Palm Pre u prodaji

poruka: 12
|
čitano: 1.911
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Palm Pre u prodaji".
18 godina
neaktivan
Palm Pre u prodaji

"Palm je ovog puta išao na sigurno i predstavljanje zakazao dva dana prije WWDC-a, Appleove konferencije na kojoj se očekuje predstavljanje novih iPhonea, iPhone OS-a 3.0, a mnogi smatraju i povratka Stevea Jobsa na čelo kompanije."

Zar nije uspjesniji onaj tko posljednji predstavi svoj proizvod? Mislim, iPhone ce sad svima ostati u glavi nakon ovog tjedna, a sutra ce svi zaboravit na Palm Pre. A i druga stvar je da Palm ima uzasno los marketing!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Palm Pre u prodaji
Alex55 kaže...

Mene više veseli iPhone nego Palm Pre!!!

Mene vise veseli curama gledati sise.

6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Palm Pre u prodaji

kad ce to biti prezentacija novog iphone-a?

0 0 hvala 0
17 godina
Palm Pre u prodaji

Naravno. Za cca godinu dana:)

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Palm Pre u prodaji

Neznam zašto al začudo ne vuče me nešto Palm Pre. Iako mi se čini da je i Ok.

Imam ja svoje favorite (što se tiče OS-a).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Palm Pre u prodaji

Najavili su ga tek za Božić u Europi. Slično je bilo i sa iPhoneom. Naravno preko švercera se već može nabaviti. 

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Najavili su ga tek za Božić u Europi. Slično je bilo i sa iPhoneom. Naravno preko švercera se već može nabaviti. 

Vec se to pocelo dilati... Nego glupo je da netko to ide sada kupovati, pametnije bi bilo da se saceka bar jos koji dan do Appleovog WWDC-a gdje bi trebali predstaviti novi Iphone (bar se tako nadamo).
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina
neaktivan
Palm Pre u prodaji

još nije izašla GSM verzija nego samo CDMA kol'ko je meni poznato.. tek kad izađe u europi (prvo UK na Vodafone, ako sam dobro zapamtio) tek će se onda moć nabait i kod nas (šverceri, jel)... Šta će ti CDMA verzija kod nas? ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Palm Pre u prodaji

Ja se pitam tko doista koristi aplikacije na tim pametnim telefonima, ok, ljudi telefoniraju, salju SMS, slusaju muziku, futografiraju i cini mi se da je u 95% slucajeva, to manje vise sve. 

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Palm Pre u prodaji

očito još nisi zaposlen, sinkronizirani rokovnici, mail i browser na svakom koraku su killer appovi pametnih telefona.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Palm Pre u prodaji

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Novi iPhone će biti predstavljen na WWDC-u.

A to je DANAS 08.06.2009. do 12h po vremenskoj zoni zapadne obale SAD-a (San Francisco!)!

i dont care, i ovo nije tema za to Osmijeh
C'est la vie

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice