Počela prodaja iPada izvan SAD-a

poruka: 77
|
čitano: 18.857
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Počela prodaja iPada izvan SAD-a".
17 godina
protjeran
RE: Počela prodaja iPada izvan SAD-a
Check kaže...

stevi treba kapu skinut, brat bratu da nema njega ne bi mi danas imali ni gui ni miševe ni moultitouch (za gui nisam siguran, ali mislim da cak je lisa imala i prvi gui, mis je 100% prvi bio od jabuke).... a ne sam sto je inovativan nego jos to zna i prodat, ima puno ljudi s dobrim idejama ali nemogu nista od toga (u vecini slucajeva).... eto mal mašte, malo marketinga i svjet je tvoj (tak nekak slicno su i apostoli religiju širili:D)

ala, ala, ala, ala, ala, ala, em gui, em mis postoje puno duze od applea, boze mili jer mora bar jednom mjesecno netko ovo izvaliti, a bome nije ni apple "izmislio" multitouch

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 16:34 (grimyHR).
16 godina

Bolesnici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Žalosno je da toliko ljudi stoji u redovima zbog jednog beskorisnog iPada.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
grimyHR kaže...

ma koji ti je vrag, da cijeli vikend pijem mojitoe i sl, nebi doslo do 800€, jedino da castim okolo, ali to onda nisam ja popio

a ako gledamo cistu vrijednost popijenog, onda nebi toliko ni dom perignona popio, pod uvjetom da se radi o berbi iz 2000.g.

Normalno da se casti okolo, nije sam popio, al opet su to propite pare... Ipad kupis pa ako ti ne valja prodas ga uz malen gubitak posto je potraznja velika.

17 godina
protjeran

sry, double post

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 18:54 (grimyHR).
17 godina
protjeran
grimyHR kaže...
ansha kaže...
grimyHR kaže...

ma koji ti je vrag, da cijeli vikend pijem mojitoe i sl, nebi doslo do 800€, jedino da castim okolo, ali to onda nisam ja popio

a ako gledamo cistu vrijednost popijenog, onda nebi toliko ni dom perignona popio, pod uvjetom da se radi o berbi iz 2000.g.

Normalno da se casti okolo, nije sam popio, al opet su to propite pare... Ipad kupis pa ako ti ne valja prodas ga uz malen gubitak posto je potraznja velika.

i jos uvjek su to bolje iskoristene pare SmijehBelji se (mislim, kad ih zapije)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 17:11 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
ansha kaže...

Daj ne kenjaj, znam dosta hrvata koji bi u jedan vikend popili vrijednost ipada, sta onda njima poklonit? Prosjecan hrvat nema pojma s parama i do grla je u kreditima, takvi ce najvise i kupovat ipad.

Prosječan Hrvat ima 2000-3000 kn, uz to mora uzeti kredit da priušti djeci knjige i hranu, na zadnjem mjestu mu je nekakav iPad.

16 godina

Jutarnji list je obično smeće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
ansha kaže...

Daj ne kenjaj, znam dosta hrvata koji bi u jedan vikend popili vrijednost ipada, sta onda njima poklonit? Prosjecan hrvat nema pojma s parama i do grla je u kreditima, takvi ce najvise i kupovat ipad.

Prosječan Hrvat ima 2000-3000 kn, uz to mora uzeti kredit da priušti djeci knjige i hranu, na zadnjem mjestu mu je nekakav iPad.

Ja sam mislio da sam u dobrom (iznad prosječnom) financijskom stanju kad imam za računalo od 5k + flat net, mobitel na pretplatu, a ispadam bijednik pred ovima koji uz iPhone(htc nokia) od 4k i internet pretplatu za iste imaju za 4-6000kn vrijedan uređaj i još jednu pretplatu samo za njega. I računalo i flat net.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
protjeran
2000-3000kn je teska sirotinja na granici egzistencije zato ne trabunjaj. Takvi ne jedu meso a kamoli da misle o ipadu.
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...
ansha kaže...

Prosjecan hrvat popusi kutiju cigara i popije par krigli pive u kaficu dnevno, na zadnjem mjestu mu je nekakav iPad.

http://www.mojtv.info
18 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Objasni mi zasto je meni iPad beskoristan. Sta nemogu na njemu raditi a da meni treba?

17 godina
neaktivan
fkb kaže...
Asterix kaže...

Objasni mi zasto je meni iPad beskoristan. Sta nemogu na njemu raditi a da meni treba?

Upravo to, meni je beskoristan, tebi je super koristan.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
18 godina
protjeran
ansha kaže...
2000-3000kn je teska sirotinja na granici egzistencije zato ne trabunjaj. Takvi ne jedu meso a kamoli da misle o ipadu.

Govorim o prosječnoj hrvatskoj obitelji druže Tito a ne o tvojem generaliziranju. I plaću od 5000 ne smatram velikim iznosom, za četveročlanu obitelj.

Koju plaću imaju radnice u Konzumu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 18:19 (the_tux).
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...
ansha kaže...

Govorim o prosječnoj Hrvatskoj obitelji druže Tito a ne o tvojem generaliziranju. I plaću od 5000 ne smatram velikim iznosom, za četveročlanu obitelj.

S 10k kuna za cetveroclanu obitelj se da sasvim pristojno ziviti.

18 godina
protjeran
fkb kaže...

Ti bi trebao pisati znanstvenu fantastiku.

18 godina

U ovom topicu mozemo nauciti samo jedno: Bugovi forumasi neznaju pit :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the_tux kaže...
ansha kaže...

Govorim o prosječnoj hrvatskoj obitelji druže Tito a ne o tvojem generaliziranju. I plaću od 5000 ne smatram velikim iznosom, za četveročlanu obitelj.

Koju plaću imaju radnice u Konzumu?

Ma cekaj, ti oces rec da je prosjecna placa 2-3k kuna? Daj se bolje informiraj.

I kakve veze s icim ima to kolka je placa blagajnici u konzumu, govorimo o prosjecnoj placi! To je isto ko da na podatak da je prosjecna placa oko 5k kuna ja odgovorim - nije istina! moj otac ima 30k kuna!

16 godina
protjeran
fkb kaže...

Pristojno zivit s 10k moze par bez djece, s jos dvoje djece nije pristojno vise.

18 godina
protjeran

Druže Tito, vidim da živiš u paralelnom svemiru.

0 0 hvala 0
18 godina
the_tux kaže...

Daj ne vrijedaj Tita.

Tito je bio jako inteligentan covjek...

- Psiho246
16 godina
protjeran
the_tux kaže...
Daj ne vrijedaj Tita.
Tito je bio jako inteligentan covjek...

Je jako,monstrum od covijeka.
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan

Gledam komentare...

i doista se slažem da je uređaj namijenjen onima koji se neznaju služiti komjuterima. @Stoja je u pravu kada kaže da bi trebao poslužiti njegovoj majci da lakše ide na internet. Ne vidim drugih razloga za kupnju osim ako imam viška novaca. Za surfanje mi je dobar i mali jeftini netbook. Cijena je nažalost posebna priča. Vjerujem da će ga poneko kupiti zbog marketinškog trika koji se zove "neopisiv osjećaj". Tako se prodaje večina stvari koje ne posjeduju drugi tehnički detalj koji bi se uvalio kao argument kupcima. Vjerujem da taj osjećaj mogu osjetiti samo oni koji imaju 4000 kuna viška u džepu.

Isto neshvatljivo je da je proizvod koji se proizvodi u Kini uvijek skuplji u Europi, nego u Americi, pogotovo ako je udaljenost od Kine do Amerike veća nego do Europe,  tako da ostaje gorak osjećaj da se uvijek zarađuje na europskim kupcima.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je kupiti iPad doživljaj koji se može usporediti kad na nekom tulumu onako malo pijan upadneš nekoj koja baš i nije neka ljepotica. Odvedeš je u krevet i cili si ushićen, dobro je iz***eš i ujutro ti dođe da se ubiješ kad shvatiš što si napravio.

Vidim da nema artfull-a. Vjerojatno negdje kampira ćekajući u redu da kupi iPad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 20:25 (username).

1 0 hvala 0
18 godina
username kaže...

Mislim da je kupiti iPad doživljaj koji se može usporediti kad na nekom tulumu onako malo pijan upadneš nekoj koja baš i nije neka ljepotica. Odvedeš je u krevet i cili si ushićen, dobro je iz***eš i ujutro ti dođe da se ubiješ kad shvatiš što si napravio.

Vidim da nema artfull-a. Vjerojatno negdje kampira ćekajući u redu da kupi iPad.

Mislin da ovo nisi moga bolje opisat :)

I'm going woo woo
16 godina
fkb kaže...
Asterix kaže...

Beskoristan zbog tog što ničemu ne služi nemožes u njeg uštekat USB stick.

17 godina

Kupio sam USB stick od 8 GB prije par mjeseci. Neznam dal sam ga korisno upotrijebio možda par puta. Dobro možda zato što imam i 1TB vanjski disk. Kaj .. jet to onaj art full osjećaj?

17 godina
wyks kaže...
fkb kaže...
Asterix kaže...

Upravo to, meni je beskoristan, tebi je super koristan.

Ja vidim kako ekipu nervira to pisanje o iPadu. A što ćeš kad nema drugih pravih vijesti. Da je WD izdao novi HDD na 7200?

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
username kaže...

Mislin da ovo nisi moga bolje opisat :)

Dogadjalo mi se to da zenska ujtro izgleda nesto losije, al puno je bolje i to nego suha kur** otic kuci. Decki moji, ko bira masturbira. Tako da je ova usporedba nula bodova.

EDIT: A sta bude kad tu zensku ne odvedes doma i izje..? Onda tuces glavom u zid i govoris kako si odlicnu zensku mogo opalit sinoc, e to je jos 5 puta goreNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 21:40 (ansha).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice