Nadam se da je meni već došao u poštanski sandučić 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ga sada čitam...bio sam maloprije na kiosku i žena mi kaže da sa 1. doša....hehheeheheh
Ja ga sada čitam...bio sam maloprije na kiosku i žena mi kaže da sa 1. doša....hehheeheheh
pa kad niko neuzima 
lol a ja sam ti u Solinu pa malo tko paš sa tog kioska uzima
http://hr.wikipedia.org/wiki/Solin lep grad :D
Pa istina preljep je grad...a koga zanima povijest mora znat da je to Salona....Ima novi hotel od 5 zvijezdica
VI ste sa kioska dosli na hotel ?
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
VI ste sa kioska dosli na hotel ?
On je poćea!!!
Os da ti je skeniram
Zaista su me iznenadili s ovim temama. Kada sam ga jučer ugledao skoro sam poskočio od sreće kada sam ugledao pravi prvi bugovski test Windowsa 8.
Zaista su me iznenadili s ovim temama. Kada sam ga jučer ugledao skoro sam poskočio od sreće kada sam ugledao pravi prvi bugovski test Windowsa 8.
Sumnjam da će biti išta razlićitiji od sedmice...
Poslije ljeta ? Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je ljeto jos u punom jeku.
Poslije ljeta ? Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je ljeto jos u punom jeku.
PA JE ISTINA JE, ovdje žega ko u AFRICI
jao bili smo tamo nedavno na exkurziji... vodickinji je svaka 2. rijec bila solin ili salona... kada sam dosao kuci isao sam na psiho-terapije
Ako nema onih sranja od gadgeta,bit će odličan!Ovo je baš po mome ukusu
Baš sam si instalirao Rainmeter i Omnimo 4.1 za Rainmeter tako da mi desktop izgleda kao Windows 8. Super je ima tolko ugrađenih aplikacija i još onih za download, čak možeš mijenjati i bolju te opacity i style. Jedva čekam W8.
Sumnjam da će biti išta razlićitiji od sedmice...
Možda će biti samo mali popravak sedmice, a možda - nadam se će izgledt ko WP7. Ima raznih glasina.
Kad mi dođe sutra plaća,kupujem,još mi ostalo 20ak kuna
Meni se neda do kioska pa sam si uzo preplatu, aaaaaaaaa koja je to uzivancija ne ic na kiosk po 40C nego doma uz klimu cekat da dodje postar. BTW meni na Pagu nije nis doslo u sanducic osim tone racuna ili se negdje medju njima zagubil.
Meni se neda do kioska pa sam si uzo preplatu, aaaaaaaaa koja je to uzivancija ne ic na kiosk po 40C nego doma uz klimu cekat da dodje postar. BTW meni na Pagu nije nis doslo u sanducic osim tone racuna ili se negdje medju njima zagubil.
Još će biti bolje kada Bug napravi tablet izdanje pa se ni poštar ne mora čekati (a cijena bez tiska i distrubucije bude najviše 20 kn).
Još će biti bolje kada Bug napravi tablet izdanje pa se ni poštar ne mora čekati (a cijena bez tiska i distrubucije bude najviše 20 kn).
A to nekih 5god kad tablet postane must-have a i sad se ima digitalna arhiva al ona ne prati izdanja nek dodje nekih 2 tjedna poslje tiskanog Buga.
EDIT: Ja proslu nagradnu igru nis mogo sudjelovat pisalo je da je krivi kod a kod tocan da ne moze tocniji a vako i onako nagrede nis bile nesto sta mi treba...
Dobar tekst Drage Galića o cloud tehnologiji vezanim uz distribuciju igri, zbilja nisam o ovome razmišljao na taj način i uvidio možebitne negativnosti istog.
I sviđa mi se što ste stavili rubriku za Nintendo 3DS gamere i tema broja Sve o procesorima mi je OK.
Keep up good work !
A to nekih 5god kad tablet postane must-have a i sad se ima digitalna arhiva al ona ne prati izdanja nek dodje nekih 2 tjedna poslje tiskanog Buga.
EDIT: Ja proslu nagradnu igru nis mogo sudjelovat pisalo je da je krivi kod a kod tocan da ne moze tocniji a vako i onako nagrede nis bile nesto sta mi treba...
Siguran sam da će i biti ranije od 5 god jer, iako ne poznam nikoga u Bug-u, vjerujem da već neko vrijeme razmišljaju o tome (a možda i polako testiraju).
Siguran sam da će i biti ranije od 5 god jer, iako ne poznam nikoga u Bug-u, vjerujem da već neko vrijeme razmišljaju o tome (a možda i polako testiraju).
Vrijedi im gubiti vrijeme na trenutno 3 tableta medju citateljima.
Zabregčancima je ljeto gotovo kad im završe G.O-i. To se osjeti po mnogo čemu,počevši od HRT-a do BUG-a!
S obzirom da sam šljakao večinu vremena tijekom ljeta, ovog bi čak mogao i kupiti (nakon dugo vremena).