ti atomi mi se uopce ne svidaju ...)
skupi su......a nenude neke dobre performanse.....
ti atomi mi se uopce ne svidaju ...)
skupi su......a nenude neke dobre performanse.....
Ja sam mislio da to neće zaživit...
Po meni preslabo, i previše košta za ono što nudi. Adje da je bar 1000-1500kn ,al on košta preko 2000kn. Rađe si kupim PSP,a ni to mi nevalja...
Znam neke koji su prije par mjeseci kupili računalo (malo kučiste) mini matična, na njemu se nalazi atom i intel gma i na obadva pasivni hladnjaci, a zanimlivo je to da atom netreba veliko hlađenje.
Imao je dva pasivna hladnjaka jedan veliki i jedan mali, mislio sam da je procesor sa velikim a grafa na malom no ispada obrnuto :D i na njega su lijepo stavili ubunteka koji jako brzo radi, dobro je za rad u openofficeu, par klasicnih igara, internet, i jeftino ga je platio negdje do 2000kn.
Atomi su dobri za one koji se ne igraju (mislim na one prave 3d igre), upravo zato jer malo troše, manje se zagrijavaju i smatram da su vrlo korisni jer je bezveze da negameri kupuju core2duo kada im netreba.
Samo da su još malo jeftiniji bilo bi OK. Za ono čemu su namijenjeni, hebi ga rade. Ali onaj tko uzme takav PC mora biti svjestan što kupuje i što kao takav (ne)može, tu više nema ni nadogradnje ni nekih poboljšanja. Jedino rješenje je pored njega imati i jednu pravu pilu, pa nek sva čula uživaju.
Tako i treba intelu nek mu se malo zakuha pa če izbaciti nešto "divlje"