Otvorena i Informatička olimpijada

poruka: 17
|
čitano: 1.552
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otvorena i Informatička olimpijada".
17 godina
neaktivan

jel ce biti na tv-u???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Otvorena i Informatička olimpijada
Hrvatska vodi za 30 byta ali ih amerika s bill gatesom na vrhu sustiže neznamo koliko če još dugo naši moći izdržati...ali što je to?Pa bill ide 2 minute van previše je spammao koristio se monopolom zar je moguće :O
još malo i Hrvatska je u cilju pobijedila je za
38bajta i 8bita kako je to bila uzbuđujuća puna adrenalinska borba
I ja sam sam se uzbudio.
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan

vjerojatno samo nekih 3~4min ako osvoje neku medalju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma zajbevao sam se... i mislio sam na prijenos :D

a vjerovatno ce biti na dnevniku da smo tamo ;)
17 godina
neaktivan

Bilo bi lijepo da Bug ili Mreža ,možda Enter.....objave izvještaj o toj olimpijadi zajedno sa zadacima koji su bili i naravno pobjednicima i gubitnicima.Kad već ne
očekujemo ništa od TV kuća!

v_maxcpp
17 godina
protjeran

...to je pravi primjer uzorne mladeži, jer jedino pameću stvoriti ćemo bolji svijet, a ne poput one Janice ili Blanke koje vole širiti noge bilo nekoliko desetaka centimetara bili dva metra iznad zemlje.

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
To ti je lumen_štrumf primitivno ponašanje naših ljudi i svih ljudi svijeta,ali pogotovo političara.Koji bi se rađe slikali pokraj atletičara nego nekog znanstvenika koji je napravio lijek protiv raka!
17 godina
neaktivan
Lumen_Štrumpf kaže...

...to je pravi primjer uzorne mladeži, jer jedino pameću stvoriti ćemo bolji svijet, a ne poput one Janice ili Blanke koje vole širiti noge bilo nekoliko desetaka centimetara bili dva metra iznad zemlje.

zasto ovdje nema smajlica koji se klanja???

btw ste culi za Relju Medica??? bio je isto na tim olimpijadama (valjda) prije 2-3 godine kada su pripreme bile u vrsaru...
on me ucio napredni logo :D
17 godina
protjeran
unknown kaže...
To ti je lumen_štrumf primitivno ponašanje naših ljudi i svih ljudi svijeta,ali pogotovo političara.Koji bi se rađe slikali pokraj atletičara nego nekog znanstvenika koji je napravio lijek protiv raka!

.. u redu slažem se s Vama, ali htio sam reći drugim riječima da je vrhunski šport apsurd, te da nema smisla tragati tijelo za neke dosege tipa 9.69 na sto metara, kakva razlika ako je on 0.01 plus minus od neke cifre...ako hoćemo vratiti šport njegov praizvoru, maknimo novac iz njega, dok na primjer će ovi mladi informatičari danas-sutra će biti sasvim solidni ljudi koji će stvarati svijet boljim mjestom za sve, pa i za ove nadrogirane vrhunske športaše.
Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan

ajme sto jos nece izmislit! prvo su stavili sportove tipa stolni tenis i badminton u olimpijske sportove, zatim izmisle MATEMATIČKU olimpijadu i sad jos informaticka?!Viče

mislim da me se ne shvati krivo, nemam ja nista protiv znanja, hell pa i sam volim matematiku i imam 5 na faxu iz nje ALI ALI ALI ovo sto sam napisao recenicu prije NIKADA necu shvatiti. mislim povezivati tako nesto sa necim plemenitim poput olimpijade, sa necim sto se cijeli zivot trenira i teziti tome da postavis jos vecu granicu izdrzljivosti i boli na svom tijelu pa to ne mogu ni zamisliti

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo je uvijek ista ekipica xD, kad smo već ko toga je bio ko na DMIHU 2006??????

"The people who cast the votes decide nothing. The people who count the votes decide everything." Joseph Stalin

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.hsin.hr/dmih05/ -> tu sam bio, crikvenica predaleko

ali mene su educirali, nisam se natjecao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 18:56 (fps_gamer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...

http://www.hsin.hr/dmih05/ -> tu sam bio, crikvenica predaleko

ali mene su educirali, nisam se natjecao...

tu nisam bio ali je bio frend osvojio je prvo mjesto na softverskim radovima napravio je autorun wizz, ja sam isto bio 2006 u crikvenici na smotri ali nismo nista osvojili Plač
"The people who cast the votes decide nothing. The people who count the votes decide everything." Joseph Stalin
17 godina
neaktivan

hrt2, stranica teletexta 130... imamo zlatnu, srebernu i dvije broncane medalje

0 0 hvala 0
17 godina
fps_gamer kaže...

hrt2, stranica teletexta 130... imamo zlatnu, srebernu i dvije broncane medalje

Ajde!Barem da smo u nečemu dobri.
Danas smo sve spušili.
Ali bolje da dobijemo informatiku nego neku glupu atletiku!
17 godina
neaktivan
tako je...
17 godina
neaktivan
bilo je na novoj mi se cini na vijestima o njima :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: