Photoshop ilegalno kod dvije trećine korisnika

poruka: 136
|
čitano: 16.871
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Photoshop ilegalno kod dvije trećine korisnika".
16 godina
neaktivan

I would!

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
66 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel vi koristite legalan Photoshop?

8 Da koristim legalan PS
138 Ne, ne koristim legalan PS
122 Nemam Photoshop
6 Šta znači legalno?
2 Šta je Photoshop?
http://gtabalkan.com
Moj PC  
10 2 hvala 0
16 godina

Najžalosnije je što neznaju za alternative, već kad čuju photoshop moraju to imati.

GIMP bi mogao zadovoljiti 80% korisnika photoshopa, ali kod većine vrijedi pravilo: zašto koristiti besplatno, kada mogu skinuti ono što se plaća.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
49 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop ilegalno kod dvije trećine korisnika
mene ne bi zadovoljio, a nemam 10-ak k kn adobove stvarčice...
17 godina
neaktivan

ništa čudno..photoshop ima ogromnu popularnost, skup je-jedino rješenje je ilegalni ps.

p.s. pazite da neka ženska ne uleti na temu. one sve imaju legalni photoshop, tzv. photoscape...ali svaka slika uređena s njim je photoshopirana. {#}

btw, gimp mi se uopće nije svidio..photoshop je pravi program za mene. ps je i prvi zahtjevniji program kojeg sam barem malo naučio.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 12:40 (djdomi).
Moj PC  
19 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

A kako i neće, s tako pristupačnom cijenom...

Za one koji ne znaju - košta 699 USD = 3 911 HRK.

16 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ko ga ne koristi u profesionalne svrhe naravno da ga neće kupiti kad je preskup. Ove 2/3 korisnika ga vjerojatno koristi u svrhu učenja, zabave ili nećeg drugog.

xf zoja26
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
eterna luchar kaže...
mene ne bi zadovoljio, a nemam 10-ak k kn adobove stvarčice...

Pa tebe možda ne bi (ili ti se neda navikavati na novo sučelje), ali ima mnogo onih koje bi.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan

za sve postoji neka alternativa koja zadovoljava vecinu korisnika, al lakse je bitti ilegalac

http://www.pixlr.com/editor/

--- ako se oces svadjati samnom, onda si nadji nekg drugog

9 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ništa čudno..photoshop ima ogromnu popularnost, skup je-jedino rješenje je ilegalni ps.

p.s. pazite da neka ženska ne uleti na temu. one sve imaju legalni photoshop, tzv. photoscape...ali svaka slika uređena s njim je photoshopirana. {#}

btw, gimp mi se uopće nije svidio..photoshop je pravi program za mene. ps je i prvi zahtjevniji program kojeg sam barem malo naučio.

hehe, to mi je najjače kad se ženske prave na facebooku kako znaju raditi u photoshopu a od photoshopa ni p.

xf zoja26
16 godina
neaktivan
iskreno ono što meni treba jest PS, ILL i INDSGN za posao, a oni stvarno nisu jeftini... na alost, al mislim da Adobe super posluje i uz moje krekirane verzije... ali da imam novca, svakako bih kupio bez razmišljanja... GIMP i Paint.net su svakako za običnog korisnika i više nego dovoljni + besplatni su, ali čim malo ozbiljnije kreneš raditi nešto zatrebati će ti PS, odnosno Adobe
16 godina
protjeran

Kad sam koristio piratski SW, ja PS nisam nikada koristio, vec konkurentan PhotoPaint od Corela, ne samo da je bolje radio, nego je i sucelje bilo preglednije i intuitivnije... (pricamo o devedesetima/windows95).

Danas, GIMP, ima doslovno sve potrebno, osim sucelja koje je katastrofalno :) ali uz malo navike...

mislim da je GIMPu upravo ovo problem za masovnije probijanje... sucelje, intuitivnost za nekog tko ga prvi puta pokrece....

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GIMP is on my PC :)

sto ce mi ista drugo za amatersku obradu?
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
iskreno ono što meni treba jest PS, ILL i INDSGN za posao, a oni stvarno nisu jeftini... na alost, al mislim da Adobe super posluje i uz moje krekirane verzije... ali da imam novca, svakako bih kupio bez razmišljanja... GIMP i Paint.net su svakako za običnog korisnika i više nego dovoljni + besplatni su, ali čim malo ozbiljnije kreneš raditi nešto zatrebati će ti PS, odnosno Adobe

Paint.Net nemozes usporediti sa Paint Shop Pro a kamoli ovo sto bi ti pokusao uciniti....

GIMP usporedjuj direktno s velikim igracima, hvala :)

16 godina
xxxxx kaže...

Najžalosnije je što neznaju za alternative, već kad čuju photoshop moraju to imati.

GIMP bi mogao zadovoljiti 80% korisnika photoshopa, ali kod većine vrijedi pravilo: zašto koristiti besplatno, kada mogu skinuti ono što se plaća.

Apsolutno se slažem, ali šta ćeš..navukao sam se na PS i sad nema dolje..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
eterna luchar kaže...

Paint.Net nemozes usporediti sa Paint Shop Pro a kamoli ovo sto bi ti pokusao uciniti....

GIMP usporedjuj direktno s velikim igracima, hvala :)

ne znam da li je Corel PhotoPaint besplatan, niti sam ga usporedio s Paint.Net-om...

GIMP sam malo koristio i stvarno se ne može usporediti s PS-om, žao mi je ali to je istina... Možda mu je najbliže od free sw po kvaliteti, ali i dalje jaaako daleko.  ;)

16 godina
neaktivan

Sudeći po gornjoj anketi, kod nas na forumu photoshop je ilegalan kod svih korisnika.{#}(kad se nema para).

xf zoja26
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja san još na CS2 (legalna kopija), a nacin na koji oni razvijaju taj Photoshop ... samo cu se iznervirat. Od CS2 nema niti jednog featura koji je meni koristan. Dodaju neke zvučne stvari koje super izgledaju u demonstracijskim videima, a produkcijski su neiskoristivi (nedavni Content Aware Fill ili kako se vec zove).

Photoshop bi, meni osobno, tribalo malo vise fokusirat na nedestruktivni workflow, nesto tipa After Effects, jer to mi je jako bitno zbog količine promjena koje san prisiljen radit na svakom projektu. A ne da neke stvari uvik moran radit iz početka. I neka suvisla podrška za 32bit floating point formate ne bi bila naodmet.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

tko na njemu zarađuje trebao bi ga kupiti ,tko ga je instalirao samo da ga ima i pokrene ga 2 puta u mjesec dana ne

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...
GIMP is on my PC :)

sto ce mi ista drugo za amatersku obradu?

GIMP rula, naravno, samo bi rekao da je dovoljan i za mnogo vise nego amatersku obradu (slika, jelte).

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak
17 godina

.

+ +
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kaj nitko od vas ne zna za GIMPshop?!

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 13:29 (1domagoj1).

0 0 hvala 5
16 godina
zOjA26 kaže...

Sudeći po gornjoj anketi, kod nas na forumu photoshop je ilegalan kod svih korisnika.{#}(kad se nema para).

Ja nisam čuo nikoga da ima originalni PS, a da se njime ne koristi profesionalno..

16 godina
neaktivan

a kad se može skinut , zašto ne {#}

tko rano rani , zajebo je kokota
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 13:21 (nixXxa).
Moj PC  
13 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja koristim samo Camera raw znaci nisam ilegalac {#}

PS je zakon, nebi ga mjenjao ni za što (što trenutno postoji), a što se tice cjene...dali je skupo ili ne neznam, nemaju konkurenciju a bome onaj tko zarađuje od njega može ga platit. Što se tice pirata, svaki iskusniji korisnik ce kad tad postati kupac.

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
sk8 4 life kaže...

svaki iskusniji korisnik ce kad tad postati kupac.

Da nije bilo pirata, PS nikad ne bi stekao slavu kakvu danas ima.

16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Ja koristim samo Camera raw znaci nisam ilegalac {#}

PS je zakon, nebi ga mjenjao ni za što (što trenutno postoji), a što se tice cjene...dali je skupo ili ne neznam, nemaju konkurenciju a bome onaj tko zarađuje od njega može ga platit. Što se tice pirata, svaki iskusniji korisnik ce kad tad postati kupac.

tako je , svi znaju za te pyrat stranice , a kad se već zna zašto se ne spriječi .

tko rano rani , zajebo je kokota
17 godina

Pored Photofiltrea ne treba mi Photoshop.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Moram reci, da je od 20KM-50KM, kupio bih ga bez razmisljanja. Bolje vec biti silovan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Father_Dougal kaže...

Pored Photofiltrea ne treba mi Photoshop.

Ima nas. :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice