Prodano 700.000 iPada

poruka: 126
|
čitano: 30.334
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prodano 700.000 iPada".
17 godina
protjeran
RE: Prodano 700.000 iPada
Dom031 kaže...
artfull kaže...
Dom031 kaže...
vjeko kaže...

450 000 ih se prodalo do sada!

Da i ja sam sada vidio u prezentaciji..... odakle Bugu brojka od 700 000, još je meni to malo čudno bilo jer nigdje drugdje nije bilo ovakve vijesti

Bug je citirao neke analitičare koji su pratili prodaju.

Malo su se preračunali xD ali uskoro će to postati stvarna brojka, još kad krene izvan SAD-a

pa kad uracunaju da prodaja trgovini nije isto shto i prodaja krajnjem kupcu...

zelim,hocu,mogu al neam koga
17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada

http://www.apple.com/pr/library/2010/04/14advisory_ipad.html

Although we have delivered more than 500,000 iPads during its first week, demand is far higher than we predicted and will likely continue to exceed our supply over the next several weeks as more people see and touch an iPad™. We have also taken a large number of pre-orders for iPad 3G models for delivery by the end of April.

Faced with this surprisingly strong US demand, we have made the difficult decision to postpone the international launch of iPad by one month, until the end of May. We will announce international pricing and begin taking online pre-orders on Monday, May 10. We know that many international customers waiting to buy an iPad will be disappointed by this news, but we hope they will be pleased to learn the reason—the iPad is a runaway success in the US thus far.

ništa od HR iPada tko zna koliko još. Možda i HP slate stigne prije :D

A.

0 0 hvala 0
15 godina

artful koliki voliš i fališ te te proizvode apple bi ti trebao dati jedan mukte,ćemu se veseliš što im prodaja ide dobro apple je još jedna od američkih firmi koja ni nezna da postojiš i ne dijeli s tobom profit

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

artful koliki voliš i fališ te te proizvode apple bi ti trebao dati jedan mukte,ćemu se veseliš što im prodaja ide dobro apple je još jedna od američkih firmi koja ni nezna da postojiš i ne dijeli s tobom profit

nažalost ne dijele dividendu. Al ponešto sam i zaradio na rastu :D da ne pričam o tome da su mi macovi alat od kojeg živim zadnjih 15 ak godina :)

dakle nije 700 000 al je cca 450-500 so far. 

A.
17 godina
protjeran
artfull kaže...
blackalbum kaže...

nažalost ne dijele dividendu. Al ponešto sam i zaradio na rastu :D da ne pričam o tome da su mi macovi alat od kojeg živim zadnjih 15 ak godina :)

dakle nije 700 000 al je cca 450-500 so far. 

i to nakon zestokog marketinga i velikog hajpa

valjda im je pala prodaja kad je neki dan cnn objavio vijest kako se norveshki neki q (ambasador il nesh) sluzi ipadom dok ceka let za doma
ko da je to ishta ikom bitno
al malo da potaknu prodaju :)
zelim,hocu,mogu al neam koga
17 godina
Prodano 700.000 iPada

Nisam oduševljen ljudskom zaluđenošću, trebalo je dati više para Appleu :(

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: