS-u, a MS mora izbaciti i media player jer je monopolisticki?

Fakat ne kontam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ola, pa Quick Time je otvoren za sve sisteme i ima free verziju, gonim ga na PC-u isto kao i na MAC-u!

Dok Media Player bas i nije, evo ja sam na MAC-u upravo i nista od Media Playera =) .... to jest

mogu do nekig starijih verzija, tipa 9-ka, ali je jako ogranicen i borba je sa bilokakvim codecima. Dok za

Quick Time nije problem, bio ti PC-u ili MAC-u!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 9:39 (Zvekan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

quicktime je najgori player ikad Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je bio krajnje antipatican dok nisam poceo raditi na MAC-u, sada ga nemogu izbjeci i uopce

nije tako los, stovise jako je dobar, ali i malo drukcije radi na MAC-u. Mislim da mu je glavna

mana to sto se dugo dize na PC-u, ali je jako stabilan i dobar......mada mi je i dalje antipatican i 

izbjegavam ga na PC-u!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: QuickTime Pro u Snow Leopardu?
Gambino kaže...

Kako Aplle moze ovakve stvari imati u OS-u, a MS mora izbaciti i media player jer je monopolisticki?

Fakat ne kontam

QuickTime nije samo player nas MacOS X-u, nego cijeli framework zadužen za multimediju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice