Problemi s Vaio prijenosnicima

poruka: 7
|
čitano: 1.561
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi s Vaio prijenosnicima".
17 godina
neaktivan

Davez sa Sony-om nikad ne prestaje

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sony-u se jako rijetko događaju propusti, s njima nikad nisam ni morao imati garanciju jer se ništa od njih nije pokvarilo (a nadam se da ni neće Smijeh). Sony FTW

Slavonija u ♥### http://trollbusters.weebly.com/ - prijavite trolla!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To me stvarno začudilo od Sonyja,ali ipak svakome se događaju propusti i bitno je da su na vrijeme upozorili.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 14:07 (crovalentin).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s Vaio prijenosnicima

Po meni je ovo tipični Sony - samo ovaj put s manjim posljedicama i ovaj put s dovoljno ranim upozorenjem. Sjetimo se baterijskih problema pred par godina...

KaeR
15 godina

davno sam ja odustao od sonya imaju preskupe proizvode , premalo nude a po kvaliteti jedan lg ih je odavno prestigao,prije 10 i više godina sony je bio sinonim za kvalitetu i pouzdanost a danas je samo jedan prosjećan brend sa prosjećnim proizvodima i iznad prosječnim cijenama

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
@blackalbum potpisujem
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

davno sam ja odustao od sonya imaju preskupe proizvode , premalo nude a po kvaliteti jedan lg ih je odavno prestigao,prije 10 i više godina sony je bio sinonim za kvalitetu i pouzdanost a danas je samo jedan prosjećan brend sa prosjećnim proizvodima i iznad prosječnim cijenama

Vidi, kod mene je sve Sony* (osim HI-FI linije) i naprotiv...po kvaliteti ga nitko nije prestigao ali na pr. Samsung i LG su jednako kvalitetni nude vise za ulozeno.

Tako na prijmer ja sam kupio Samsung DVD recorder sa HDD-om koji za iste novce ima duplo vise prostora (320 naspram 160 GB) itd. ..sad da ne ulazim u detalje.

I Sony kao i svi prozivodaci ima svojih mracnih trenutaka sto se tice kvalitete nekog uredaja. Sjetite se PS2 i njegovog lose podesenog lasera, bezbroj baterija koje imaju "mali" problem (eksplodiraju) i najzad kao da smo svi zaboravili debakl sa rootkitom u laptopima.

Zato sam napisao da davez sa Sony-om nikad ne prestaje sto se tice laptopa. I tako (: ...Sony proizvodi jos uvijek kvalitetne prozivode ali ipak...preskupi su

*ha! ovo "Kod mene je sve Sony" me je potsjetilo na jedan skec Top Lista nadrealista kada je Dura prodavao otvarace za konzerve usred Bas Carsije i drao se " Ajmooo...marke SONY" 

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice