Grom ce ih pogodit!!!
ma konji
Malo je ružno, al bilo bi fora da ga možeš nadograđivat (da ima matx mbo).
Commodore hell yea
Simpaticno.Da su tada bili commodorci te snage di bi mi bio kraj :)
Deblje od laptopa, bez ekrana, ali (skoro) nenadogradivo kao laptop
Ne bas prijenosno jer nema ekran ali slabije od smislenog PC-a
Jel ima neko nesto pozitivno za dodat?
Ne znam...
bice rata cini mi se
Ne kužim?
Dođeš kod frenda s tipkovnicom (lol) i kažeš, e imaš možda monitor za posudit?? 

mnogi zale za komodorcem pa je ovo bilo ocekivano i ako se sjecate komodor je bio vau za ono doba a sada je srot a zasto ocekivati vau kada je to namijenjeno za one koji ga nisu prezalili
To će se spajat na LCD televizore ko što se Commodore spajao na katodne.
Jedino šteta što neće biti za igranje, jer Commodore 128 koji sam imao samo mi je za to i služio.
Bude li cijena pristupačna ovo će imati prolaz, sviđalo se to nekome ili ne...
Jadan commodorac jesu ga izmasakrirali. Moglisu umjesto CD-roma stavit kasetu)a da sve ostane isto(....I da vidiš makine...
Ah...moj comodorac...
Ne će imati prolaz.
Druga su vremena danas.
Danas laptop dobiš za vrlo male novce, a on ima i monitor uključen. Kojoj skupini je ovo namijenjeno?
Ako je ovo slika stvarnog proizvoda, onda je to i vrlo ružno, ne privlači ni dizajnom ni karakteristikama.
Commodore 64 je imal uspjeha jer je bil povoljan (s obzirom na cijene kompova onda) s obzirom na performanse i kaj se je spajal na tv, nije trebalo izdvajati još hrpu novaca za dodatnu jedinicu za prikaz slike.
Commodore 64 je bil proizvod jednog konkretnog i prošlog razdoblja.
Ovakav proizvod ne privlači nikoga, najmanje ljude koji su odrasli uz C64 ili Amigu.
Kraj netbookova koje dobiješ za 2k kuna i nosaš okolo sa monitorom, a dolaze u raznim bojama, lijepom dizajnu, čak i kvalitetnim kućištima i sa monitorom, ko će kupiti ovo, pa da košta i 1000 kuna?
Sutra ćemo kupovat Commodoreovu vodu,brzu hranu...
ja vidim buducnost ovog racunala, doduse ne pise koliko diska ce imati, ali za urede dusu dalo ako bude pristupacne cijene.
ja vidim buducnost ovog racunala, doduse ne pise koliko diska ce imati, ali za urede dusu dalo ako bude pristupacne cijene.
Mislim da su za urede bolji All-in-one rješenja. Imaš sve u monitoru.
Kad stave sve u miša onda ja kupujem 
malo su promašili sa konceptom, legendarni stari C64 je bio namijenjen prvenstveno za gejmanje, a ne vidim čemu će to ovaj služiti sa integriranom grafikom.....
istina je, bolje da su ostavili legendu da počiva u miru nego ovako oskvrnjivati legendarno ime
Kakva izjava!
Comoodore je u ono virijeme bio "vau" i onaj ko ga je imao i volio i danas zeli imati nesto "vau" a ne nesto smijesno i neupotrebljivo. Osim toga, zato sto nikad nisam prezalio C64 doma imam C64, ko nov, iz '85 :)
Zna se sta je Commodore 64. Ovo sto se sad pokusava prodati pod tim imenom sigurno ni jedan ljubitelj C64 nece kupiti.
http://www.cybernetman.com/en/products/zero-footprint-pc/zpc-gx31.cfm
Ne vidim da ima ikakve veze sa Commodoreom. Ali da je ružan, ružan je. Da se malo potrude, moglo bi se ugurati PCI-E na mjesto običnog PCI, pa neki radeončić unutra preko risera i tako...
Izgleda sasvim ok za HTPC. Surf, filmovi, glazba... spojeno na neku 50" plazmu i dobro ozvucenje, zasto ne?
Ne će imati prolaz.
Druga su vremena danas.
Danas laptop dobiš za vrlo male novce, a on ima i monitor uključen. Kojoj skupini je ovo namijenjeno?
Ako je ovo slika stvarnog proizvoda, onda je to i vrlo ružno, ne privlači ni dizajnom ni karakteristikama.
Commodore 64 je imal uspjeha jer je bil povoljan (s obzirom na cijene kompova onda) s obzirom na performanse i kaj se je spajal na tv, nije trebalo izdvajati još hrpu novaca za dodatnu jedinicu za prikaz slike.
Commodore 64 je bil proizvod jednog konkretnog i prošlog razdoblja.
Ovakav proizvod ne privlači nikoga, najmanje ljude koji su odrasli uz C64 ili Amigu.
Kraj netbookova koje dobiješ za 2k kuna i nosaš okolo sa monitorom, a dolaze u raznim bojama, lijepom dizajnu, čak i kvalitetnim kućištima i sa monitorom, ko će kupiti ovo, pa da košta i 1000 kuna?
Zašto ne bi imalo prolaz? Mislim, ja i ti ga sigurno nećemo nikada kupiti, dizajn mu uopće nije privlačan, karakteristike nama "pro" userima sigurno ne pašu ali postoje ljudi kojima će ovakva stvar dobro doći. Ti ljudi su npr. moj otac koji kad dođe kući sa posla želi pročitati novosti sa neta na LCD TVu kojeg već ima, ili jednom mjesečno napisati neki dokument ili poslati meni mail, ponekad upaliti nešto što mu ja skinem u divx ili mkv formatu, itd... To su ljudi kojima ne treba klasični PC a nemaju ni potrebu da kupuju laptop jer im na poslu ne treba a i ne pada im na pamet da okolo nose kojekakve netbookove jer nisu ovisinici o raznim forumima, fejsbucima i ostalim stvarima kao ja i ti.
To što su neki od nas sentimentalno vezani za komodorca takvim korisnicima također nista ne znaci...
Tvoje pitanje tko će kupiti ovo pa da košta i 100kn stvarno nema smisla...
Neusporedivo kao koncept sa C64 u ono doba kad je bio izašao, a pogotovo u segmentu grafike koja je ovdje prejadna 
stvar nije loša,spojiš na ekran i voila na fejsu si
Zašto ne bi imalo prolaz? Mislim, ja i ti ga sigurno nećemo nikada kupiti, dizajn mu uopće nije privlačan, karakteristike nama "pro" userima sigurno ne pašu ali postoje ljudi kojima će ovakva stvar dobro doći. Ti ljudi su npr. moj otac koji kad dođe kući sa posla želi pročitati novosti sa neta na LCD TVu kojeg već ima, ili jednom mjesečno napisati neki dokument ili poslati meni mail, ponekad upaliti nešto što mu ja skinem u divx ili mkv formatu, itd... To su ljudi kojima ne treba klasični PC a nemaju ni potrebu da kupuju laptop jer im na poslu ne treba a i ne pada im na pamet da okolo nose kojekakve netbookove jer nisu ovisinici o raznim forumima, fejsbucima i ostalim stvarima kao ja i ti.
To što su neki od nas sentimentalno vezani za komodorca takvim korisnicima također nista ne znaci...
Tvoje pitanje tko će kupiti ovo pa da košta i 100kn stvarno nema smisla...
Tvoj otac voli čitati stvari sa udaljenog ekrana? Novine, novosti i to?
Nekak mi se za takve stvari puno jednostavnije čini nekaj u stilu iPada. Uvališ se u kauč, fotelju, uzmeš lagani i jednostavan uređaj u ruke i čitaš ko knjigu, časopis ili novine. I to čitaš u bilo kjem dijelu stana, ne samo u prostoriji sa TV-om.
A ovak, kak to radiš? Uvališ se u fotelju i držiš na koljenima ovu nakazu? Grije te to lijepo, vuku se kablovi do tv-a, pa kad prolazi žena ili dijete, povuče sve i razbije sebe ili sam uređaj?
A za sve ovo ostalo kaj si navel, lijepi mali htpc, dizajnom ih imaš svakakvih. Veličina je ko kutija DVD-ova od 10 komada sa debelim kutijama. Staviš kraj tv-a, dodaš neku lijepu. funkcionalnu, laganu i bežičnu tipkovnicu. Staviš gore Boxee ili XBMC, pa otac može lijepo tražiti koje filmove da gleda ili serije. Ako treba može napisati i koji dokument i poslati mejlom.
A sve kaj ima u ruci je lagana i bežična tipkovnica, može biti uvaljen u fotelju.
Pa ako je baš frik, može onda i čitati novosti sa tv-a, za navigaciju ima malu, laganu i bežičnu tipkovnicu.
U biti, čak je i najbolje rješenje u ovoj situaciji iPad (ili varijanta, meni se konceptualno sviđa iPad zbog jednostavnosti i u ovom primjeru je idealno rješenje). Možeš čitati knjige, novosti na netu, napisati tu i tamo koji dokument i poslati mejlom.
A za gledanje mkv-ova na tv-u, ima wdtv, a i noviji televizori imaju ugrađenu opciju u sebi, samo spojiš disk.
Tak da, slušam dalje kome je ovo namijenjeno.
I odmah da velim, uredi, nema šanse. Ko veli da je ovo dobro za urede, nikad nije radil u uredu. Kompjuteri koji sve imaju u monitoru su idealni za ured.
Simpa je, samo su trebali ubacit neku integriranu Radeonku unutra i to je to
...ali glupo je što su uzeli ime Commodore jer to nije i nikad neće biti Commodore....kad je on bio hit druga su vremena bila i bio je revolucionaran po svojim mogućnostima....
mislim da će im ova fora propasti jer tko će to kupovat pored brda jeftinih netbookova....
samo pokušavaju izvuč nešto novaca na njegovo ime
ali im neće tako lako uspjeti
Tvoj otac voli čitati stvari sa udaljenog ekrana? Novine, novosti i to?
Nekak mi se za takve stvari puno jednostavnije čini nekaj u stilu iPada. Uvališ se u kauč, fotelju, uzmeš lagani i jednostavan uređaj u ruke i čitaš ko knjigu, časopis ili novine. I to čitaš u bilo kjem dijelu stana, ne samo u prostoriji sa TV-om.
A ovak, kak to radiš? Uvališ se u fotelju i držiš na koljenima ovu nakazu? Grije te to lijepo, vuku se kablovi do tv-a, pa kad prolazi žena ili dijete, povuče sve i razbije sebe ili sam uređaj?
A za sve ovo ostalo kaj si navel, lijepi mali htpc, dizajnom ih imaš svakakvih. Veličina je ko kutija DVD-ova od 10 komada sa debelim kutijama. Staviš kraj tv-a, dodaš neku lijepu. funkcionalnu, laganu i bežičnu tipkovnicu. Staviš gore Boxee ili XBMC, pa otac može lijepo tražiti koje filmove da gleda ili serije. Ako treba može napisati i koji dokument i poslati mejlom.
A sve kaj ima u ruci je lagana i bežična tipkovnica, može biti uvaljen u fotelju.
Pa ako je baš frik, može onda i čitati novosti sa tv-a, za navigaciju ima malu, laganu i bežičnu tipkovnicu.
U biti, čak je i najbolje rješenje u ovoj situaciji iPad (ili varijanta, meni se konceptualno sviđa iPad zbog jednostavnosti i u ovom primjeru je idealno rješenje). Možeš čitati knjige, novosti na netu, napisati tu i tamo koji dokument i poslati mejlom.
A za gledanje mkv-ova na tv-u, ima wdtv, a i noviji televizori imaju ugrađenu opciju u sebi, samo spojiš disk.
Tak da, slušam dalje kome je ovo namijenjeno.
I odmah da velim, uredi, nema šanse. Ko veli da je ovo dobro za urede, nikad nije radil u uredu. Kompjuteri koji sve imaju u monitoru su idealni za ured.
Da, moj otac cita vijesti sa teleteksta sa udaljenog ekrana i ne znam zasto ne b citao onda i nesto sto izgleda puno ljepse... Frajer je dalekovidan kao i svaki stariji čovjek i trebaju mu naocale da pogodi brojeve na svom mobitelu jos ga odmakne od sebe koliko god moze. Tako da sva ta silna gadgeterija tipa iPad, a pogotovo lijepi mali HTC i ostali bilo sa touchscreenom bilo bez, padaju u vodu... Također da ga zamislim da čita neku knjigu sa iPada ili da ga pokušam preobratiti na to, njega koji je u životu pročitao više knjiga nego smo ja i ti zajedno vjerojatno ikada vidjeli, zvuči smiješno... Postoje ljudi koji jednostavno ne vole gadgete tipa iPad, iPhone, tableti, itd... Ti uređaji cijenom nisu pristupačni ljudima koji ne pate od marke, prestiža i fensi šmensi sranja... Ja i ti mozda nismo ti ljudi ali oni definitivno postoje...
Ali dobro, ti mislis da ova stvarčica ne moze imati prolaz ja mislim da ipak mozda moze i sve 5.