Predstavljen Thunderbolt 2

poruka: 8
|
čitano: 2.222
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Thunderbolt 2".
14 godina

Sta 10Gb/s nije bilo dosta za 4k??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čudno kako mu nisu fizički smanjili konektor za amazing 2.85% i pritom onemogućili backward compatibility.

Moj PC  
11 0 hvala 0
18 godina
Re: Predstavljen Thunderbolt 2
takva smrdljiva politika je vec patentirana pa se boje da ih ne tuze
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran
Katana kaže...

Čudno kako mu nisu fizički smanjili konektor za amazing 2.85% i pritom onemogućili backward compatibility.

U vijesti pise da je TB2 kompatibilan sa dosadasnjim kabelima, utorima, itd. ?

17 godina

Jel koristi tko od vas taj konektor uopće i za što?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 13:31 (lllnuclearlll).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2021 20:41 (gamer001).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

Thunderbolt 2 kompatibilan je s postojećim uređajima, kabelima i konektorima {#} da fak iz going on vit epl?

epl?

TB je Intel a ne Apple.

14 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Jel koristi tko od vas taj konektor uopće i za što?

Koristim ja. No znam da je jako, jako mali broj ljudi koji koriste thunderbolt. Da nemam Apple racunalo, ne bih ga ni ja koristio, jer su maticne koje imaju tb sucelje iznimno skupe. Opcenito, tb je sam po sebi jako skup, i sigurno mu nece popularnost skociti sve dok ne bude osjetno jeftiniji.

Imam svoj rMBP i iMaca u firmi. rMBP preko tb-a spajam na ACD, dobijem veci monitor i napajanje laptopa u jednome. A samim time sve USB utore sa ACD-a mogu koristiti, kao i ostatak utora (ethernet itd.). Jos je u ACD preko thunderbolta spojeno vanjsko kuciste radi brzeg prijenosa podataka.

Mislim, tehnologija je odlicna, sumnjam da bi itko imao ista protiv da koristi tb. No cijena je bezobrazno visoka, i   kao takva vecini korisnika nije potrebna. Iskreno, nije cak ni meni, no kad ju vec imam zasto ne iskoristiti?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice