PlayBook na rasprodaji

poruka: 9
|
čitano: 2.547
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PlayBook na rasprodaji".
14 godina
neaktivan
PlayBook na rasprodaji

ovo bi se i isplatilo uzeti ali vjerojatno ne salju kod nas :(...Makar mi je bolja ponuda bila sa acer iconio ako se ne varam  prije koji mjesec

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
PlayBook na rasprodaji

Kako ovo uopće može imati smisla: "RIM svom 7-inčnom tabletu PlayBook još jednom spušta cijenu kako bi potaknuo slabiju prodaju uređaja"?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayBook na rasprodaji

Dali netko zna di ovo uzeti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: PlayBook na rasprodaji

I mene je ova sintagma "potaknuo slabiju prodaju" također odmah ubola u oči. Zaista, komu od proizvođača je u interesu poticati slabiju prodaju vlastitog proizvoda pitam se. Znači li to pak sabotirati prodaju od strane same tvrtke, možda? Trebalo je, naravno, pisati "potaknuo (na) bolju prodaju" {#}

Nitko ne vidi dalje od izbora koje ne shvaća.
17 godina
neaktivan
PlayBook na rasprodaji

Ma vjerovatno je htio napisati "potaknuo slabu prodaju", ne slabiju.

这是我的个性签名
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayBook na rasprodaji

Ne bitna je igra riječi, ono što je meni bitnije koliko ti ljudi uzimaju maržu, da im se isplati spuštati tako niske cijene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PlayBook na rasprodaji

Uređaji su već otpisani (kao roba), žele ih prodati kako bi imali što manji gubitak ... 

Već sam spominjao na forumu da imam PlayBook i  odličan je uređaj, a ako ste Android developer, imate još par dana da prebacite aplikaciju na PlayBook i dobijete ga free. Znam da je ostalo  još malo dana, ali ako netko može iskoristiti ovu akciju, super. Ne bi me čudilo i da ju produže. Tako je bilo prije izlaska uređaja, pa su produljili akciju za mjesec dana. Ova akcija vrijedi za sve, ne samo za SAD.

Jesi li i ti Svjetski Putnik ? www.svjetskiputnik.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PlayBook na rasprodaji
Moze li mi itko rec gdje u Zagrebu mogu kupit ovaj tablet i jel snizen takodjer?
16 godina
neaktivan
PlayBook na rasprodaji

Moze li se na ovo portati Android ili nesto... vidim da ima extra specifikacije dual core 1Ghz......

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice