Prada II iz LG-a

poruka: 7
|
čitano: 1.357
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prada II iz LG-a".
16 godina
neaktivan
Prada II iz LG-a

Izgleda mi kao neka bljeda kineska kopija Xperia X1.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prada II iz LG-a
Nicholas kaže...

Izgleda mi kao neka bljeda kineska kopija Xperia X1.

pa i nisi daleko..
Ono što bi mogao izdvojiti kao plus ovog mobitela je podrška za WiFi i 3" ekran, Kako se radi o dummy-u nije loše.
هردسري & سبيدسري
16 godina
neaktivan
Prada II iz LG-a

LG - Prda bi ga trebalo zvat... to su toliko losi mobiteli da neznam dal se vise kvare low-end ili top modeli...

Sestrin Chocolate se pokvario cca 5 puta i takav "popravljen" se sam od sebe gasio, ispustao zvukove i resetirao...

Da ne pricam za ostale mobitele sto je frendica radeci u T-Komi rekla koliko ih se novih vratilo na servis

Koma

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 13:05 (tomiis).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prada II iz LG-a

i jos plus to nisu smartphoni ili kako se vec kategoriziraju, jer nemaju operativni sistem na koji moze se instalirati nesto od trecih proizvodjaca kao na symbian ili win mobile

0 0 hvala 0
17 godina
Prada II iz LG-a

LG je klima a ne mobitel... Nikad, ni pod razno nebi kupija LG-ja vishe ko mobitel...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LG je više šminka i za pokazat se da "imaš".

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
Geek kaže...

LG je više šminka i za pokazat se da "imaš".

IMHO jedini telefoni koji su šminka i za pokazat se da "imaš" su tipa 8800 Carbon Arte i slično (govorim o "smrtnicima, ne i ljudima koji imaju za Vertu i slične perverzije).
Iako cjenom ima bliskih telefona ne bi ih svrstavao u tu kategoriju jer ipak imaju nekakv symbian ili windows mobile na sebi. LG je za wannabe takve koji pokazuju da "neznaju" :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice