tko zna, možda još dodatno smanje cijenu konzole ?
Patim za Nintendom DS XL, valjda će uskoro cijena pasti ispod 1000 kn 
tko zna, možda još dodatno smanje cijenu konzole ?
Patim za Nintendom DS XL, valjda će uskoro cijena pasti ispod 1000 kn 
Problem Nintenda je kaj više ne nudi nikaj novo, dok je prije tih šest godina bil svojevrsni boom.
Sve manje najvećih naslova izlazi, uz PS3, X360 i PC, za Wii.
Još kad ih sad pometu Move i Natal, iako za mene bezvezne tehnologije.
Svejedno, Viva Nintendo :)
koliko ja vidim,planiraju povecati prodaju za 3%
to shto je cijena 20% niza je glavni razlog manjeg prihoda,ali prihod nece biti manji za 20% (da je ista prodaja) vec za "samo" 17,6% shto ce reci da ce prodaja narasti 3%
ako su to prihodi samo od prodaje konzole :)
Ajde mi objasni po cemu je xbox "pc konzola", a npr. wii i ps3 nisu. Bas bi me zanimalo znati. Vec mi ljudi idu na neku stvar sa tim, a jos nitko nije rekao odakle im to...
Problem Nintenda je kaj više ne nudi nikaj novo, dok je prije tih šest godina bil svojevrsni boom.
Sve manje najvećih naslova izlazi, uz PS3, X360 i PC, za Wii.
Još kad ih sad pometu Move i Natal, iako za mene bezvezne tehnologije.
Svejedno, Viva Nintendo :)
Wee je na trzistu od 2006g. Osim ako nismo u 2012g., onda ima 6g :D
Ajde mi objasni po cemu je xbox "pc konzola", a npr. wii i ps3 nisu. Bas bi me zanimalo znati. Vec mi ljudi idu na neku stvar sa tim, a jos nitko nije rekao odakle im to...
pa prvi xbox os je modificirani windows, proc mu je pentium III, ram je ddr 200, graficka je nesto izmedu gf3 i gf4 i sl.
360 i nije toliko slican s pc-em, mada je blizi od ostalih, ali je to valda ostalo...
Da, tocno. To je bilo sarkasticno pitanje. Prvi je imao modificiranu verziju GeForce 3 gpu-a i celeron na 733MHz i kernel mu je bio od Win NT-a. No novi nema ni najmanje veze sa tim. Microsoft je naucio pouku, stari xbox je bio hackan uzduz i popreko jer je sav hardver bio poznat. No koliko znam i novi ima kernel koji vuce podrijetlo sa Win NT-a. Zasto pisati stvar iz nule ako radi. Ono sto meni dize tlak je da ljudi misle da nesto znaju i onda se busaju u prsa pljuvajuci po necemu o cemu ocito nemaju pojma. No to je microsoft, to treba popljuvati...
Prvi je izasao prije 9 godina, 360 je izasao prije 5 godina. I trpati ih u isti kos asmo zato sto imaju istog proizvodjaca... Zasto kupiti Wii, pa to je glupost, igre na cartridge-ima su zastarjele. To bi bio taj nacin razmisljanja. Da, nintendo je nekada koristio na svim konzolama cartridge-e, no to ne znaci da ih i na Wii-u koristi...
Da, tocno. To je bilo sarkasticno pitanje. Prvi je imao modificiranu verziju GeForce 3 gpu-a i celeron na 733MHz i kernel mu je bio od Win NT-a. No novi nema ni najmanje veze sa tim. Microsoft je naucio pouku, stari xbox je bio hackan uzduz i popreko jer je sav hardver bio poznat. No koliko znam i novi ima kernel koji vuce podrijetlo sa Win NT-a. Zasto pisati stvar iz nule ako radi. Ono sto meni dize tlak je da ljudi misle da nesto znaju i onda se busaju u prsa pljuvajuci po necemu o cemu ocito nemaju pojma. No to je microsoft, to treba popljuvati...
Prvi je izasao prije 9 godina, 360 je izasao prije 5 godina. I trpati ih u isti kos asmo zato sto imaju istog proizvodjaca... Zasto kupiti Wii, pa to je glupost, igre na cartridge-ima su zastarjele. To bi bio taj nacin razmisljanja. Da, nintendo je nekada koristio na svim konzolama cartridge-e, no to ne znaci da ih i na Wii-u koristi...
uf, da bar svi koriste cartrige, kad se samo sjetim vremena prije load screena, to su bile zlatne godine...
Nije bas ni to bilo savrseno. Sjecam se "uzivanja" sa gameboy-a od prije 20ak godina. Nece i nece prepoznati cartridge. No na NES-u je to kazu bilo jos i gore. Cak i majce sa tim motivom ima :).
a cuj, ako ostetis pinove...ali i cd je lako ogrebati...
Nisu bili osteceni, jednostavno se izlizu kontakti nakon nekog vremena pa je trebalo potrefiti polozaj u kojemu radi. Sa te strane su mi CD/DVD-ovi bolji, ako ih ne silujes nece se ogrebati. U pravilu normalnom upotrebom ce prilicno trajati. Naravno, ta upotreba ne ukljucuje da klinci 5-10 godina ostavljaju packe po njima :).
možda nintendo tek sad izbaci konzolu koja će grafikom nadmašiti konkurente..
a u pripremi je i DS 3D...
Nije bas ni to bilo savrseno. Sjecam se "uzivanja" sa gameboy-a od prije 20ak godina. Nece i nece prepoznati cartridge. No na NES-u je to kazu bilo jos i gore. Cak i majce sa tim motivom ima :).
Neznam baš
pri ruci gameboy i super nintendo i dan danas rade savršeno, također i N64 kod frenda
Neznam baš
pri ruci gameboy i super nintendo i dan danas rade savršeno, također i N64 kod frenda
takoder, nikada problema nisam imao, da sad izvucem stari nes, snes ili n64 radili bi bez problema, naravno uvjek sam pazio na svoju elektroniku
Ah ta grafika
nije sve u grafici
Meni je ipak draži dobri stari Nintendo od Sony-ja i MS-a jer ima ono nešto, za sve ostalo imam PC
Ah ta grafika
nije sve u grafici
Meni je ipak draži dobri stari Nintendo od Sony-ja i MS-a jer ima ono nešto, za sve ostalo imam PC
ispravka.. "a za sve ostalo, tu je mastercard" ©® :D
meni su sve te konzole odavno pospremljene, posto mi emulacija na winmo i symbian platformi radi odlicno
Ah ta grafika
nije sve u grafici
nije sve u grafici, ali svejedno u zraku je ostao onaj filing kao da nam je Nintendo "ostao dužan" pružiti pravu next-gen grafiku; iako uspjeli su napraviti nevjerojatan uspjeh samo sa next-gen kontrolama ^^
mislim da su si dovoljno novca nagomilali da nam mogu prirediti neku pravu bombu od konzole