Da, treba ljudima dati još vremena jer im je svih ovih sedam godina (od izlaska Viste u 2007.) bilo premalo. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja moje W XP ne ostavljam.
Ovima što su radili XP - svaka čast! Nitko valjda nije ni sanjao koliko će to biti popularan OS!
Da, treba ljudima dati još vremena jer im je svih ovih sedam godina (od izlaska Viste u 2007.) bilo premalo. 
Problem je što (nam) još uvijek nije izašao dovoljno dobar OS da zamijeni XP. 
Ma jako dugo se xp i zadržao, s obzirom da vjerojatno već dugo ne puni kasicu MS direktnom prodajom os-a.
Dobar je, ali vrijeme nosi svoje. Xp je microsoftu samo prodajni artikal, a planove donosi financijski management, nažalost, a ne informatičari.
Ovima što su radili XP - svaka čast! Nitko valjda nije ni sanjao koliko će to biti popularan OS!
pogotovo prvih godina, kad se po njemu (i njegovom startu) pljuvalo skoro ko po WinME
Ekipa, pozdrav, oprostite ako je
, ( ako jest molim vas da me uputite gdje mogu postaviti pitanje.)
Imam Windows xp Pro SP 2 na Desktop računalu, pred 2 tjedna kada ga upalim, ona ikonica gdje piše "windows xp" te "crtica" prolazi, ponekad mi se zna "zalediti", računalo i dalje radi ali se taj screen zaledi, moram isljučiti računalo te opet upaliti i onda bude sve uredu,
zanima me koji bi mogo biti uzrok tog problema, dal bi mi reinstalacija sustava pomogla ili se može riješiti i bez reinstalacije OS-a
Hvala
kak nije izasao dovoljan dobar os da zamijeni win xp
imamo ga to je windows 7 bilo koji home pro ili ultimate
samo jedan service pack je izasao za 7 a dr ni nece
to dovoljno govori koliko bugova gresaka ima 7
jako malo ili nista
sta ne viditeda nas forsaju na win 8 ili 8.1
a jos malo i na win 9
prestali su prodavat laptope i pc sa predinstaliranom 7
sramota
to je jos jedan dokaz,uzas
MITO I KORUPCIJA YEAH !