Pozadinski procesi za iPhone 3.0?

poruka: 7
|
čitano: 2.579
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pozadinski procesi za iPhone 3.0?".
17 godina
neaktivan

Hm, ovo da je iphone hardverski slab na tom polju je glupost. Već sada postoji aplikacija pod imenom backgrounder u kojoj se mogu podesiti aplikacije koje će uređaj automatski vrtiti u pozadini. Recimo ja redovito slušam ipod i rokam netom dok mi se u pozadini stalno vrte msn i google talk (preko IM+ aplikacije) te facebook.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPhone je hardverski slab za multitasking, to nije nikakva glupost. OSX je previše zahtjevan za 128 MB RAMA koliko ih iPhone ima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hm! Imam SE W610i, i bez problema ukljucim music player, pisem / šaljem sms ili mms, kopiram tekst ili na kraju odem na internet... hocu reci da je u stanju obavljati dosta toga a nalazi se cjenovno daleko ispod iPhonea.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ovo i nedostatak bluetootha za prijenos podataka su, po meni, glavne mane iPhonea. Ali da je hardverski preslab, nebi baš rekao; moja nokia e51 stalno vrti po 5-6 aplikacija, nerjetko da su 2-3 baš aktivne (ne spavaju), pa kako onda nebi i ajfon to mogao sa svojim 600mhz procom i 128mb rama?

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPhone koristi OSX (isti onaj koji koristi iMac ili MacPro) koji je dodatno optimiziran za mobilni uređaj. Da se na njemu vrti WinMo ili Symbian multitasking nebi bio problem.

EDIT: Slike pokazuju slobodnu memorije bez pokrenutih aplikacija (prva) i sa iPodom u pozadini i Google Maps (druga).

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 12:17 (vjeko).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Pozadinski procesi za iPhone 3.0?

Koja je to tema koju koristiš na iPhoneu?

17 godina
neaktivan

An'n'Me

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice