Prve zakrpe lol.A kaj je sa onima koji imaju rtm več 3 mjeseca i nešto dana? Ja sam instalirao već brdo fixeva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prve zakrpe lol.A kaj je sa onima koji imaju rtm več 3 mjeseca i nešto dana? Ja sam instalirao već brdo fixeva.
true, ali misli se otkad su službeno izašli
Mah znam na kaj se misli.Več očekujem odgovor da nisu svi geekovi kao ja da imaju windowse prije nego izađu u prodaju...
kad bih nosio odjeću zakrpanu poput windowasa, izgledao bih poput klošara. 
Kad bih bio limitiran poput OSX-a bio bih retardiran i u nekoj ustanovi.
ja nisam jos nista dobio danas 
Evo baš gledam, ima hrpica za skinuti.
a bogte taj update je ko manji service pack cak 313 mb 
A meni stiglo 350 mb.
Bolje zakrpe nego sistem pun rupa ,kojeg pokrpaju jedamput u 6 mjeseci ,a većinom tek kad izađe nova mačka. I to onda još i naplate!
naklonite se kralju
Ajar hajde sjaši sa Windowsa. Ako ne koristiš iste boli te kita koliko zakrpa ima. :p
Na IE9 9.0.11 rješava 3 sigurnosna propusta ... update ima 13.5 mb ...
Limitiran, u kojem smislu?
Ajar hajde sjaši sa Windowsa. Ako ne koristiš iste boli te kita koliko zakrpa ima. :p
Uopće nije quaka u tome. Upotrebljavam ih, kao i Linux (pa i Mac OS kad je potrebno). Iskreno, boli me kukuruz tko upotrebljava koji OS i zašto. Mene više brine potpun izostanak bilo kakvog smisla za zafrkanciju (balavac s pomanjkanjem inteligencije i kompasa općenito?) na forumu (gotovo neovisno o temi, osim GM Babes), u čemu prednjači žešći staljinistički retard od "admina", brišući komentare (vjerojatno ga inače ne bi ni postavili na tu "funkciju"; nije ovo jedini forum s takvim "problemom"). Mislim, jasno je da MS (očito) znatno potpomaže BUG-ove stranice (i sam magazin), što ga čini jednostranom propagandom, a meni se gadi.
Čovjek bi pomislio da u (navodnoj) demokraciji ima pravo iznijeti i drugačiji stav pa čak se i zezati na račun "religije" operacijskih sustava no opako bi se prevario. U demokraciji zapravo i ima, a ovo u Hrvatskoj nema veze niti s mozgom a kamo li...