Prva zakrpa za Windows Phone 7

poruka: 15
|
čitano: 3.466
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva zakrpa za Windows Phone 7".
17 godina
neaktivan

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.

hehe brutalni mindfuck

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da je ova vest slucajno bila za Iphone nema kopi/past nema flas nema ??? do sada bi bilo jedno 80kometara a ovako stativa .

p.s. molim BUG da kad pise za WIN naka nekako spominje i Apple da bude malo interesantno.

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

windows phone isto kao i windowsi zakrpa na zakrpu i nikad dobri

0 2 hvala 0
17 godina

dobar OS, ali sramota da samo taj sugavi C/P nisu mogli staviti još kad je i izašao

nego ih se treba čekat mjesecima...

www.stripovi.tk

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Koristim mobitel, moze li mi netko objasniti sto je to copy/paste?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Prva zakrpa za Windows Phone 7
Mentalist kaže...

Copy

[kop-ee] 

–noun

1. an imitation, reproduction, or transcript of an original: a copyof a famous painting.
2. one of the various examples or specimens of the same book,engraving, or the like.
3. written matter intended to be reproduced in printed form:The editor sent the copy for the next issue to the printer.
4. the text of a news story, advertisement, televisioncommercial, etc., as distinguished from related visualmaterial.
5. the newsworthiness of a person, thing, or event (oftenpreceded by good  or bad ): The president is always goodcopy. Compare news def. 4 .
6. Genetics replication def. 7 .
7. Printing pictures and artwork prepared for reproduction.
8. British Informal (in schools) a composition; a writtenassignment.
9. British a size of drawing or writing paper, 16 × 20 inches(40 × 50 cm).
10. Archaic something that is to be reproduced; an example orpattern, as of penmanship to be copied by a pupil.
Paste

[peyst]
–noun
1. a mixture of flour and wateroften with starch or the like,used for causing paper or other material to adhere tosomething.
2. any soft, smooth, and plastic material or preparation.
3. dough, especially when prepared with shortening, as formaking pie crust and other pastry: puff paste.
4. any of various semisoft fruit confections of pliableconsistency: almond paste; guava paste.
5. a preparation of fishtomatoes, or other food reduced to asmooth, soft massas for a relish or for seasoning.
6. pasta.
7. a mixture of clay, water, etc., for making pottery orporcelain.
8. Jewelry .
a. a brilliant, heavy glass, as strass, used for makingartificial gems.
b. an artificial gem of this material.
9. Slang a hard smack, blow, or punch, especially on the face.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 15:37 (eterna luchar).
16 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
Mentalist kaže...

Kako se koristi na mobitelu?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
eterna luchar kaže...
Mentalist kaže...

Ako se ne varam imaš Nokia-u

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 15:47 (eterna luchar).
17 godina
Mentalist kaže...
eterna luchar kaže...
Mentalist kaže...

pa na jednom sugavom ajFonu selectiras tekst i onda drzis prstom i onda ti padne jedan fensi izbornik di mozes kliknuti copy

na slican nacin paste

i to ovako koistis kada naides na zgodan link, sliku, pdf na netu i oces poslat kao poruku/mejl, pa da ne moras prepisivat

ili isto kada tebi netko posalje link kojeg ne napise najbolje pa ga sustav ne prepozna kao link

ili kad ides neki broj koji si nasao na internetu, ili dobio preko mejla zapisati u contacts, pa umjesto da zapises na papir ili pamtis mozes samo copy paste

ili kad ides poslat slicnu sms cestitku prijateljima tako da spomenes njihovo ime: Sretan  i Blagoslovljen Božić xxxx, pa onda ovo kopiras a XXX zamjenis prikladnim imenima (bolje nego forward pa brisi...)

ili kad ti na mejl posalju pass za registraciju na neki sajt, a pass se sastoji od ono blentavih znakova i umjesto da pamtis opet kopiras

ili se zelis prikacit na prijateljev wifi kod njega doma, a ovaj pak sebi randomly generirao pass od velikih i malih znakova i brojeva, pa ko bi to prepisa, pa zar nije lakse psolat na mejl pa kopi/pejst

ili kad na netu nades zanimljiv clanak/citat ili nesto slicno i imas opasnu zelju da to podijelis s nekim na nedaj Boze facebook-u, twitteru ili staviti sebi u notes, pa je puno bolje copy paste

ili ako si kao i ja pa uci sve za faks preko ajFona na retini gdje se sve lijepo vidit i onda izdvajam najvaznije stvari u svoj neki prazni dokument tako sto ih kopi/pejstam

...

...

...

ah taj kopi/pejst... pa sto bi covik bez njega

www.stripovi.tk
17 godina
neaktivan

svi smo mi kopi.. a neki su i pejst..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako uspiju sve govori o korisnicima same platforme

0 0 hvala 0
14 godina
eterna luchar kaže...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.

hehe brutalni mindfuck

george orwell susreće monthya pytona

16 godina

OK, MS je fino odradio proces updatea, nema komplikacija i funkcionira perfektno. No, zakrpa koja radi što??? Nigdje nema opisa što sam ja to dobio ovom zakrpom osim blabla priče?

NIJEDNU korisnu funkciju koju su ih korisnici tražili nisu uglavili unutra, a ja morao čekati pola sata da mi se phone updatea i nakon toga.....taa daaa...ništaaaa...promjena = 0

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bravo Microsoft! Danas sam morao resetirat mobitel jer nije radio niti jedan zvuk, nisam čuo budilicu propustio 3 poziv... Hvala Microsoft!  

HTC Trophy

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice