Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
hehe brutalni mindfuck
Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
hehe brutalni mindfuck
da je ova vest slucajno bila za Iphone nema kopi/past nema flas nema ??? do sada bi bilo jedno 80kometara a ovako stativa .
p.s. molim BUG da kad pise za WIN naka nekako spominje i Apple da bude malo interesantno.
windows phone isto kao i windowsi zakrpa na zakrpu i nikad dobri
dobar OS, ali sramota da samo taj sugavi C/P nisu mogli staviti još kad je i izašao
nego ih se treba čekat mjesecima...
Koristim mobitel, moze li mi netko objasniti sto je to copy/paste?
Copy
[kop-ee]
–noun
Kako se koristi na mobitelu?
Ako se ne varam imaš Nokia-u
pa na jednom sugavom ajFonu selectiras tekst i onda drzis prstom i onda ti padne jedan fensi izbornik di mozes kliknuti copy
na slican nacin paste
i to ovako koistis kada naides na zgodan link, sliku, pdf na netu i oces poslat kao poruku/mejl, pa da ne moras prepisivat
ili isto kada tebi netko posalje link kojeg ne napise najbolje pa ga sustav ne prepozna kao link
ili kad ides neki broj koji si nasao na internetu, ili dobio preko mejla zapisati u contacts, pa umjesto da zapises na papir ili pamtis mozes samo copy paste
ili kad ides poslat slicnu sms cestitku prijateljima tako da spomenes njihovo ime: Sretan i Blagoslovljen Božić xxxx, pa onda ovo kopiras a XXX zamjenis prikladnim imenima (bolje nego forward pa brisi...)
ili kad ti na mejl posalju pass za registraciju na neki sajt, a pass se sastoji od ono blentavih znakova i umjesto da pamtis opet kopiras
ili se zelis prikacit na prijateljev wifi kod njega doma, a ovaj pak sebi randomly generirao pass od velikih i malih znakova i brojeva, pa ko bi to prepisa, pa zar nije lakse psolat na mejl pa kopi/pejst
ili kad na netu nades zanimljiv clanak/citat ili nesto slicno i imas opasnu zelju da to podijelis s nekim na nedaj Boze facebook-u, twitteru ili staviti sebi u notes, pa je puno bolje copy paste
ili ako si kao i ja pa uci sve za faks preko ajFona na retini gdje se sve lijepo vidit i onda izdvajam najvaznije stvari u svoj neki prazni dokument tako sto ih kopi/pejstam
...
...
...
ah taj kopi/pejst... pa sto bi covik bez njega
svi smo mi kopi.. a neki su i pejst..
ako uspiju sve govori o korisnicima same platforme
hehe brutalni mindfuck
george orwell susreće monthya pytona
OK, MS je fino odradio proces updatea, nema komplikacija i funkcionira perfektno. No, zakrpa koja radi što??? Nigdje nema opisa što sam ja to dobio ovom zakrpom osim blabla priče?
NIJEDNU korisnu funkciju koju su ih korisnici tražili nisu uglavili unutra, a ja morao čekati pola sata da mi se phone updatea i nakon toga.....taa daaa...ništaaaa...promjena = 0
Bravo Microsoft! Danas sam morao resetirat mobitel jer nije radio niti jedan zvuk, nisam čuo budilicu propustio 3 poziv... Hvala Microsoft!
HTC Trophy