ovo bi se i isplatilo uzeti ali vjerojatno ne salju kod nas :(...Makar mi je bolja ponuda bila sa acer iconio ako se ne varam prije koji mjesec
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako ovo uopće može imati smisla: "RIM svom 7-inčnom tabletu PlayBook još jednom spušta cijenu kako bi potaknuo slabiju prodaju uređaja"?
Dali netko zna di ovo uzeti ?
I mene je ova sintagma "potaknuo slabiju prodaju" također odmah ubola u oči. Zaista, komu od proizvođača je u interesu poticati slabiju prodaju vlastitog proizvoda pitam se. Znači li to pak sabotirati prodaju od strane same tvrtke, možda? Trebalo je, naravno, pisati "potaknuo (na) bolju prodaju" 
Ma vjerovatno je htio napisati "potaknuo slabu prodaju", ne slabiju.
Ne bitna je igra riječi, ono što je meni bitnije koliko ti ljudi uzimaju maržu, da im se isplati spuštati tako niske cijene.
Uređaji su već otpisani (kao roba), žele ih prodati kako bi imali što manji gubitak ...
Već sam spominjao na forumu da imam PlayBook i odličan je uređaj, a ako ste Android developer, imate još par dana da prebacite aplikaciju na PlayBook i dobijete ga free. Znam da je ostalo još malo dana, ali ako netko može iskoristiti ovu akciju, super. Ne bi me čudilo i da ju produže. Tako je bilo prije izlaska uređaja, pa su produljili akciju za mjesec dana. Ova akcija vrijedi za sve, ne samo za SAD.
Moze li se na ovo portati Android ili nesto... vidim da ima extra specifikacije dual core 1Ghz......