Priprema li Jobs svoj odlazak?

poruka: 18
|
čitano: 1.702
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Priprema li Jobs svoj odlazak?".
17 godina
protjeran

Jobs je ovaj u sredini? Stvarno jako loše izgleda!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas mi ga je zao. Trebo bi on napravit isto sto i Gates.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Priprema li Jobs svoj odlazak?
Pero1234 kaže...

Piše ti ispod slike tko je tko:

Tim Cook, Steve Jobs i Phill Schiller na jučerašnjem predstavljanju novih Macova
17 godina
protjeran
Assassin kaže...

Bas mi ga je zao. Trebo bi on napravit isto sto i Gates.

Da, istina, već stvarno izgleda ispijeno i umorno od svega... :(
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina

Ne znam kako je ranije izgledao. Mršav jeste, no ne mora obavezno biti bolestan.

Sa druge strane, Cook mi deluje kao starac na toj slici. Znam da igra vrlo značajnu ulogu u Appleu i trebalo bi da mu dobro idu finansije, ali nisam siguran da ima viziju da vodi kompaniju koja se trudi da prednjači u inovacijama i industrijskom dizajnu (ili barem da se tako predstavlja).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Miro kaže...
Pero1234 kaže...

Piše ti ispod slike tko je tko:

Tim Cook, Steve Jobs i Phill Schiller na jučerašnjem predstavljanju novih Macova
 To je više bilo retoričko pitanje.
17 godina

fakat je anoreksican postao

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo bas sam pogledo tu cijelu prezentaciju (podacast na iTunes-ima) i osobno mi se ne svidja bas taj "nasljednik"! Nekako je pre ozbiljan i nema ono nesto sto ima Jobs. Vise mi se svidja onaj drugi sto je govorio o proizvodnji laptopa iz samo jednog bloka aluminija, ali on je premlad.

JOBS RULZ!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

bože molim te nemoj nam uzet Stevana,

tko će nam onda izmišljati čudne, skupe naprave koje služe isključivo da bi se drugi ljudi kurčili s njima ?

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
l)oolvl kaže...

tko će nam onda izmišljati čudne, skupe naprave koje služe isključivo da bi se drugi ljudi kurčili s njima ?

Bravo majstore, upravo tako.
Kublach
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...
l)oolvl kaže...

Ljubomorni na vasnike apple-ovih proizvoda?Izlanuo se
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
protjeran

prije bih rekao da su vlasnici appleovih proizvoda ljubomorni na mene, lol

apple je kompanija izgrađena isključivo preko dobrog marketinga.   drugim riječima, iPod bi bio još samo jedan mp3 player da se ne zove iPod.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
Assassin kaže...

Evo bas sam pogledo tu cijelu prezentaciju (podacast na iTunes-ima) i osobno mi se ne svidja bas taj "nasljednik"! Nekako je pre ozbiljan i nema ono nesto sto ima Jobs. Vise mi se svidja onaj drugi sto je govorio o proizvodnji laptopa iz samo jednog bloka aluminija, ali on je premlad.

JOBS RULZ!

ovaj drugi je Jonathan Ive, dizajner u applu od 97. Tip je elokventan i karizmatican, ali ako on preuzme firmu tko ce onda dizajnirati lijepe kompjutere/ipodove

http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Ive
jesti i spavati
16 godina
neaktivan

Čudi me da je i preživio toliko dugo s obzirom da mu je maliciozni tumor pankreasa dijagnosticiran još 2004. Rak pankreasa u golemoj većini slučajeva ima izrazito lošu prognozu i veliku smrtnost. Ponajprije zato jer se gotovo nikad ne otkriva u ranoj fazi nego tek kad progresira do kasnije faze, a tad je prekasno jer je tumor vec imao puno vremena za metastaziranje. Maliciozni tumori pankreasa često metastaziraju a sam polozaj pankreasa je nepovoljan za kirurške zahvate pa se i vecina tumora na pankreasu proglasava inoperabilnima. Njemu su uspjeli odstraniti tumor i usput maknuli dio pankreasa i duodenuma ali očito su ga zajebale metastaze. A ko zna gdje je još sve primarni tumor slao metastaze. Neke su vjerojatno i mikroskopske pa čovjek niti nema pojma da ih ima dok se za koji mjesec ili godinu ne pojave simptomi. Jobs je dakle već 2004. samom dijagnozom osuđen na smrt, a dalje se samo govori o mjesecima ili godinama preživljavanja i to spada u medicinsku statistiku ali jasno je već tada bilo da će umrijeti od tog raka. On je samo imao tu sreću što mu primarni tumor nije toliko agresivan pa je i metastazirao u manjoj mjeri ali kao što vidimo i to je dovoljno. Dakle rak pankreasa ni u kojem slučaju ne može biti "riješena stvar". On će samo biti pacijent koji je od inicijalne dijagnoze imao (kako sada izgleda) 4 godine preživljavanja.

Inače nisam znao da je Jobs toliko bedast da je, kad je saznao da ima rak pankreasa, isprva odlučio da se neče liječiti konvencionalnom medicinom nego će rak pobjediti određenom dijetom i promjenom prehrane. LOL! Idiotizam!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ne  pricaj gluposti. Zato i je jos ziv je nije odabrao konvencionalnu medicinu.  Nisi ni skuzio sto si izgovorio. Cudis se sto je jos ziv i onda bubnes

da je trebao koristiti standardnu medicinu koja inace ubija ljude. Bravo.

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

prije bih rekao da su vlasnici appleovih proizvoda ljubomorni na mene, lol

apple je kompanija izgrađena isključivo preko dobrog marketinga.   drugim riječima, iPod bi bio još samo jedan mp3 player da se ne zove iPod.

Stvarno neznam tko moze biti ljubomoran na tebe..Izlanuo se
A da je apple izgraden oko marketinga tu ima istine,makar kada sam ja prvi put probo iPod vise nikad nisam htio slusati
muziku preko obicnog mp3 playeraCool
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 10:54 (Lion King).
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

Ajd nemoj s**t! 
17 godina
Lion King kaže...
Kublach kaže...
l)oolvl kaže...

Ljubomorni na vasnike apple-ovih proizvoda?Izlanuo se
 hahahahahaha... Ne, da su mu cijene iste ko u americi možda bi i razmišljao o njemu, a ovako neću ni razmišljati. Vlasnici applovih proizvoda se ku*če jer su dali xx.xxx,xx kn za određeni proizvod (osim iPoda, čije su cijene relativno ok)
Kublach
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice