Izgleda da im je dozlogrdilo gledati AMDove black editione već godinama 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaa!!! ocu to ocu tooo!!!! 
I JA I JA ...
Nadam se da će postić uspjeh kod kineza..pa da mališa dođe i kod nas...
Brijem da neće baš bit preskup u rangu 500-600 kn bi bilo ok..
jel bi mogao to ja staviti u svoj ak izade trenutno imam pentium 4
Ako se ne varam, oni su rekli da će uskrsnut Pentium iz mrtvih, a zahvalit se Atomu (King is dead, long live the king / isto s*anje, drugo pakiranje / itd.).
No bez obzira jel to "stari" ili "novi" Pentium (pošto se danas jednojezgreni jedino ugrađuju u prijenosnike)... Zašto bi ja htio overcloakat note-/net- book? Nema logike.
Ako se ne varam, oni su rekli da će uskrsnut Pentium iz mrtvih, a zahvalit se Atomu (King is dead, long live the king / isto s*anje, drugo pakiranje / itd.).
No bez obzira jel to "stari" ili "novi" Pentium (pošto se danas jednojezgreni jedino ugrađuju u prijenosnike)... Zašto bi ja htio overcloakat note-/net- book? Nema logike.
Pise da je dvojezgreni. ˝Procesor nosi oznaku Pentium E6500K, a riječ je o 45-nanometarskom dvojezgrenom čipu s 2 MB L2 cachea i taktom od 2,93 GHz.˝
Pise da je dvojezgreni. ˝Procesor nosi oznaku Pentium E6500K, a riječ je o 45-nanometarskom dvojezgrenom čipu s 2 MB L2 cachea i taktom od 2,93 GHz.˝
Po tome bi bilo logično da je za stolna računala.Mislim da bi to bilo prevelik zalogaj za prijenosnike.
Isto sumnjam da če imat otključan množitelj kao što to imaju AMD-ova izvedba Black Editiona.
Intel je ipak poznat po tome da otključa(U POTPUNOSTI)množitelj samo na EX izvedbi.
nije upitno jel otkljucan, upitno je hoce li siriti dalje trziste s njim...