Promjene za Apple TV

poruka: 18
|
čitano: 6.129
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Promjene za Apple TV".
18 godina
Promjene za Apple TV

Interesno ako poddrzava MKV, sto cisto sumnjam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Promjene za Apple TV

Streaming fullHDa... Good luck playing anything in the same time (multiplayer, jel)!

Every hole is a goal!
16 godina
odjavljen
Bukva kaže...

Streaming fullHDa... Good luck playing anything in the same time (multiplayer, jel)!

Na kakvoj bi to vezi oni streamali? 64 Megabita? PA nisu bas normalni...To mozda japancima tam prodaju, ali običnim smrtnicima nist id toga...

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina
neaktivan
Promjene za Apple TV

kad mi dođe bager i pokida ove stupove sa bakrenim žicama, i kad mi optički kabel dovuku do kuće, e onda možda razmislim o tome... Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
bobica257 kaže...
Bukva kaže...

Na kakvoj bi to vezi oni streamali? 64 Megabita? PA nisu bas normalni...To mozda japancima tam prodaju, ali običnim smrtnicima nist id toga...

Ne treba 64 megabita. Materijal (720p) kodiran u x264, obicno ima 3-4 MBita bit rate, znaci full HD ima 7-8 MBita, s tim da ce streamana verzija sigurno imati manje.  Znaci s 10 MBita bi trebao biti OK.

17 godina
neaktivan
Sasoon kaže...
bobica257 kaže...
Bukva kaže...

Ne treba 64 megabita. Materijal (720p) kodiran u x264, obicno ima 3-4 MBita bit rate, znaci full HD ima 7-8 MBita, s tim da ce streamana verzija sigurno imati manje.  Znaci s 10 MBita bi trebao biti OK.

A prosjecna brzina u Americi je 4mbps. Neznam bas dali ce to biti toliko siroko prihvaceno. Ako streama full HD automatski koci cijelu internet vezu.. Iako je bolje streamat odmah nego cekati da se film skne ali takvi standardi jos nisu dostupni.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran
Promjene za Apple TV
Buducnos lezi u tome da je sve na internetu,ali smo mi jos daleko od toga
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Ko bog bude se iphone mogel koristit ko miš mouse pad ili waht ever ali to već sad mogu na kompu tak da ne vidim smisao.
Jedino kaj bude ko bog fora ak se bude streamat dalo sadržaj s iphone ili pada na tv i igrat igre na tv.
Prodalo se bude u 100 milijuna primjeraka i sve budu kleli kak je mrak.
Pretpostavljam da je sve to odgovor na najavu googla kak radi tv uređaj.
16 godina
neaktivan
Promjene za Apple TV

Ovo kupujem cim izadje. Pa to je jeftinije od WD-a.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
Bukva kaže...

Pa bas tako... taman treba 64 mbit/s...

Opticka veza svima, ne samo njima...

In Control
18 godina
neaktivan
Sasoon kaže...
bobica257 kaže...
Bukva kaže...

Boze dragi kako su neki ljudi nedokazni... AKO PISE FULL HD koliko je to ono 1080p... I DRUGO takvi sadrzaji se ne kodiraju s 8000bit/s nego preko 50k bit/s (pogledaj malo BD RAY i slicno...)... Postoje standardi koje propisuju odredjena tijela koji se upotrebljavaju u komercijali...

Ovo tvoje... to nazalost nije... i ja niti jedan film u full HD-u kojeg sam posteno kupio (ne skinuo reenkodiranog, nego KUPIO na disku ili preko elektronske distribucije) nisam vidio manji bitrate od vec navedenog za 1080p...

In Control
18 godina

Pa prek neta se streama kodirano niko ne pušta čisti ne kompresirani video.
Ako apple planira izbacit 1080p onda bude to 1080p samo kaj to ne bude kak je neko napisal bolje od WD jer ne bude podržavalo mkv. , bar ne po defoltu bez nekog oblika jail breaka ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 15:29 (NEW_MAN).
18 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Pa prek neta se streama kodirano niko ne pušta čisti ne kompresirani video.
Ako apple planira izbacit 1080p onda bude to 1080p samo kaj to ne bude kak je neko napisal bolje od WD jer ne bude podržavalo mkv. , bar ne po defoltu bez nekog oblika jail breaka ;)

Pa onda takvo nesto ne bi ni kupio... naplate ti... koliko ono... 9$ ili cak 15$ zato sto ces streamati film...

a dodas jos 10$ i kupis si BD medij s filmom... (cak i manje treba nadodati...)

Stvarno ne znam kome, osim lijencinama i ljudima koji ne znaju cemu TOR sluzi ili ine petlje i enkodiranje preko torrenta sluzi... (znam preko TOR-a nije preporucljivo torrentice skidati jer svima usporava, ali OPET to ljudi rade...)

In Control
16 godina
neaktivan
O kakvom to "odgovoru" Applea na Google ovdje neki pricaju??

Google TV uopce ne postoji, doci ce jednog dana, nisu jos pokazali bas nista, a AppleTV postoji vec godinama.

Najavljene promjene se spremaju vec dugo vremena, dakle - Google je taj koji kopira, kao i u slucaju telefona i najavljenog tableta.
Google nije inovirao nista.
18 godina
aldemax kaže...
O kakvom to "odgovoru" Applea na Google ovdje neki pricaju??

Google TV uopce ne postoji, doci ce jednog dana, nisu jos pokazali bas nista, a AppleTV postoji vec godinama.

Najavljene promjene se spremaju vec dugo vremena, dakle - Google je taj koji kopira, kao i u slucaju telefona i najavljenog tableta.
Google nije inovirao nista.

Napisal sam da google radi uređaj a ne da ga ima. Ovo kaj sad apple ima u ponudi je govno vec godinama i to sam zato jer je Jobs dionicar u filmskoj industriji pa se htel ogrebat malo za neku lovu.

Nisam pisal o nikakvoj inovaciji.

18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Nije nužno uvijek biti inovativan da bi bio najbolji.

Tu se slazem s tobom...

Cisto je potrebno najbolje implementirati rješenje...

Joooj tog tuxica (u obliku jabuke) sam ja jedno vrijeme imao na pozadini XFCE-a

In Control
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 18:45 (EnlightenedPhoenix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Joooj tog tuxica (u obliku jagode) sam ja jedno vrijeme imao na pozadini XFCE-a

...jabuke... :))

18 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Joooj tog tuxica (u obliku jagode) sam ja jedno vrijeme imao na pozadini XFCE-a

...jabuke... :))

To sam i mislio napisati... potkrala mi se greska :)

Hvala...

In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice