Pad prodaje matičnih ploča

poruka: 3
|
čitano: 1.005
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pad prodaje matičnih ploča".
17 godina
neaktivan

Ha nestajanje raznolikosti nije dobra pojava u ni jednom sustavu (niti u prirodi) jer se smanjuje mogućnost odabira i pokreće se 'zatvoreni krug' nekakve uniformnosti gdje će opstati samo nekoliko vrsta (proizvoda u ovom slućaju).

Nadajmo se da će ipak potražnja za gamerskim pločama biti dostatna da Asus, Gigabyte i kompanija opstanu i nastave sa svojim inovacijama i ritmom izdavanja novih proizvoda Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a jelce zbog toga padat cijene ili asti

po meni bi trebale (da se nametnu firme "malobrojnim" kupcima

Belji se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

CIjene neče moći previše padati zbog ionako malo prodanih primjeraka..   bojim se da u tom scenariju cijene manje-više ostaju kakve jesu do daljnjega Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice