Procurio VAIO P

poruka: 5
|
čitano: 1.361
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Procurio VAIO P".
18 godina
Procurio VAIO P

Ako je sve ovo tačno, alal im vera za aspect ratio ekrana (2.1:1)! Vertikalna rezolucija od 768px jeste "izdašna" za jedan netbook, ali "ultra-wide" ekran namenjen surfovanju i kuckanju teksta je apsolutna besmislica. A kažu da Apple stavlja dizajn ispred funkcionalnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Procurio VAIO P
Ivan(4) kaže...

Ako je sve ovo tačno, alal im vera za aspect ratio ekrana (2.1:1)! Vertikalna rezolucija od 768px jeste "izdašna" za jedan netbook, ali "ultra-wide" ekran namenjen surfovanju i kuckanju teksta je apsolutna besmislica. A kažu da Apple stavlja dizajn ispred funkcionalnosti.

ovako na prvu, složio bih se. ali onda malo razmislim... i ono... sony je imao dosta sličnih "ekstravagantnih" izleta u svijetu notebooka i svaki, ali baš svaki put napravio odličan proizvod. jedni su od rijetkih proizvođača prijenosnika za koje ne mogu reći da su negdje gadno omašili.
tako da ono... ovaj put ću pričekati i probati prije nego što išta kažem.
horza [ono ispred konpjuktora]
17 godina

Eh ovo ja zovem 'prijenosnik'. Predmet želja u svakom slučaju.

18 godina
Procurio VAIO P

Je l' onda i Adrianu Limu zoveš prenosnik? (pošto je i ona definitivno predmet želja Smijeh)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Joj... gdje nju nadje.. nju bih prenosio lake šale i da je desktop repleacement. Hehe ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice