Procurili Dellovi tableti

poruka: 135
|
čitano: 25.690
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Procurili Dellovi tableti".
16 godina
protjeran
RE: Procurili Dellovi tableti
Ne moze se citati sa razumijevanjem ono sta nije napisano sa razumijevanjem.
Meni kazes da nabrijano trazim za sta cu se uhvatit a ti si taj koji stvari zeli prikazat onakvima kakve nisu. I kako dalje razgovarat s tobom?
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
 I kako dalje razgovarat s tobom?

Kulturno i pristojno kako i pravila nalažu!

16 godina
wyks kaže...
ansha kaže...

a velik broj ljudi ne bi nikad ni culi za tablet formu racunala da nije ipada.

Iznosis i apsolutno netocnu tvrdnju da sira populacija nije cula za ipad! Clanci o ipadu su izasli u svim dnevnim novinama i internet portalima.

Pa ko bi lud onda kupovao rekalme!

Ustvari shvatiš koliko mediji imaju utjecaj na mišljenje ljudi.

Skoro svatko. Ljudi žele pratiti ono što je trentno trend stoga to odgovara apple-u. Apple je prije izlaska iPada i iPhonea napravio takvu medijsku buku da su ljdi počeli misliti da ne mogu bez toga. Ustvari to su samo bezvrijedni i lijepo dizajnirani komadi plastike koji suže ničemu.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumg hvala.
16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
wyks kaže...
ansha kaže...

a velik broj ljudi ne bi nikad ni culi za tablet formu racunala da nije ipada.

Iznosis i apsolutno netocnu tvrdnju da sira populacija nije cula za ipad! Clanci o ipadu su izasli u svim dnevnim novinama i internet portalima.

Pa ko bi lud onda kupovao rekalme!

Ustvari shvatiš koliko mediji imaju utjecaj na mišljenje ljudi.

Skoro svatko. Ljudi žele pratiti ono što je trentno trend stoga to odgovara apple-u. Apple je prije izlaska iPada i iPhonea napravio takvu medijsku buku da su ljdi počeli misliti da ne mogu bez toga. Ustvari to su samo bezvrijedni i lijepo dizajnirani komadi plastike koji suže ničemu.

A ti si cini se samo jedan klinac koji se u predasima izmedju partija COD-a pravi pametan na forumu. 

Dal ti shvacas da je to sta pises ravno najludjim teorijama urote? Desetci milijuna ljudi su kupili bezvrijedan uredjaj koji sluzi nicemu? Da to znaju postici u appleu vec bi vladali svijetom...

18 godina
naxeem kaže...

Inače, kako ja strašno ne volim Apple i Apple-fanatike, ako ih ne voliš barem 10% kao ja, ovo će ti se svidjeti: http://i.imgur.com/W4bIB.jpg

Mene ta sekta straši sve više i više...

jastreb kaže...
Elles D. kaže...
ako misliš pokazivati sve to što si nabrojao čeka te jaku puno paljenja i gašenja aplikacija jer naravno, multitasking ne postoji).

Multitasking će biti moguć od jeseni kad nadograde OS:

http://news.yahoo.com/s/ytech_gadg/20100408/tc_ytech_gadg/ytech_gadg_tc1530

"So, will all these apps actually be running in the background? Well, no..."

LOL na kvadrat.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
protjeran
Elles D. kaže...
naxeem kaže...

Inače, kako ja strašno ne volim Apple i Apple-fanatike, ako ih ne voliš barem 10% kao ja, ovo će ti se svidjeti: http://i.imgur.com/W4bIB.jpg

Mene ta sekta straši sve više i više...

Mene strasi to sta neki stvarno vjeruju da je tip pusio za ipad ;)

18 godina
protjeran
surki kaže...
naxeem kaže...

Ja sam na iPhoneu odgledao 24, Dextera, Harper's Island, Star Trek TNG, Star Trek Enterprise, Rome i cca 30-tak filmova. Da je barem bio 10" još bih više uživao.

ne pada mi na pamet "potrosit" neki dobar film na tako okrutan i mazohisticki nacin :)

Smijeh

iako,moze imati veci ekran od velike vecine nashih televizora ;)

zelim,hocu,mogu al neam koga
18 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

LOL na kvadrat.

Tebi se trebaju programi vrtiti u pozadini da se možeš hvaliti ili jer ti stvarno trebaju? Osim iPoda (programa za sviranje glazbe) ne vidim potrebu da bilo koji drugi program stvarno radi u pozadini, bitno je da se možeš lako prebacivati između programa. Ipak je to mobilna platforma i treba postići da ti baterija traje 10 sati. Usporedi samo to s ostalim tabletima koji vrte Windowse i koji imaju pravi multitasking a kojima baterija traje duplo manje.

Uglavnom, vidjet ćemo kako će to funkcionirati kad izađe OS 4.0 za iPhone, da ne trabunjamo napamet Namigiva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 20:42 (jastreb).
18 godina
protjeran

ja osobno mislim,iako to tu nikom nije vazno osim meni,bar mislim,uspjeh tableta uvelike ovisi o otimanju korisnika malih prijenosnih uredjaja

pametnim telefonima ce uzeti otprilike nishta,a josh im jedino preostaju novi IT korisnici u opcoj populaciji

mislim da im je tu jedina shansa za uspjeh,pa ako to uspiju,svaka im cast

za razliku od iphona,koji je ipak telefon,koji je josh uvijek stvar koje se necemo odrec i josh cemo ju dugo koristi, tablet je relativno nova tehnoloshka stvar (iako se vec pokushalo sa njima)

ne znam u cemu ce se nositi tablet,ali preklapanje malih prijenosnih uredjaja mi se cini kao u startu bolje zashticenim uredjajima

ergonomija je na strani malih prijenosnih uredjaja,bilo pisanja,bilo gledanja u ekran

ovaj put niti odlican marketing nece pomoci apple-ovom ipadu,jer mislim da nece uspjet dobiti nove IT korisnike

mozda jedino da ne budu jako u minusu,poshto ce oni dobiti najveci dio kolaca tableta

drugi jashu appleov marketinshki val i hajp,i trenutno su oni najdosljedniji u hajpu prema appleovom tabletu

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
18 godina
jastreb kaže...
Elles D. kaže...

LOL na kvadrat.

Tebi se trebaju programi vrtiti u pozadini da se možeš hvaliti ili jer ti stvarno trebaju?

Meni se trebaju programi vrtiti u pozadini da to mogu nazvati multitasking. I ne samo u pozadini, da se razumijemo.

Marketing stvarno čini ljude glupim, ali ovo je previše (bez brige, nije namjenjeno tebi).

Moj prijedlog je da ovo nazovu multifreezing  :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:04 (Elles D.).
17 godina
protjeran
jastreb kaže...
Elles D. kaže...

LOL na kvadrat.

Tebi se trebaju programi vrtiti u pozadini da se možeš hvaliti ili jer ti stvarno trebaju? Osim iPoda (programa za sviranje glazbe) ne vidim potrebu da bilo koji drugi program stvarno radi u pozadini, bitno je da se možeš lako prebacivati između programa. Ipak je to mobilna platforma i treba postići da ti baterija traje 10 sati. Usporedi samo to s ostalim tabletima koji vrte Windowse i koji imaju pravi multitasking a kojima baterija traje duplo manje.

Uglavnom, vidjet ćemo kako će to funkcionirati kad izađe OS 4.0 za iPhone, da ne trabunjamo napamet Namigiva.

meni se treba vrtiti vise programa istovremeno na ekranu kad je tablet u pitanju, znaci obavezno zahtjevam prozore i to po velicinama koje sam namjestim

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Moj prijedlog je da ovo nazovu multifreezing  :)

Dogovoreno Cool

17 godina
odjavljen
grimyHR kaže...

meni se treba vrtiti vise programa istovremeno na ekranu kad je tablet u pitanju, znaci obavezno zahtjevam prozore i to po velicinama koje sam namjestim

To je i meni palo na pamet. 16:9 (ili barem 16:10) ekran, pa na 75 % ekrana radiš nešto konkretn, dok je na preostalih 25 % program koji ti pruža neke "sporedne" informacije tipa razne natuknice, podsjetnike i sl. Isto tako to može biti i neki IM program... Meni nije jasno zašto neki kad se govori o multitaskingu automatski imaju dojam da se radi o aplikacijama koje troše više od 20% procesorskog vremena. U pravilu se radi o aplikacijama koje troše ispod 2 %, a često i ispod 0,5%.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
protjeran
pa da, ovo vise nisu smartphoneovi sa malim ekranima, tako da staviti smartphone os na tablet je totalna sprdacina
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan

Naxeem, pošto dosta gledaš filmove na iPhoneu našao sam ti super gadget Smijeh

Ja sam ga već naručio Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 16:43 (jastreb).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice