Pentium Black Edition

poruka: 8
|
čitano: 1.480
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pentium Black Edition".
18 godina
neaktivan
Pentium Black Edition

Izgleda da im je dozlogrdilo gledati AMDove black editione već godinama Smijeh

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Pentium Black Edition

aaa!!! ocu to ocu tooo!!!! Smijeh

18 godina
neaktivan
Pentium Black Edition

I JA I JA ...

Nadam se da će postić uspjeh  kod kineza..pa da mališa dođe i kod nas...

Brijem da neće baš bit preskup u rangu 500-600 kn bi bilo ok..

core2duo E4500 2.2ghz>OC 3.0ghz 2GB DDR2 800MHZ MOBO Abit P35-IE ASUS RADEON 3870 OC GDDR4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pentium Black Edition

jel bi mogao to ja staviti u svoj ak izade trenutno imam pentium 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako se ne varam, oni su rekli da će uskrsnut Pentium iz mrtvih, a zahvalit se Atomu (King is dead, long live the king / isto s*anje, drugo pakiranje / itd.).

No bez obzira jel to "stari" ili "novi" Pentium (pošto se danas jednojezgreni jedino ugrađuju u prijenosnike)... Zašto bi ja htio overcloakat note-/net- book? Nema logike.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 22:07 (Bukva).
18 godina
Bukva kaže...

Ako se ne varam, oni su rekli da će uskrsnut Pentium iz mrtvih, a zahvalit se Atomu (King is dead, long live the king / isto s*anje, drugo pakiranje / itd.).

No bez obzira jel to "stari" ili "novi" Pentium (pošto se danas jednojezgreni jedino ugrađuju u prijenosnike)... Zašto bi ja htio overcloakat note-/net- book? Nema logike.

Pise da je dvojezgreni. ˝Procesor nosi oznaku Pentium E6500K, a riječ je o 45-nanometarskom dvojezgrenom čipu s 2 MB L2 cachea i taktom od 2,93 GHz.˝

17 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Pise da je dvojezgreni. ˝Procesor nosi oznaku Pentium E6500K, a riječ je o 45-nanometarskom dvojezgrenom čipu s 2 MB L2 cachea i taktom od 2,93 GHz.˝

Po tome bi bilo logično da je za stolna računala.Mislim da bi to bilo prevelik zalogaj za prijenosnike.

Isto sumnjam da če imat otključan množitelj kao što to imaju AMD-ova izvedba Black Editiona.

Intel je ipak poznat po tome da otključa(U POTPUNOSTI)množitelj samo na EX izvedbi.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 23:08 (microman).
18 godina
neaktivan

nije upitno jel otkljucan, upitno je hoce li siriti dalje trziste s njim...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice