Davez sa Sony-om nikad ne prestaje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sony-u se jako rijetko događaju propusti, s njima nikad nisam ni morao imati garanciju jer se ništa od njih nije pokvarilo (a nadam se da ni neće ). Sony FTW
To me stvarno začudilo od Sonyja,ali ipak svakome se događaju propusti i bitno je da su na vrijeme upozorili.
Po meni je ovo tipični Sony - samo ovaj put s manjim posljedicama i ovaj put s dovoljno ranim upozorenjem. Sjetimo se baterijskih problema pred par godina...
davno sam ja odustao od sonya imaju preskupe proizvode , premalo nude a po kvaliteti jedan lg ih je odavno prestigao,prije 10 i više godina sony je bio sinonim za kvalitetu i pouzdanost a danas je samo jedan prosjećan brend sa prosjećnim proizvodima i iznad prosječnim cijenama

davno sam ja odustao od sonya imaju preskupe proizvode , premalo nude a po kvaliteti jedan lg ih je odavno prestigao,prije 10 i više godina sony je bio sinonim za kvalitetu i pouzdanost a danas je samo jedan prosjećan brend sa prosjećnim proizvodima i iznad prosječnim cijenama
Vidi, kod mene je sve Sony* (osim HI-FI linije) i naprotiv...po kvaliteti ga nitko nije prestigao ali na pr. Samsung i LG su jednako kvalitetni nude vise za ulozeno.
Tako na prijmer ja sam kupio Samsung DVD recorder sa HDD-om koji za iste novce ima duplo vise prostora (320 naspram 160 GB) itd. ..sad da ne ulazim u detalje.
I Sony kao i svi prozivodaci ima svojih mracnih trenutaka sto se tice kvalitete nekog uredaja. Sjetite se PS2 i njegovog lose podesenog lasera, bezbroj baterija koje imaju "mali" problem (eksplodiraju) i najzad kao da smo svi zaboravili debakl sa rootkitom u laptopima.
Zato sam napisao da davez sa Sony-om nikad ne prestaje sto se tice laptopa. I tako (: ...Sony proizvodi jos uvijek kvalitetne prozivode ali ipak...preskupi su
*ha! ovo "Kod mene je sve Sony" me je potsjetilo na jedan skec Top Lista nadrealista kada je Dura prodavao otvarace za konzerve usred Bas Carsije i drao se " Ajmooo...marke SONY"