Ako nedostatak multitaskinga i App store nije znacio kraj za Apple, zasto bi onda to bio kraj za Microsoft?
Pricas gluposti.
Apple je zagrabio kolac trzista sa svojim mobitelom koji je bio dizajniran za korisnike koji ne traze puno od svojeg mobitela.
Tu je uspio.
Sad WinMO koipira istu stvar, pa ako realno pogledas prije cu/ces kupiti iPhone ako bas zelis imat jednostavan mobitel nego neki WinMo7.
Ovo je stvarno korak u nazad.
Bas sam htio da mi sljedeci mobitel bude WinMo7 ali bez mulltitaskinga sigurno nece bit.
E ljudi! Neka mi netko pokaže 1 dobru stvar multitaskinga! Tu debilanu sva sreća što su se sjetili izbaciti! Pa od starog Nokie Navigatora, HTC-ovih čuda, Sony Ericssona X1 svi su mi se rušili upravo zbog ove bajne stvari! U svakome su se sustavu znale nakupiti aplikacije koje se jednostavno nisu ugasile pa su žderale memoriju/bateriju i nakon jednog vremena restart bi postao neizbježan. Čak ni jedan stabilni Blackberry nije 100% otporan na ovakve pojave.
Pa koji je to kreten uopće izmislio? Ima mi smisla na kompu (sređuješ slike/video - pustiš filtre da rade, kopiraju štogod a ti lagano baciš oko na manual/internet....) ali na mobu?!? Koje to silne brojne stvari možeš istovremeno raditi na 3 " ekranu???
Stvarno si genije...
Meni se mobitel niti jednom nije srusio zbog multitaskinga. Do sad sam imao 3 smartphone-a.
Jednu dobru stvar kazes? Zasigurno se salis? Daj se lupi daskom po glavi.
Tebi nije korisno da dok surfas net-om da slusas muziku u pozadini pa kad te netko nazove i kaze da javis nekom nesto, ti minimize-as browser, napises poruku/mail i posaljes pa se vratis nazad na browser i nastavis sa surfanjem.
To ti nije dobra stvar?
Nakupiti aplikacije u pozadini????
To ti je kad neznas za sta ti gumbi na mobitelu sluze (ROFL). Crveni gumb ne gasi aplikaciju kao na nekim prastarim 20 godina starim mobitelima vec ju minimize-a.
Ti si ocito *boldano* i neznas koristit mobitel.
Uzmi toljagu i odi se u pecinu igrat sa medvjedima a ne ovdje na forumu kritizirati multitasking i pozivati ljude da pokazu jednu dobru stvar multitaskinga. ROFL!
Ja ne vjerujem. Multitasking da je losa stvar...AHAHAHAHAHHAAH!
Edit: Zaboravio sam spomenuti korisnost multitaskinga kod nekih IM aplikacija kao sto su MSN, Skype, Facebook, Twitter koje mogu uvijek biti aktivirane u pozadini.