Precise Pangolin Beta 2

poruka: 32
|
čitano: 4.951
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Precise Pangolin Beta 2".
17 godina
Re: Precise Pangolin Beta 2
mario.L_hr kaže...

Probaj s Gnome 3.4 uz ekstenzije se da dobro složiti.

Nazalost Gnome Shell je gotovo neupotrebljiv out of the box. Istina, instalacija ekstenzija je trivijalna, no svejedno iziskuje vremena ali i malo predznanja.

Na unity se nisam nikako mogao naviknuti, i nakon 6 godina, vratio sam se na KDE (kad se samo sjetim kako sam pljuvao po KDE 4 kada je izasao, sada me malo sram pred samim sobom)

U 12.04 stvari funkcioniraju savrseno. Instalirao sam si na glavni stroj betu i jos uvijek nisam niti najmanje pozalio.

I sto je najbolje LTS je sada produzen na 5 godina.

Ma savrseno!!!

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
18 godina
Re: Precise Pangolin Beta 2
the_rover kaže...

1. Neistovjetnost - navedi na koje programe misliš, ako misliš na ono što ja mislim :)

Npr za Libre office, instaliraj lo menubar (ako sam dobro shvatila šta te muči).

Za druge programe - nije do Ubuntua, nego do tvorca programa.

2. Da, ATI sucks za Linux. Ne valja. To je isto do ATI-ja a ne do Ubuntua. Plus još ak imaš hp-ov laptop, po mogućnosti neki sa switchable graphics...

ma jasno je meni za ati, al ako ne valja šta radi u repozitoriju. većina ima loše komentare tamo. a na ranijim verzijama je preko 'additional drivers' radilo s instalacijom od jednog klika. i onda se netko pita zašto je tako malo linuxa na desktopu. po meni puno više energije i novca bi morali uložiti canonical i ostala ekipa redhat, google itd s proizvođačima grafičkih čipova i poraditi malo zajedno na tim vlasničkim driverima.

syncmaster, kod mene obrnuto. mislim da ću s kde4 na unity. sviđa mi se kako mi je clickpad postao upotrebljiv.

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice