Piratske stranke niču

poruka: 35
|
čitano: 5.008
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Piratske stranke niču".
17 godina
Piratske stranke niču

HSP - Hrvatska Stranka Pirata - zasto ne xD mozda bolje HPS jer je HSP zauzeto

http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

Ma odlično, eto sad će se neko zauzet i za nas XD

A mi već imamo svoju HSP ;) XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Piratske stranke niču

A zasto ne kao Svedjani, Piratska Stranka? Nemogu shvatiti potrebu za lijepljenjem predznaka H na sve sto ima imalo veze sa politikom.

17 godina
protjeran
Piratske stranke niču

Kad se kod nas pojavi jedna,eto me po prvi puta ikad na birališta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Piratske stranke niču

Postoji inicijativa i u hr da se osnuje takva stranka. Naravno ne za promicanje piratluka ves za podizanje svijesti o Internetu. Internetizaciji i sličnom. Te naravno za digitaliziranjem sadržaja i dostupnošću istih na webu (filmovi, mp3, bla bla) po jeftinijim cijenama. Ima to sve u USA, kod nas dok to zaživi treba još 1000 godina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Piratske stranke niču

Vecina nasih politicara i jesu pirati - gusari. "Piratske" stranke kod nas postoje vec ohohoCool

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 17:04 (Batista).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

Bože nepismenosti.... U Hrvatskoj se od 91. nepiše "Evropa" sada se piše: "Europa"! 

EDIT: Poljubac

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 17:35 (F!cho*).
Moj PC  
5 5 hvala 0
17 godina
F!cho* kaže...

Bože nepismenosti.... U Hrvatskoj se od 91. nepiše "Evropa" sada se piše: "Europa"!

EDIT:  Poljubac

U Hrvatskoj se oduvijek negacije pišu odvojeno, tj. "nepiše" -- ne piše

Namigiva

18 godina
neaktivan
F!cho* kaže...

EDIT: Poljubac

Ajme velikog Hrvata... samo što čovjek ne zna pravilno pisati na svom jeziku.... ccc

Sjedi jedan.

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
18 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

HSP je doslovno piratska stranka! Pa predsjednik im je pirat (piratska kopija magistarskog rada) Cool

To doubt, to discredit !!!

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Piratske stranke niču

Da nije bilo tog debelog krmka HSP bi bio makar treća stranka u državi a ovako je ko zna koja - skoro pa marginalna...Plač

''Everyday above ground is a good day.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
chem kaže...
F!cho* kaže...

EDIT:  Poljubac

U Hrvatskoj se oduvijek negacije pišu odvojeno, tj. "nepiše" -- ne piše

Namigiva

Nezavisan ili ne zavisan, nezapamćen ili ne zapamćen, nesretan ili ne sretan? To je po novokomponiranom pravopisu pisanje negacije (ne gacije) odvojeno. Ne ću; ne, ću' (ne ćuh). Neću pisati ne ću.

Silence1488 kaže...

Da nije bilo tog debelog krmka HSP bi bio makar treća stranka u državi a ovako je ko zna koja - skoro pa marginalna...Plač

To je i bio cilj Bibenduma.

Dobro je ovo sa piratskim stranakama. Isto kako filmske i glazbene izdavačke kuće plaćaju lobiste (davaoce mita) da animiraju političare za njihove interese (kako su to kod nas napravili ZAMP-iri pod vodstvom Ive Josipovića, saborskog zastupnika SDP-a i koautora Zakona o autorskom pravu, kandidata za predsjednika RH), vrijeme je da građani preuzmu stvari u svoje ruke.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 19:53 (the_tux).
16 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

Bože nepismenosti... "nepiše" se piše odvojeno :P

0 0 hvala 0
17 godina

Sva sreća da Amerikanci / Englezi / Kanađani / Australci nisu toliko pedantni što se tiče jezika...

Da kojim slučajem jesu, to bi građanski rat izbio.

Looooool!

What on Earth, for the love of God, means "loooool"?

OMG! You noob, go google ffs...

My name is John, not noob!

WTF? Are you retard????

How dare you, young boy?

Oh, for god sake, John, don't be a prick.

Yo, what shizzle, my nizzle?

God damn, ENGLISH PLS!

Bloody idiot, please, not pls!

OnT: Što se tiče piratskih stranaka, zašto ne? Neka se bore za dostupnost informacija / znanja, nek ne budu iskopleksirani ko ovi današnji političari, nek im krađa ne bude u prvom planu, a sami "pirati" bi mogli biti puno bolje prihvaćeni u narodu nego "Ho, ho, ho mi plavi, oni crveni, ho ho ho"

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 20:39 (Bukva).
17 godina
neaktivan
Packy kaže...

a onda se i "nepismenost" piše odvojeno

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 20:54 (funkymaniac).
18 godina
neaktivan
funkymaniac kaže...
Packy kaže...

a onda se i "nepismenost" piše odvojeno

Kad se već offtopičari, da objasnim ovo:

Negacije se pišu odvojeno kad iza 'ne' dolazi glagol (ne piše, ne čuje, ne zna). Nepismenost je imenica, a negacijske imenice se pišu zajedno s 'ne' (nepismenost, nečujnost, nezanimljivost). Isto tako se i pridjevi pišu zajedno s 'ne' (nepismen, nečujan, nezanimljiv).

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
18 godina
Piratske stranke niču

on topic - stranka bi se mogla zvati Piratska Međunarodna Stranka, a imala bi i zgodnu kraticu, PMS Belji se

off topic - Rambo mi je ukrao Buttersa! Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 21:27 (izith).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
izith kaže...

Pošto stvarno nisam vidio tvoj avatar, a vjerujem da si ti prvi stavio Buttersa, onda sam promijenio svoj avatar.

Nadam se da nitko nema sličan...

18 godina
i_rambo_plache kaže...
izith kaže...

Pošto stvarno nisam vidio tvoj avatar, a vjerujem da si ti prvi stavio Buttersa, onda sam promijenio svoj avatar.

Nadam se da nitko nema sličan...

Ma nema frke, pa nisam ga zaštitio...

17 godina
Piratske stranke niču

Mislim da nitko nebi volio razljutit PMS strankuIzlanuo se

btw: ideja nije losa. mislim da bi ovaka stranka pokupila nesto glasova i u hrv. mislim koliko vidim ljudima je dosta "ovih pirata koji se predstavljaju kao postenjaci", ak nisto onda su "pirati koji se predstavljaju kao pirati" bar iskreni!

sorry na ovako retardiranoj recenici ali nisam znao kako da se izrazim drugacije,valjda cete skuzit poantu.Sramim se

we need power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Piratske stranke niču

Super, sada če svaka zemlja imati piratsku stranku. ;D

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Piratske stranke niču

Ja bih bio na njihovj strani sigurno x))))

we need power
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

Ako nikne koja i kod nas, napokon cu imat razlog za  izac na izboreCool.

PSP - prva stranka pirata

Odi zuri u sunce ili tako nesto!
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Piratske stranke niču

Da se osnuje kod nas piratska stranka, bi li to znaćilo da te ne mogu kazniti zbog političkog opredjeljenja (pune sobe piratizama)?

Mislim, bilo bi protuustavno da te kao lokalnog pirata kazne.

SKAP - Stranka Kršenja Autorskih Prava )koje ime lol(

ili još bolje PUK - Piratizam U Krvi

http://en.akinator.com http://191x7.mybrute.com http://DeLotus.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Piratske stranke niču

Neovisna ekonomski ravnopravna organizacija- NERO Izlanuo se

we need power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

e ovo su dobro napravili napokon neko iznosi stavove pirata

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

Dobro je da se ljudi masovno suprotstavljaju velikim korporacijama i udrugama koje promiču njihove interese, jer u suprotnom će nas zgaziti mamutske kompanije željne maksimizacije profita.

Pa pogledajte samo koliko bi svi htjeli zaraditi na jednom filmu ili igri..   koma! Treba tome reči - dosta! Ili pojeftinite ili ćemo skidat besplatno!

Da recimo jedna originalna video igra košta oko 50kn kroz količinu prodanih primjeraka bi imali veču zaradu nego sada - ziher Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Dobro je da se ljudi masovno suprotstavljaju velikim korporacijama i udrugama koje promiču njihove interese, jer u suprotnom će nas zgaziti mamutske kompanije željne maksimizacije profita.

Pa pogledajte samo koliko bi svi htjeli zaraditi na jednom filmu ili igri..   koma! Treba tome reči - dosta! Ili pojeftinite ili ćemo skidat besplatno!

Da recimo jedna originalna video igra košta oko 50kn kroz količinu prodanih primjeraka bi imali veču zaradu nego sada - ziher Namigiva

Zašto igre ne koštaju 50 kn? Slikovito objašnjenje se može naći u ovom članku:

http://www.joelonsoftware.com/articles/CamelsandRubberDuckies.html

Ako se ljudi žele suprostavit korporacijama i utrci za profitom, zašto ne ignoriraju filmove i igre takvih korporacija?

18 godina
protjeran
blahblahblah kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Zašto igre ne koštaju 50 kn? Slikovito objašnjenje se može naći u ovom članku:

http://www.joelonsoftware.com/articles/CamelsandRubberDuckies.html

Ako se ljudi žele suprostavit korporacijama i utrci za profitom, zašto ne ignoriraju filmove i igre takvih korporacija?

Igre koštaju od 50-100 kn, kada prestanu biti (s)hitovi. Pogledaj SoldOUt naslove. Transformers film možeš kupiti u svim boljim prodavaonica za 49,90. Steam, Direct2Drive je novi način poslovanja i distribucije nematerijalnih dobara, a ne neki prdonje u upravnim i nadzornim odborima (Sony, Virgin, EA...) koji će si pumpati menadžerske bonuse na grbači programera i kreativaca i time direktno utjecati na cijene igračih i filmskih naslova.

Slažem se, kupac je uvijek u pravu. On će odlučiti što će kupiti i po kojoj cijeni. Ako večini odgovara deranje cijenama kod igri i filmova, neka tako bude.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 20:02 (the_tux).
16 godina
neaktivan
Piratske stranke niču

e da mi je znat koje igre kostaju 50-100kn kolko ja znam sve bolje igre izmedu 200-350kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice