Podrška za MSE na Windows XP-u do 2015.

poruka: 8
|
čitano: 1.764
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Podrška za MSE na Windows XP-u do 2015.".
16 godina

Da, treba ljudima dati još vremena jer im je svih ovih sedam godina (od izlaska Viste u 2007.) bilo premalo. {#}

5 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja moje W XP ne ostavljam.

Moj PC  
2 8 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovima što su radili XP - svaka čast! Nitko valjda nije ni sanjao koliko će to biti popularan OS!

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Podrška za MSE na Windows XP-u do 2015.
escobar_ kaže...

Da, treba ljudima dati još vremena jer im je svih ovih sedam godina (od izlaska Viste u 2007.) bilo premalo. {#}

Problem je što (nam) još uvijek nije izašao dovoljno dobar OS da zamijeni XP. {#}

12 godina
protjeran

Ma jako dugo se xp i zadržao, s obzirom da vjerojatno već dugo ne puni kasicu MS direktnom prodajom os-a.

Dobar je, ali vrijeme nosi svoje. Xp je microsoftu samo prodajni artikal, a planove donosi financijski management, nažalost, a ne informatičari. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vojkovic kaže...

Ovima što su radili XP - svaka čast! Nitko valjda nije ni sanjao koliko će to biti popularan OS!

pogotovo prvih godina, kad se po njemu (i njegovom startu) pljuvalo skoro ko po WinME

Silence! I Kill You...
15 godina

Ekipa, pozdrav, oprostite ako je {#}, ( ako jest molim vas da me uputite gdje mogu postaviti pitanje.)
Imam Windows xp Pro SP 2 na Desktop računalu, pred 2 tjedna kada ga upalim, ona ikonica gdje piše "windows xp" te "crtica" prolazi, ponekad mi se zna "zalediti", računalo i dalje radi ali se taj screen zaledi, moram isljučiti računalo te opet upaliti i onda bude sve uredu,
zanima me koji bi mogo biti uzrok tog problema, dal bi mi reinstalacija sustava pomogla ili se može riješiti i bez reinstalacije OS-a

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kak nije izasao dovoljan dobar os da zamijeni win xp

imamo ga to je windows 7 bilo koji home pro ili ultimate

samo jedan service pack je izasao za 7 a dr ni nece 

to dovoljno govori koliko bugova gresaka ima 7

jako malo ili nista

sta ne viditeda nas forsaju na win 8 ili 8.1

a jos malo i na win 9

prestali su prodavat laptope i pc sa predinstaliranom 7

sramota

to je jos jedan dokaz,uzas

MITO I KORUPCIJA YEAH !

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 15:34 (igor1311).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice