Promjene u Windowsima Mobile 7?

poruka: 81
|
čitano: 18.543
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Promjene u Windowsima Mobile 7?".
18 godina
RE: Promjene u Windowsima Mobile 7?
genije_čudo_prirode kaže...
Psiho246 kaže...
Kuzo kaže...

Ako nedostatak multitaskinga i App store nije znacio kraj za Apple, zasto bi onda to bio kraj za Microsoft?

Pricas gluposti.

Apple je zagrabio kolac trzista sa svojim mobitelom koji je bio dizajniran za korisnike koji ne traze puno od svojeg mobitela.

Tu je uspio.

Sad WinMO koipira istu stvar, pa ako realno pogledas prije cu/ces kupiti iPhone ako bas zelis imat jednostavan mobitel nego neki WinMo7.

Ovo je stvarno korak u nazad.

Bas sam htio da mi sljedeci mobitel bude WinMo7 ali bez mulltitaskinga sigurno nece bit.

E ljudi! Neka mi netko pokaže 1 dobru stvar multitaskinga! Tu debilanu sva sreća što su se sjetili izbaciti! Pa od starog Nokie Navigatora, HTC-ovih čuda, Sony Ericssona X1 svi su mi se rušili upravo zbog ove bajne stvari! U svakome su se sustavu znale nakupiti aplikacije koje se jednostavno nisu ugasile pa su žderale memoriju/bateriju i nakon jednog vremena restart bi postao neizbježan. Čak ni jedan stabilni Blackberry nije 100% otporan na ovakve pojave.

Pa koji je to kreten uopće izmislio? Ima mi smisla na kompu (sređuješ slike/video - pustiš filtre da rade, kopiraju štogod a ti lagano baciš oko na manual/internet....) ali na mobu?!? Koje to silne brojne stvari možeš istovremeno raditi na 3 " ekranu???

Stvarno si genije...

Meni se mobitel niti jednom nije srusio zbog multitaskinga. Do sad sam imao 3 smartphone-a.

Jednu dobru stvar kazes? Zasigurno se salis? Daj se lupi daskom po glavi.

Tebi nije korisno da dok surfas net-om da slusas muziku u pozadini pa kad te netko nazove i kaze da javis nekom nesto, ti minimize-as browser, napises poruku/mail i posaljes pa se vratis nazad na browser i nastavis sa surfanjem.

To ti nije dobra stvar?

Nakupiti aplikacije u pozadini????

To ti je kad neznas za sta ti gumbi na mobitelu sluze (ROFL). Crveni gumb ne gasi aplikaciju kao na nekim prastarim 20 godina starim mobitelima vec ju minimize-a.

Ti si ocito *boldano* i neznas koristit mobitel.

Uzmi toljagu i odi se u pecinu igrat sa medvjedima a ne ovdje na forumu kritizirati multitasking i pozivati ljude da pokazu jednu dobru stvar multitaskinga. ROFL!

Ja ne vjerujem. Multitasking da je losa stvar...AHAHAHAHAHHAAH!

Edit: Zaboravio sam spomenuti korisnost multitaskinga kod nekih IM aplikacija kao sto su MSN, Skype, Facebook, Twitter koje mogu uvijek biti aktivirane u pozadini.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 17:05 (Psiho246).
18 godina
neaktivan
alien kaže...

ma to je kako je jedan rekao "leak" tj kontrolirana glasina da bi vidjeli kako bi javnost reagirala na takav potez.

leak je "curenje informacija" (ne postoji volja u upravi kompanije da se dotična informacija objavi, može se reći ukradena informacija a informator, krtica ili provalnik biva kažnjen odnosno snosi sankcije ukoliko je ulovljen), kontrolirana glasina bi bila ono što si gore napisao odnosno patka, puštanje balona ili samo onih informacija koje uprava tvrtke želi da se objave.

Uglavnom su sve informacije koje dolaze od neke tvrtke kontrolirane odnosno probrane i nabrijane, tek 3rd party ili neovisni reviewi, benchmarci i slične analize otkriju pravo lice i naličje o pojedinom tvrtkinom proizvodu, usluzi ili akciji

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 18:19 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Po novome, proizvođačima će biti zabranjeno modificiranje home screenašto će onemogućiti alternativna sučelja poput HTC-ovog TouchFLO.

mislim da je windowsima mobile potrebna promjena, ali ne u ovom smjeru...Neodlučan

Instalacija aplikacija će biti podržana isključivo kroz Microsoftov repozitorij, uz mogućnost isprobavanja, a navodno bi i podrška za multitasking trebala biti izbačena.

nijedna od ovih informacija mi se ne sviđa, pogotovo ova druga....šta se oni to furaju na apple? zar nije dovoljno da tako pate apple korisnici?!?

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Možda na desktop verziji Windowsa 8 ukinu desni klik!?

Mogu se oni furati na Apple, ali Apple ima svoj dio tržišta na kojem će teško MS išta postići, dok će s druge strane izgubiti ono što su imali na ostatku tržišta.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Treba pricekati kako ce sve slupa funkcionirati...zvuci poznatoSmijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Moramo si priznati da M$ nikad nije bio inovativna kompanija.

Nisu izmislili Desktop OS, Mobilni OS, Serverski OS, Web Search, Web Mail, Email Server, Word procesor, Spreadsheet, Igracu konzolu, stvarno ne znam koji je nivni orginalni proizvod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Nisu izmislili Desktop OS, Mobilni OS, Serverski OS, Web Search, Web Mail, Email Server, Word procesor, Spreadsheet, Igracu konzolu, stvarno ne znam koji je nivni orginalni proizvod.

I što ako nije inovativna kompanija?

Iskreno govoreći - 99% ljudi boli neka stvar da li je neka tvrtka bila prva ili 999. Glavno je da proizvod radi kako treba i da su korisnici zadovoljni s njim

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Kao da je to nesto presudno, glavno da imaju kvalitetne proizvode. (o tome bi se moglo raspravljatiSmijeh)

Every time two people have sex, an angel gets a boner
18 godina

Windows repository i nedostatak multithreading je inovacija ili nesto vec videno kod drugih ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Windows repository i nedostatak multithreading je inovacija ili nesto vec videno kod drugih ?

A gdje su oni uopće izjavili da je to njihova inovacija?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Ja ne vjerujem da je ovo istina, micanje multitaskinga i zabrana modificiranja home screena. Mislim da im je HTC uvelike pomogao sa svojim TouchFLO-om (što se tiče jednostavnih stvari poput slanja poruke) i stvarno bi trebali biti teške budale da to izbace. A o multitaskingu da ni ne pričam. Ne vjerujem da su takve budale da to naprave, pokopali bi sami sebe.

A ako bude kao što je Paolo rekao onda je to sasvim u redu, jednostavni OS poput iPhoneovog za manje zahtjevne korisnike i pravi OS za naprednije.

Btw, za ovog gore Zorana ne znam šta bih rekao, ako nisi sposoban da koristiš WM nemoj ga koristit, kako meni u životu nije ostala upaljena aplikacija u pozadini koju nisam htio? I kako ja mogu Touch Pro sa 2.8" ekranom koristit bez stilusa a ti ne možeš HD2 koji ima 4.3" ekran? A ovo što si za 4 sata dobio račun od 600 kn govori više o tebi nego o tom telefonu. Moj frend koji u životu prije nije vidio smarthone a i nije pretjerano informatički obrazovan je na HD-u u 20 min nabavio aplikaciju da isključi data prijenos i koristi samo Wi-Fi i nikad mu se nikakva notifikacija nije pojavljivala. Odi kupi iPhone i bit ćeš sretan, očito je WM previše za tebe.

Mirkec imaš 20 godina, klinac si ... stoga šuti i ne pravi se pametan.

:-)
16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

i zoran i mirkec su ti dobro odgovorili, to što se tebi ne sviđa odgovor je drugi par rukavica......

aj mi samo reci zake si uzel taj mob(osim da pokušaš bit glavna žvaka u selu)?

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
zoran123456 kaže...

i zoran i mirkec su ti dobro odgovorili, to što se tebi ne sviđa odgovor je drugi par rukavica......

aj mi samo reci zake si uzel taj mob(osim da pokušaš bit glavna žvaka u selu)?

zato da mogu biti glavna žvaka u selu ...

18 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Zoki, a ti si mega puno stariji.

Jako lijep način da se razgovaraš po forumu, osobito nakon što si skupa sa nama ostalima osuđivao takve odgovore po nekim od svojih tema.

Jako važno što on ima 20 godina, ti imaš 27, nisi ni ti baš Metuzalem.

Nije ti rekao ništa pogrešno, a niti je bio bezobrazan kao ti.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 9:11 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
zoran123456 kaže...

Zoki, a ti si mega puno stariji.

Jako lijep način da se razgovaraš po forumu, osobito nakon što si skupa sa nama ostalima osuđivao takve odgovore po nekim od svojih tema.

Jako važno što on ima 20 godina, ti imaš 27, nisi ni ti baš Metuzalem.

Nije ti rekao ništa pogrešno, a niti je bio bezobrazan kao ti.

Danny, imaš 25 godina; klinac si i šuti :-))

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 9:13 (zoran123456).
16 godina
neaktivan

a i ja moram pasti na komentare s interneta ... ( can't go to bed now, someone is WRONG on the internet )

Uglavnom, my point is da je Windows Mobile teško smeće koje treba izbrisati s lica zemlje.

HTC HD2 je posve overrated uređaj koji nije mobitel već je najobičniji gadget koji svaki geek želi imati (ja uključen) i koji ne donosi ništa posebice zanimljivo. Vjerujte, ipak je mnogo lakše surfati netom na 22 inchnom monitoru sa mišem nego se zjbvt na 4.3 incha sa prstom (tj. čevapom u mojem slučaju)

Mogu (nažalost) samo jedno reći, a to je da je iPhone totalni zakon i vrhunska tehnologija. A offtopic govoreno; HTC HD2 je veoma blizu ali no no - nije to to. Close but no cigar !

A već ako mene pokušavate uvjeriti da ovo što pričam nije istina odite i kupite si HTC HD2 jer ovako pričate napamet i povodite se komentarima s neta.

Moj PC  
0 6 hvala 0
18 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Uglavnom, my point is da je Windows Mobile teško smeće koje treba izbrisati s lica zemlje.

HTC HD2 nisam probao, ali koristim Windows Mobile već preko 2 godine unatoč negativnim komentarima koje sam i prije čuo. Mahom od ljudi kojima takav OS nije ni potreban. Mene služi na mom HTC Tytn 2 savršeno, i idući telefon će mi također biti Windows Mobile telefon, odnosno PPC.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
zoran123456 kaže...

HTC HD2 je posve overrated uređaj koji nije mobitel već je najobičniji gadget koji svaki geek želi imati (ja uključen) i koji ne donosi ništa posebice zanimljivo

Eto pa sam si si odgovorio na problem. Aj mi reci koji gadget uopće donosi nešto zanimljivo? Pa sve što možeš sa htc-om možeš i sa dosta drugih mobova a također možeš i na kompu, neznam što si ti očekivao kad si ga kupovao da će ti feeling surfanja bit bolji nego na kućnom dvojezgrenom procu i fullHD rezi? Onda si se grdno zahebo, i pokleknuo pod pritiskom reklami ili šta već ako su ti to uspijeli podvalit...Ako ćemo gledat svaki mob iznad 500kn je overrated uređaj ako idemo za onom da mob služi za pričanje i pisanje poruka, a danas možemo sve sa njima a dosta ljudi ne iskoristi ni 10% uređaja. Ako ti je taj mob toliko smeće onda ga jednostavno prodaj ili pokloni, i uzmi si što ti paše a ne tu lječiš frustracije na forumu jer si se ti zahebo što si kupio nešto samo zato jer si vidio na netu kako je mob cool i odmah ga kupio, umjesto da malo vidiš što sve ima, malo se informiraš o winmobile-u pa kad biš vidio što on sve nudi i komentare drugih biš procijenio jel to za tebe ili nije(pazi za tebe a ne za druge).

16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
A već ako mene pokušavate uvjeriti da ovo što pričam nije istina odite i kupite si HTC HD2 jer ovako pričate napamet i povodite se komentarima s neta.

koristim Raphaela već godinu i pol a prije toga sam neko vrijeme imal Kaisera i nikad nisam imao niti jedan problem koji si ti naveo, a ako ja sa svojim čevapima mogu na 2.8 inača sve radit onda se bome može i na 4.3

enivej nemoj provocirat jer s obzirom na tvoje godine, fakat nema smisla

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
zoran123456 kaže...

koristim Raphaela već godinu i pol a prije toga sam neko vrijeme imal Kaisera i nikad nisam imao niti jedan problem koji si ti naveo, a ako ja sa svojim čevapima mogu na 2.8 inača sve radit onda se bome može i na 4.3

enivej nemoj provocirat jer s obzirom na tvoje godine, fakat nema smisla

a nemam pojma, imam HTC 4 dana ... :-))

i u tih 4 dana sam ga bio prisiljen jednom resetirati, i to tako da mu izvadim bateriju jer mi se kompletni OS smrznuo, što znači da niti touchscreen niti onih 5 tipkica nije baš ništa funkcioniralo. Uređaj koji u maloprodaji dođe 6500 kn, a kad nekom kažem da sam ga morao isključiti vađenjem baterije (i nisam baš ništa instalirao na njega) ... ha ha ha ha :-D

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
zoran123456 kaže...

HTC HD2 je posve overrated uređaj koji nije mobitel već je najobičniji gadget koji svaki geek želi imati (ja uključen) i koji ne donosi ništa posebice zanimljivo

Eto pa sam si si odgovorio na problem. Aj mi reci koji gadget uopće donosi nešto zanimljivo? Pa sve što možeš sa htc-om možeš i sa dosta drugih mobova a također možeš i na kompu, neznam što si ti očekivao kad si ga kupovao da će ti feeling surfanja bit bolji nego na kućnom dvojezgrenom procu i fullHD rezi? Onda si se grdno zahebo, i pokleknuo pod pritiskom reklami ili šta već ako su ti to uspijeli podvalit...Ako ćemo gledat svaki mob iznad 500kn je overrated uređaj ako idemo za onom da mob služi za pričanje i pisanje poruka, a danas možemo sve sa njima a dosta ljudi ne iskoristi ni 10% uređaja. Ako ti je taj mob toliko smeće onda ga jednostavno prodaj ili pokloni, i uzmi si što ti paše a ne tu lječiš frustracije na forumu jer si se ti zahebo što si kupio nešto samo zato jer si vidio na netu kako je mob cool i odmah ga kupio, umjesto da malo vidiš što sve ima, malo se informiraš o winmobile-u pa kad biš vidio što on sve nudi i komentare drugih biš procijenio jel to za tebe ili nije(pazi za tebe a ne za druge).

ke ? :-)

16 godina
neaktivan

evo vam vaše sjajne tehnologije od skoro 7000 kn ... JOJ !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

Lol, gdje on košta 7000kn? pa u vipu imaš otključanog HTC HD2 za 4500kn, tako da ja neznam gdje si ga ti nabavio za tu lovu ali neko te dobro prošao...

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
zoran123456 kaže...

Lol, gdje on košta 7000kn? pa u vipu imaš otključanog HTC HD2 za 4500kn, tako da ja neznam gdje si ga ti nabavio za tu lovu ali neko te dobro prošao...

na bre, ovde dođe skoro 7 milja kuna :o)

http://www.movens.com.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=74&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=79

ali ja ga nisam toliko platio (odakle mi tolke pare ?! ), ja sam ga platio u VIPu 3500 kn uz godinu dana po 100 kunića.

18 godina

Ne vjerujem da ce se toliko unazadit ukidanjem multitaskinga... Pauziranje aplikacija u backgroundu nije isto sto i multitasking. Sto se tice repozitorija... A cuj... Linux ima provjereni repozitorij, Apple takodjer, zasto ne i M$... Prvo i osnovno omogucavaju laksu distribuciju aplikacija. Drugo mogu kontrolirati sto se stavlja po uredjajima (dakle bez virusa etc etc), trece, zarada je zarada...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
zoran123456 kaže...

samo nije u tome niti .. hm ... znaš li kakav sam fini netbook mogao imati za 3500 kn ? :-)))

ali nouu, ja sam si nabavio HTC zato jer sam popustio sveopćem hypeu i recenzijama koje su ga dizale u nebo. I ja ga probao, i skužio da i nije neš posebno :) ... eto, sad mogu mamu zvati na novom HTCu (i ko zadnja faca ću je vani u gradu pitati jel gotova paštašuta :o) ! )

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ne vjerujem da ce se toliko unazadit ukidanjem multitaskinga... Pauziranje aplikacija u backgroundu nije isto sto i multitasking. Sto se tice repozitorija... A cuj... Linux ima provjereni repozitorij, Apple takodjer, zasto ne i M$... Prvo i osnovno omogucavaju laksu distribuciju aplikacija. Drugo mogu kontrolirati sto se stavlja po uredjajima (dakle bez virusa etc etc), trece, zarada je zarada...

zar nema MS svoj marketplace ? Do sada je to bilo izvedeno da skineš CAB datoteku i tako instaliraš program.

Ali ja posve podržavam centralizirano mjesto skidanja datoteka, naime - do sada sam skidao programčiće sa desetak portala (osim na mobu gdje koristim marketplace i ovnmarket), a neki zahtjevaju i registraciju, neki su amaterski odrađeni, pa neki nemaju revjueve niti skrinšotove, pa ...

18 godina

Cinjenica je da se kritizira da se windowsi ruse i tako dalje i tako dalje, a ljudi instaliraju krekane programe koji najcesce sa sobom povuku i mali milijun gamadi, instaliraju svakakvu glupost koja im se ponudi i onda se zale kako Windowsi nevaljaju :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
18 godina

@ zoran123456

WinMO je solidan OS, i ništa više, niti manje. Nije smeće kako tu ti pričaš, ali nije niti toliko dobar kako neki pišu hvalospijeve. Ako je nešto smeće to je iPhone OS, zaključan i zablindiran i još k tome ne radi kak spada.

Imao sam iPhone (službeni tel) i trenutno imam OmniaHD, no imao sam skoro 2 tjedna HD2 na testiranju prije nego sam se za Omniu odlučio. (samo radi cijene koja je duplo manja bila)

iPhone je OK mob, ušminkan i radi kak radi (redovito se ruši tu i tamo, zbrejka i zblesira). No OS kojega moraš jailbreakti i koji ne podržava multitasking nije dobar u današnje vrijeme, ma koliko estetski lijep bio.

HD2 je bolji mobitel. Brz je, ima dobar response i ekran i OS nije nimalo loš. Radi svoj posao i da se kompletno iskonfigurirati. Naravno ako se ima volje za to. To što ti nisi gasio aplikacije za sobom, nego su ti ostajale u backgroundu to je tvoj problem i ne znanje. Isto tako neznam na koju teoriju si ti dobio 1MB=60kn račun i da za to možeš kriviti mobitel. LOL

HD2 imaš u postavkama, ko za dijecu izabrati da se spaja samo na wifi, osim ako mu se ne odobri i spajanje na 3G mreže. Uz to mogao si ugasiti na TouchFLO sučelju da se ne spaja na net po nove podatke.

Uz to što se sad ko dijete cmizdriš da si dao tolike pare... Pa jel te tko silio? Ili si toliki naivac? Neznam što si očekivao od uređaja kojem je primarna zadača da bude mobitel. :)

Za tebe je najbolje da to prodaš i kupiš iPad   (ima dovoljan ekran za to i iPhone OS) i neku Nokiju za par stotina kuna.

p.s. Da vidim dal budeš izigraval frajera i meni rekel da sam klinac i balavac...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gkelekov kaže...

@ zoran123456

WinMO je solidan OS, i ništa više, niti manje. Nije smeće kako tu ti pričaš, ali nije niti toliko dobar kako neki pišu hvalospijeve. Ako je nešto smeće to je iPhone OS, zaključan i zablindiran i još k tome ne radi kak spada.

Imao sam iPhone (službeni tel) i trenutno imam OmniaHD, no imao sam skoro 2 tjedna HD2 na testiranju prije nego sam se za Omniu odlučio. (samo radi cijene koja je duplo manja bila)

iPhone je OK mob, ušminkan i radi kak radi (redovito se ruši tu i tamo, zbrejka i zblesira). No OS kojega moraš jailbreakti i koji ne podržava multitasking nije dobar u današnje vrijeme, ma koliko estetski lijep bio.

HD2 je bolji mobitel. Brz je, ima dobar response i ekran i OS nije nimalo loš. Radi svoj posao i da se kompletno iskonfigurirati. Naravno ako se ima volje za to. To što ti nisi gasio aplikacije za sobom, nego su ti ostajale u backgroundu to je tvoj problem i ne znanje. Isto tako neznam na koju teoriju si ti dobio 1MB=60kn račun i da za to možeš kriviti mobitel. LOL

HD2 imaš u postavkama, ko za dijecu izabrati da se spaja samo na wifi, osim ako mu se ne odobri i spajanje na 3G mreže. Uz to mogao si ugasiti na TouchFLO sučelju da se ne spaja na net po nove podatke.

Uz to što se sad ko dijete cmizdriš da si dao tolike pare... Pa jel te tko silio? Ili si toliki naivac? Neznam što si očekivao od uređaja kojem je primarna zadača da bude mobitel. :)

Za tebe je najbolje da to prodaš i kupiš iPad   (ima dovoljan ekran za to i iPhone OS) i neku Nokiju za par stotina kuna.

p.s. Da vidim dal budeš izigraval frajera i meni rekel da sam klinac i balavac...

kao prvo, klinac si i balavac željan svađanja !

gdje mogu u mobitelu podesiti da se spaja samo na Wifi ? NE NE MOGU !

Dali tebi ovaj postupak djeluje jednostavan ??

http://www.htc.com/au/faqs.aspx?p_id=297&cat=264&id=118112

I to što ja nisam gasio aplikacije za sobom, mmm aha ... imaš gumb [X] na nekim aplikacijama te izbornik [quit] na drugim. I ja smatram, da kada to kliknem ... da će mi UGASITI PROKLETU APLIKACIJU !!! Ne očekujem da ću nakon Xanja i Quitanja morati otići u task manager i kliknuti na "end all tasks" ..! GRRRRRR !!!!!!!!!!!

Kako sam dobio 60kn na 1MB to pitaj hebene VIPovce :

1.) UPALIM JE*ENI MOBITEL u koji sam prvo ubacio VIP karticu s brojem

2.) Spojim se na WiFI mrežu od doma

3.) Odem surfati netom i testirati kako mi radi Opera, IE, te gledati što je to windows mobile marketplace

4.) Nakon 4 sata surfanja netom (a pritom nisam dobio ASPOLUTNO NIKAKVU INFORMACIJU o tome na što se spaja) zatvaram mobitel i odem u šetnju.

5.) Pristiže mi poruka od VIPa da će mi disableati GPRS komunikaciju.

6.) Nazovem VIP da vidim koji ku*ac se događa a curička mi javlja da sam napravio račun od 600 kn ...

7.) Bijesan velim curički tak i tak, i da mi disableaju GPRS jer ću nekoga inače zadaviti.

Sada svakih 20 minuta dobijam informativnu poruku (ružnu, bijelu, nakaradnu) da ima problema sa spajanjem na GPRS ... OU YEAH ! :-))

P.S.

neću kupiti ništa više od maca !

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice