Sta 10Gb/s nije bilo dosta za 4k??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čudno kako mu nisu fizički smanjili konektor za amazing 2.85% i pritom onemogućili backward compatibility.
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Čudno kako mu nisu fizički smanjili konektor za amazing 2.85% i pritom onemogućili backward compatibility.
U vijesti pise da je TB2 kompatibilan sa dosadasnjim kabelima, utorima, itd. ?
Jel koristi tko od vas taj konektor uopće i za što?
.
Thunderbolt 2 kompatibilan je s postojećim uređajima, kabelima i konektorima
da fak iz going on vit epl?
epl?
TB je Intel a ne Apple.
Jel koristi tko od vas taj konektor uopće i za što?
Koristim ja. No znam da je jako, jako mali broj ljudi koji koriste thunderbolt. Da nemam Apple racunalo, ne bih ga ni ja koristio, jer su maticne koje imaju tb sucelje iznimno skupe. Opcenito, tb je sam po sebi jako skup, i sigurno mu nece popularnost skociti sve dok ne bude osjetno jeftiniji.
Imam svoj rMBP i iMaca u firmi. rMBP preko tb-a spajam na ACD, dobijem veci monitor i napajanje laptopa u jednome. A samim time sve USB utore sa ACD-a mogu koristiti, kao i ostatak utora (ethernet itd.). Jos je u ACD preko thunderbolta spojeno vanjsko kuciste radi brzeg prijenosa podataka.
Mislim, tehnologija je odlicna, sumnjam da bi itko imao ista protiv da koristi tb. No cijena je bezobrazno visoka, i kao takva vecini korisnika nije potrebna. Iskreno, nije cak ni meni, no kad ju vec imam zasto ne iskoristiti?