Otkrivena ranjivost "stara" više od desetljeća

poruka: 6
|
čitano: 1.750
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkrivena ranjivost "stara" više od desetljeća".
16 godina

pročitaš informatički tekst na hrvatskom ---- molim? kaj? mislim da razumijem.

pročitaš isti tekst na engleskom ---- sve jasno 

Xiaomi Redmi 3@Latest Global Beta ROM
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 6:34 (Bass).

9 0 hvala 0
17 godina

Ja uvijek kad čitam ovakve tekstove na hrvatskom u glavi prevodim na engleski radi boljeg razumijevanja,

to mi je već automatika.

Iako, konkretno u ovom slučaju, jasno mi je i bez prijevoda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 9:50 (PaleRider).

3 0 hvala 0
10 godina

Uglavnom sve čitam na engleskom, i onda se dogodi da idem na google prevoditelj jer sam počeo zaboravljat hrvatske riječi

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

:-)

Ja sam ih zaboravio pisat, nekad imam problema kad se potpisujem, potpisi mi uopće nisu konzistentni :-)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A jbg kad ste vi Linuxaši toliko napredni da vam je hrvatski strani jezik... 

Šalu nastranu volim, nego bilo bi zanimljivo staviti u neki timeline kad su propusti napravljeni, a kad otkriveni / popravljeni. I kako je do njih uopće došlo, obzirom na povijest *nixa gdje se, ako se ne varam, zbog skupog time-sharinga i mission critical okolnosti (a još pride je i code dijela OSova otvoren), ekstremno pazilo na svaki potencijalno sumnjivi detaljčić. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 12:01 (Zechina).

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Otkrivena ranjivost "stara" više od desetljeća
Zechina kaže...

A jbg kad ste vi Linuxaši toliko napredni da vam je hrvatski strani jezik... 

Šalu nastranu volim, nego bilo bi zanimljivo staviti u neki timeline kad su propusti napravljeni, a kad otkriveni / popravljeni. I kako je do njih uopće došlo, obzirom na povijest *nixa gdje se, ako se ne varam, zbog skupog time-sharinga i mission critical okolnosti (a još pride je i code dijela OSova otvoren), ekstremno pazilo na svaki potencijalno sumnjivi detaljčić

- zeko, zeko.. its a fičer. Programski kod se ne ispisuje sam od sebe (ili po duhu svetom.. to je za vjernike).. jednostavno, taj fičer je obsoletan, kompromitiran.. kao krugovi u žitu, a51 i marsovci ili rusi (ponovo aktualizirano u juesej-trumpić).

- nećeš se još zapitati, zašto (o zašto..) npr mrežni HW ima identične fičere-mogućnosti, svaki komad mreže-softa? SSL, java, mreža (pri tome je nevažan OS-platforma, sve je duboko ispod *nix).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice