Pioneer za DJ-ove

poruka: 7
|
čitano: 1.779
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pioneer za DJ-ove".
16 godina
neaktivan
Pioneer za DJ-ove

a i ovi muzikaši su priča za sebe ... neznam tko je veći freak, računalni geek ili diđej  ...

p.s.

nisam u članku gotovo pa ništa razumio, kao da mojoj mami ideš objašnjavati w3c standarde ...

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pioneer za DJ-ove

fora,

vjerujem da će cijena onda kod nas biti 1000$

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pioneer za DJ-ove
HCSC kaže...

fora,

vjerujem da će cijena onda kod nas biti 1000$

Ma malo je to... prije 1000 €...

17 godina
Pioneer za DJ-ove

ma, 2-3 midi controlera , synth, i dobar program tj. sequencer za live ( ne podnosim ableton :) ) i udri :DDD

0 0 hvala 0
16 godina
Pioneer za DJ-ove

dobri su mi ovi dj sa kompjutorima,jučer sam bio u diskoteci tip me ubija sa svojom glazbom,neš ti meni dj-a jedan te isti folder vrte po dva-tri mjeseca,spasija ih mp3 ubacu jedan folder i glume da nešto miksaju a sve kompjutor za njih radi

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pioneer za DJ-ove

Ove 350-ice su im najvjerojatnije neka dorađena verzija 400tka... Nešto kao Win7 za Vistu.

Teško da će zaživit ovako nešto u potpunosti... za toliko love se može kupit mnogo bolja oprema (denon ftw). S druge strane kad bi već i uzimao nešto od pioneera bile bi to prije 800tke nego ove 350...

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Pioneer za DJ-ove
Creative kaže...

Ove 350-ice su im najvjerojatnije neka dorađena verzija 400tka... Nešto kao Win7 za Vistu.

Teško da će zaživit ovako nešto u potpunosti... za toliko love se može kupit mnogo bolja oprema (denon ftw). S druge strane kad bi već i uzimao nešto od pioneera bile bi to prije 800tke nego ove 350...

Pioneer je DJ standard. Denon nije los i rade sve bolje playere, a i nisu bas cijenovno daleki.

800ke su vec davno out of date, al stvarno davno. Rađe baci oko na 900ku. 1000ke su isto out of date... 2k su in :)

Sto se tice 350ki (i miksera i playera) mislin da su trzisno izmedju 200 i 400. definitivno nije rijec o unaprijeđenoj 400ki, prije bi reka 200ka sa midi kontrolom :)

Efekti koji se nalaze na 200 ovaj put su na mikseru, player ima samo vinyl mode (sta zbog midi kontrole i nije neki manjak). Dakle, ovo je zamjena za 200ku (sta je bilo i vrime).

EDIT:

ps. Denon DNS 3500 korisnik :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 5:13 (lp.studios).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice