Prvi Bug poslije ljeta!

poruka: 28
|
čitano: 2.740
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prvi Bug poslije ljeta!".
18 godina
neaktivan
Prvi Bug poslije ljeta!

Nadam se da je meni već došao u poštanski sandučić {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Prvi Bug poslije ljeta!
Ja se nadam da je napokon vrijedan čitanja, a ne stalno one gadget miđe
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
Prvi Bug poslije ljeta!

Ja ga sada čitam...bio sam maloprije na kiosku i žena mi kaže da sa 1. doša....hehheeheheh

Volim puno trollat...kadkad malo spammat...živin sretno i na ulici u kartonskij kutiji od mojeg raćunala...

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Ja ga sada čitam...bio sam maloprije na kiosku i žena mi kaže da sa 1. doša....hehheeheheh

pa kad niko neuzima {#}

Say Hello To My Little Friend
14 godina
Prvi Bug poslije ljeta!

lol a ja sam ti u Solinu pa malo tko paš sa tog kioska uzima

Volim puno trollat...kadkad malo spammat...živin sretno i na ulici u kartonskij kutiji od mojeg raćunala...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prvi Bug poslije ljeta!
Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
14 godina
Scarfaceee kaže...

Pa istina preljep je grad...a koga zanima povijest mora znat da je to Salona....Ima novi hotel od 5 zvijezdica

17 godina
neaktivan
WTF?
VI ste sa kioska dosli na hotel ?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
neaktivan
Aj posaljite mi koji bespla primjerak da me inspirirate da obnovim pretplatu ;)
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
Mitch kaže...
WTF?
VI ste sa kioska dosli na hotel ?

On je poćea!!!

14 godina
Keiichi kaže...
Aj posaljite mi koji bespla primjerak da me inspirirate da obnovim pretplatu ;)

Os da ti je skeniram

16 godina
protjeran
Prvi Bug poslije ljeta!

Zaista su me iznenadili s ovim temama. Kada sam ga jučer ugledao skoro sam poskočio od sreće kada sam ugledao pravi prvi bugovski test Windowsa 8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XP Master kaže...

Zaista su me iznenadili s ovim temama. Kada sam ga jučer ugledao skoro sam poskočio od sreće kada sam ugledao pravi prvi bugovski test Windowsa 8.

Sumnjam da će biti išta razlićitiji od sedmice...

16 godina
neaktivan

Poslije ljeta ? Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je ljeto jos u punom jeku.

14 godina
Ddrt kaže...

Poslije ljeta ? Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je ljeto jos u punom jeku.

PA JE ISTINA JE, ovdje žega ko u AFRICI 

16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

jao bili smo tamo nedavno na exkurziji... vodickinji je svaka 2. rijec bila solin ili salona... kada sam dosao kuci isao sam na psiho-terapije

Maky
15 godina
Prvi Bug poslije ljeta!

Ako nema onih sranja od gadgeta,bit će odličan!Ovo je baš po mome ukusu

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Prvi Bug poslije ljeta!

Baš sam si instalirao Rainmeter i Omnimo 4.1 za Rainmeter tako da mi desktop izgleda kao Windows 8. Super je ima tolko ugrađenih aplikacija i još onih za download, čak možeš mijenjati i bolju te opacity i style. Jedva čekam W8.

Dodo Bui
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Komunist Izet kaže...
XP Master kaže...

Sumnjam da će biti išta razlićitiji od sedmice...

Možda će biti samo mali popravak sedmice, a možda - nadam se će izgledt ko WP7. Ima raznih glasina.

Dodo Bui
16 godina
neaktivan
Prvi Bug poslije ljeta!

Kad mi dođe sutra plaća,kupujem,još mi ostalo 20ak kuna{#}

3 0 hvala 0
15 godina
Prvi Bug poslije ljeta!

Meni se neda do kioska pa sam si uzo preplatu, aaaaaaaaa koja je to uzivancija ne ic na kiosk po 40C nego doma uz klimu cekat da dodje postar. BTW meni na Pagu nije nis doslo u sanducic osim tone racuna ili se negdje medju njima zagubil.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Meni se neda do kioska pa sam si uzo preplatu, aaaaaaaaa koja je to uzivancija ne ic na kiosk po 40C nego doma uz klimu cekat da dodje postar. BTW meni na Pagu nije nis doslo u sanducic osim tone racuna ili se negdje medju njima zagubil.

Još će biti bolje kada Bug napravi tablet izdanje pa se ni poštar ne mora čekati (a cijena bez tiska i distrubucije bude najviše 20 kn).

15 godina
Viggo kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Još će biti bolje kada Bug napravi tablet izdanje pa se ni poštar ne mora čekati (a cijena bez tiska i distrubucije bude najviše 20 kn).

A to nekih 5god kad tablet postane must-have a i sad se ima digitalna arhiva al ona ne prati izdanja nek dodje nekih 2 tjedna poslje tiskanog Buga.

EDIT: Ja proslu nagradnu igru nis mogo sudjelovat pisalo je da je krivi kod a kod tocan da ne moze tocniji a vako i onako nagrede nis bile nesto sta mi treba...

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 13:10 (GeneralPag1997).
16 godina
neaktivan
Prvi Bug poslije ljeta!

Dobar tekst Drage Galića o cloud tehnologiji vezanim uz distribuciju igri, zbilja nisam o ovome razmišljao na taj način i uvidio možebitne negativnosti istog.

I sviđa mi se što ste stavili rubriku za Nintendo 3DS gamere i tema broja Sve o procesorima mi je OK.

Keep up good work !

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 14:20 (woodgamesfx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Viggo kaže...
GeneralPag1997 kaže...

A to nekih 5god kad tablet postane must-have a i sad se ima digitalna arhiva al ona ne prati izdanja nek dodje nekih 2 tjedna poslje tiskanog Buga.

EDIT: Ja proslu nagradnu igru nis mogo sudjelovat pisalo je da je krivi kod a kod tocan da ne moze tocniji a vako i onako nagrede nis bile nesto sta mi treba...

Siguran sam da će i biti ranije od 5 god jer, iako ne poznam nikoga u Bug-u, vjerujem da već neko vrijeme razmišljaju o tome (a možda i polako testiraju).

16 godina
protjeran
Viggo kaže...
GeneralPag1997 kaže...
Viggo kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Siguran sam da će i biti ranije od 5 god jer, iako ne poznam nikoga u Bug-u, vjerujem da već neko vrijeme razmišljaju o tome (a možda i polako testiraju).

Vrijedi im gubiti vrijeme na trenutno 3 tableta medju citateljima.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
Ddrt kaže...

Zabregčancima je ljeto gotovo kad im završe G.O-i. To se osjeti po mnogo čemu,počevši od HRT-a do BUG-a!

www.hrphotocontest.com
17 godina
odjavljen
Prvi Bug poslije ljeta!

S obzirom da sam šljakao večinu vremena tijekom ljeta, ovog bi čak mogao i kupiti (nakon dugo vremena).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice