Pritisnite HRT!

poruka: 84
|
čitano: 12.680
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pritisnite HRT!".
17 godina
Pritisnite HRT!

634.

Inaće ja obično čujem do ponoći. Na kompu imam TV karticu pa stavim snimat x files i star trek, a pogledam ih kad mi najviše odgovara. TV karticu sam kupio samo zbog toga i formule 1 kad je u 4h ujutroSmijeh. Uglavnom bi htio vidjet Farscape. Stargate skidam. Atlantis sam pogledao cijeli i on mi je ok, a SG-1 do sedme sezone i baš mi nije nešto.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

još nema ni 700 potpisa. nekako mi to slabo ide.

ajde zovite bake i djedove, strine i necake u kanadi.

svi mogu doprinijeti vjekovnom snu hrvata - voyageru u normalnom terminu.

http://www.petitiononline.com/sfhrt/petition.html -- Peticija za normalni termin Voyagera na HRT-u

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Zašto ne damo šansu RTL-u i Novoj? Kad god se radi o zahtjevima gledatelja, njih se ignorira kao da su tako užasne televizije da nisu vrijedne spomena. Kada usporedimo sve tri televizije, većina će reći da HRT ima nesumljivo najbolji i najkvalitetniji program. Moram reći da se s tim ne slažem. Nemam ništa protiv HRT-a; naprotiv, teško bismo opstali sa samo RTL-om i Novom, ali ne želimo ostati ni bez "ostale" dvije TV kuće. Još kad se sjetim da plaćamo HRT-u za program koji nam prikazuje, onda je definitivno lošiji od RTL-a i Nove. Osim toga to je najstarija TV kuća i rasla joj je popularnost (i budžet) dok druge dvije nisu ni postojale. Penzići će radije gledati "Među nama" nego "Robocopa". I još se ljudi žale zašto je na RTL-u i Novoj toliko reklama. Zato što su oni freeware! HRT-u plaćamo "naknadu za posjedovanje TV prijemnika" i oni mogu imati program bez reklama, ali sve ostale televizije praktički "žive" od toga (RTL eventualno proda pokoji CD)! I još da citiram:

"We started with ten desks, ten computers, and ten people." -- Christoph Mainusch, CEO of RTL Televizija

Ups idem off-topic... Da se vratim na temu: zašto ne bismo poslali zahtjev RTL-u i Novoj? Ako HRT nikad nije prikazao Stargate (ili neku drugu SF seriju) sigurno nikada nije kupio ni dozvolu za prikazivanje niti ih ima u arhivi. Postoje šanse da će baš oni kupiti neku SF seriju koju ljudi čekaju na HTV-u (nije li RTL prikazivao Invaziju?).

BTW Nova TV je prije nekih godinu dana prikazala četiri Star Trek filma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

a jadni, baš imaju skromne početke. a zašto nije rekao da im je temeljni kapital 328.897.200,00 kn uplaćen u cijelosti.

zamisli koliko je još onda love stizalo iz njemačke!

http://www.petitiononline.com/sfhrt/petition.html -- Peticija za normalni termin Voyagera na HRT-u

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pritisnite HRT!
andy0101 kaže...

BTW Nova TV je prije nekih godinu dana prikazala četiri Star Trek filma.

Meni ih baš nije bilo gušt gledat u 1h, a one reklame silne su me dokrajčile. Svakih 15min reklame, i traju 5-10min.

HRT je najbolji kad počne film/serija neprekida se do kraja , tak i treba biti ili se samo jednom nakratko prekine da bi mogli na WC otić ako treba!

RTL i Nova su zadnja opcija, tek koji dan traje peticija, a već si odustao.Smijeh

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 17:08 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

daj molim te rtl je najjidiotskija televizija koja postoji u hrvatskoj ponavljaju kontinuirano 5-6 serija imaju jadne filmove program im se sastoji od jutarnjih tarot i kvazi zaradi lovu shoowa nakon njih ponavljaju serije od dana prije popodne pa onda retardirane sapunice i navečer loši njemački akciski filmovi i talent i reality show emisije i još kao šlag na tortu ponavljaju emisije koje su prikazivali prije 3 4 godine npr nadreality show i mjenjačnica jadna televizija

16 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!
neka stave seriju Surface!!!! to je predobro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

a jadni, baš imaju skromne početke. a zašto nije rekao da im je temeljni kapital 328.897.200,00 kn uplaćen u cijelosti.

zamisli koliko je još onda love stizalo iz njemačke!

Valjda Luksemburga?

Arnold Šrafncinger kaže...

daj molim te rtl je najjidiotskija televizija koja postoji u hrvatskoj1 ponavljaju kontinuirano 5-6 serija imaju jadne filmove program im se sastoji od jutarnjih tarot i kvazi zaradi lovu shoowa2 nakon njih ponavljaju serije od dana prije popodne pa onda retardirane sapunice i navečer loši njemački akciski filmovi i talent i reality show emisije i još kao šlag na tortu ponavljaju emisije koje su prikazivali prije 3 4 godine npr nadreality show i mjenjačnica jadna televizija

1: Nije najidiotskija u Hrvatskoj. Ne može biti idiotskija ni od jedne lokalne televizije (kad se samo sjetim OTV-a bljuje mi se, srećom sada živim tamo gdje ga se ne može uhvatiti Namigiva)

2: Ujutro i onako spavam Smijeh.

...: Ma nije tako loše, imaju dobrih filmova i serija: SpužvaBob Skockani, Ben 10, CSI: xyz (nisam veliki fan ali po nekim anketama je jako popularno), Kako sam upoznao vašu majku, Cobra 11 (šteta što je nema više), Odred za čistoću (pogotovo ako ručaš neposredno prije), a imaju najzanimljivije vijesti (onaj voditelj na HTV-u je tako dosadan...)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 17:49 (andy0101).
17 godina
andy0101 kaže...
DhulKarnain kaže...

imaju najzanimljivije vijesti (onaj voditelj na HTV-u je tako dosadan...)

Nova TV ima najzanimljivije vijesti, citiram : "Na svu sreću nitko nije preživio" hahah

HTV ima po meni najbolje vijesti, pa nova , pa rtl. Ipak HTV ima najmanje grešaka u govoru, i imaju svoj tmurni dizajn. One sa nove vijesti me podsjećaju na one iz američkih filmova što mi ide na živce,ali su objektivni.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Nova TV ima najzanimljivije vijesti, citiram : "Na svu sreću nitko nije preživio" hahah

Smijeh Haha, da, to je bilo najluđe! No i RTL ima svojih aduta: "Iračani koji žive LOL izvan domovine LOL već su glasovali" i "1, 2... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..."

LOL!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 18:58 (andy0101).
18 godina

Sada sa prošlih 0:40 premjestili  su na 1:10 a vi još pišete hrt-u peticije, mislim uzalud, još će ga nakraju staviti u  2

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
18 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

makar sam obožavatelj SF-a, mislim da ova anketa nema smisla, pravi geek (kao ja) će si nabaviti svoju dozu sf-a tak i tak.

trebalo bi rađe penzićima napraviti poseban program sa sinkroniziranim filmovima (a nije ni za djecu loše).

ima ih više, plaćaju isto i financijski su lošjeg stanja

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

eo moj 74prvi potpis za dobrobit sci fi-a......  

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Kao što je netko već naveo, moram reći da hrt nikada nije prekinuo film i reklamirao noževe i isto tako nema jb.tarot..Tako da je on još i najbolji.. Treba organizirati peticiju za uklanjanje globalnog sijela, mislim, jel ima itko da to gleda?Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pritisnite HRT!

Koliko para taj HRT dobija od pretplate, svaka reklama je suvisna, a da je konkurencija uzasna, je...

No gledajte to ovako, ako pocnu kupovati neto kvalitetno morati ce otpustiti bar 1/3 neradnika, ovaj rodjaka iz drzavne televizije, tako da anketa nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
majkell kaže...

makar sam obožavatelj SF-a, mislim da ova anketa nema smisla, pravi geek (kao ja) će si nabaviti svoju dozu sf-a tak i tak.

Ista dilema i kod mene, ali to je vječno pitanje - koliko mi "mali" na nešto utječemo? A s tim i dilema "sudjelovati iili ne". Kao, ne možemo ništa postići, a onda vidimo kako su zbog glasova zavedene većine "malih" ljudi političari postali medijske zvijezde, a SF i mnoge druge kvalitetne stvari se zapostavljaju.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Pozdrav svima :)

Evo, i ja se napokon registirao. :D Na početku bi želio zahvaliti ekipi iz Buga što su poduprli akciju, ali i svima vama na forumu koji ste dali svoj glas i poduprli akciju. :)

Vidim kako neki kažu da ova akcija "nema smisla", a s čime se nikako ne mogu složiti. Naprotiv, upravo su akcije za otkup kroz proteklih 8-9 godina na HRT dovele čitav Star Trek, prve tri sezone Battlestar Galactice, Doctor Who, itd. itd. Jer HRT ipak sluša kad mu se uputi snažan, zajednički glas fanova, za razliku od RTL-a i Nove TV, kojima su već prije upućivani zahtjevi, bilo kroz mailove, bilo na forumu (akcija otprije 2-3 godine) za otkupom Stargatea, Farscapea i sl. (budući je HRT tada otkupio Galacticu). Međutim, RTl uopće nije reagirao na nikakve zahtjeve, dok je Nova TV odlučila otkupiti teč četiri Star Trek filma sa TNG postavom (a koji su prethodno prikazani na HRT-u, izuzev Nemesisa), misleći, valjda, kako će se tkao otarasiti dosadnih fanova.

I onda Nova lijepo odluči prikazati ta četiri filma + Trekkies 1 i 2 u noćnom terminu iza 2h, jer, valjda valjda nisu smjeli staviti u normalan večernji termin zbog fanova Supertalenata, Farmi i sl. uradaka. A što se RTL-a tiče, dovoljno je promotriti njegov odnos naspram Journeymana, kojeg je prikazao 1-2 epizode, pa ga potom na nekoliko mjeseci skinuo sa programa. Isto tako, nakon što je prikazao 1-2 epizode Terminator: The Sarah Connor Chronicles, i dotičnu je skinuo sa rasporeda (a nakon tjedana bombastičnih "blockbusterrrrrrr" reklama), i potom više nikako nije nastavio sa prikazivanjem TSCC.

Konačno, spomenuta je i mogućnosd downloada i gledanja serija na kompu, DVD-u i sl. pa svima je poznato kako se svi služe najpopularnijom "videotekom" zvanom tor... Međutim, to ne znači da ne bismo trebali imati i SF serije na TV-u, i to iz slijedećih razloga:
1. Sasvim je drugačiji doživljaj gledati seriju na TV-u, a zato što više ljudi istovremeno gleda i potom komentira na forumima, chatovima i sl., što oživljava SF community
2. Širi se kultura SF-a
3. Ovako pomažemo i ljudima koji nemaju net ili se njime jako slabo služe, a željeli bi gledati SF, a takvih ima pristojan broj.

Inače, vezano uz trenutni status akcije, valja reći kako je vijest o njoj objavio velik broj siteova, a među posljednjima i T-Portal. :)

Eto, čujemo se kasnije, sad odoh nešto raditi. :D

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

evo moj potpis je 910... nadam se da ce zbog ovog hrt stavit voyager u neko narmalno vrijeme a ne 1 ujutro, to je ipak malo prekasno za mene :)

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

991! Još malo pa 1000 Osmijeh

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Budući smo u peticiji skupili skoro 1000 potpisa, sad bi bilo pravo vrijeme za slanje mailova na adresu HRT-a i postanje na HRT Forumu.

Znam kako se to mnogima od vas čini preteškim, no ako uistinu želimo imati SF serija na HRT-u po završetku emitiranja Voyagera, onda je ključno da svatko od nas pošelje barem jedan mail na hrt@hrt.hr i ostavi poneki post na HRT Forumu. Jer ako su to mogli fanovi otprije desetak ili pet godina, onda ste valjda i vi to danas u stanju.

Dakle, treba:

1. Poslati mail na hrt@hrt.hr u kome tražite otkup SF serija (Stargate SG-1, Stargate: Atlantis, Star Trek: Enterprise, Farscape, Babylon 5 i remasteriranu Originalnu Star Trek seriju), uz zahvalu HRT-u što je u prošlosti često bio susretljiv prema fanovima.

2. Ostaviti poneki post na HRT Forumu ( ovdje i ovdje ).  Inače, ovdje valja napomenuti kako sam od nekih novoregistriranih korsnika HRT Foruma čuo da im sporo stiže mail za aktivaciju pa stoga apeliram na sve koji imaju problema sa time da pošalju mail na hrt@hrt.hr sa upitom kada će im biti aktiviran account na HRT Forumu.

Dakle, peticija je stvarno velik dokaz da ljudi žele gledati SF, no navedenu obavezno moramo potkrijepiti mailovima i aktivnošću na HRT Forumu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 13:39 (MiroslavSFCentar).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

U sklopu akcije za prikazivanje novih SF serija na HRT-u, naš kolega Ante Šunjar, na forumu poznat pod nickom Sarek@Vulcan, napravio je i poseban video, a po uzoru na inozemne fanove, posebice one američke.

Video možete pogledati na SFC-u ili

, a ukoliko vas zanimaju još neki Antini video uratci navratite ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 20:04 (MiroslavSFCentar).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Danas smo dobili odgovor sa Hrvatske radiotelevizije vezano uz upite iz naše akcije za otkup SF serija. Ovim se putem zahvaljujemo g. Domagoju Buriću, direktoru programa HTV-a, koji nam je posvetio dio svog vremena i odgovorio nam u pisanom obliku. Njegovu poruku možete pročitati ovdje.

0 0 hvala 0
17 godina
Pritisnite HRT!

Moram reci da sam bas iznenaden odgovorom, napokon da je na jednom takvom ''visokom'' mjestu covjek koji nije bahat i koji razumije (ili se bar pravi da razumije) ''malog'' covjeka. Eto sad jos samo da se nesto ispuni od toga sto je napisao i to je to..

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

ja sam također veliki fan sf I zvjezdanih staza i ubijaju me njihovi termini, al mislim da ćete slabo ovim postić..bolje se odjavite s hrt i uzmite maxtv il nešt slično-jeftinije je..a ako se ljudi odjednom počnu odjavljivat i prestanu im plaćat svaki mjesec 70 i kusur kn, onda će valjda poslušat zahtjeve gledatelja i zadržat će ih, a mi ćemo imat serije u normalnim terminima-i svi sretni i zadovoljni Osmijeh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice