OS X ubuduće besplatan

poruka: 43
|
čitano: 7.042
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OS X ubuduće besplatan".
16 godina
neaktivan
Re: OS X ubuduće besplatan
Krunoo7 kaže...

Svakako vrijedi isprobati, ali nema teoretske da mi takav OS bude primarni.

Edit: Ako bi mi itko mogao ponuditi objašnjenje za TD-ove, mislim da nisam ništa rekao s trunke mržnje.

Prvo isprobaj ,pa onda nešto komentiraj.

To ti je cijela poanta ovih TD-ova - ljudi se ne slažu s tvojim mišljenjem!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
15 godina
kizo2703 kaže...
Krunoo7 kaže...

Edit: Ako bi mi itko mogao ponuditi objašnjenje za TD-ove, mislim da nisam ništa rekao s trunke mržnje.

Prvo isprobaj ,pa onda nešto komentiraj.

To ti je cijela poanta ovih TD-ova - ljudi se ne slažu s tvojim mišljenjem!

Jedino se mogu neslagati s tim da Mac ne treba isprobati, a ono da mi ne može biti primarni OS, nije mi jasno otkud netko zna koje su moje potrebe i hoće li biti kompatibilan s mojim HW?

Nisam ja ništa protiv Mac-a rekao ili štoviše Apple-a, iako su neki to shvatili kao otvorenu kritiku. Ali opet, nigdje štete ako ga probam, možda i promijenim mišljenje.

Say hello to my little friend
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Jedino se mogu neslagati s tim da Mac ne treba isprobati, a ono da mi ne može biti primarni OS, nije mi jasno otkud netko zna koje su moje potrebe i hoće li biti kompatibilan s mojim HW?

Nisam ja ništa protiv Mac-a rekao ili štoviše Apple-a, iako su neki to shvatili kao otvorenu kritiku. Ali opet, nigdje štete ako ga probam, možda i promijenim mišljenje.

Ne uzimaj toliko k srcu te TD-ove ,oni ne znače ama baš ništa ,osim neslaganja s postom.

A sad dosta, jel smo u debelom {#}.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
17 godina
Krunoo7 kaže...

Trebaš probati, tako sam i ja govorio, nema šanse da se maknem sa Windowsa, ali eto me ipak na OS X i nema šanse da idem naad na Windowse {#}

13 godina
protjeran
OS X ubuduće besplatan

Upravo tako dugo godina sam na windowsu, trenutno imam i mac, otprilike oko 5 mjeseci i mogu reći da sam prezadovoljan iako podržava do liona samo. Mogu reći da mi racunalo s windowsom skuplja prasinu trenutno, i ne planiram se vracati na win.

1 0 hvala 0
17 godina
Apple je odavno prerasel sve na svijetu i oni odavno ne prodaju HW i softver nego ekosustav.
Posto imaju brdoooo kesovine koju zaraduju prodajom telefona i tableta, prodaja OSa im donosi skoro pa nikakvu dobit. Odricu se dobiti od softvera koji "dijele" sa jako skupim hardverom u svrhu dobivanja zadovoljnih korisnika koji kad jednom udu u ekosustav vise nikad ili rijetko izlaze, a da ne pricamo o dobiti koja se ostvaruje na besplatnom OSu kroz iTunes.

Po meni jako pametan potez.
15 godina
markotexas kaže...

Upravo tako dugo godina sam na windowsu, trenutno imam i mac, otprilike oko 5 mjeseci i mogu reći da sam prezadovoljan iako podržava do liona samo. Mogu reći da mi racunalo s windowsom skuplja prasinu trenutno, i ne planiram se vracati na win.

Šta misliš da se ja ne bih prebacio potpuno s windowsa na Linux ili Mac da ne bi postojali problemi s driverima i kompatibilnosti aplikacija? Wine nije rješenje za to.

16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Šta misliš da se ja ne bih prebacio potpuno s windowsa na Linux ili Mac da ne bi postojali problemi s driverima i kompatibilnosti aplikacija? Wine nije rješenje za to.

Koji to driveri i koje to aplikacije?

13 godina
protjeran
OS X ubuduće besplatan

Znam da za OS X ne treba instalirati nikakve drivere, a za aplikacije neznam mozda si mislio software?{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 14:52 (markotexas).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
OS X ubuduće besplatan

OSX je 'fora' bas radi drivera. Vjerujem da postoji neki hw koji nece raditi out of the box na OSX-u, no iskreno, nisam jos ni jedan takav sreo. Par godina vec nisam nikakve drivere instalirao, niti vise znam sta to znaci {#}

4 0 hvala 0
15 godina
OS X ubuduće besplatan

Da ne ulazim u daljni off topic, imam par igrica za djecu rođaka koji dođu, pa im onda to namjestim i nek mene puste na miru, a te igre nisu portane za Mac, navodim primjer. A i flash je znatno sporiji. I kod problema drivera sam mislio na to da su obično gori od onih na Windowsima (što će se naravno promijeniti ako SteamBox uspije).

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Da ne ulazim u daljni off topic, imam par igrica za djecu rođaka koji dođu, pa im onda to namjestim i nek mene puste na miru, a te igre nisu portane za Mac, navodim primjer. A i flash je znatno sporiji. I kod problema drivera sam mislio na to da su obično gori od onih na Windowsima (što će se naravno promijeniti ako SteamBox uspije).

Flash sporiji?! Stvarno ,nemoj. Probaj ,pa onda reci.

Ovak samo flameaš napamet!

Koji to driveri?

13 godina
protjeran
OS X ubuduće besplatan

Meni na windowsima video na youtubeu od 2min traje 2min. Isti video na macu traje 2min i 13sec. Ocito nesto ne stima.

[/sarkazam]

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice