Android, Android, Android.... dajte jos malo o jabusi...... jabukaaaaaaa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ružni jesu ali su fakat močni
eto, tegra2 u mobitelima, ali glavno da su idioti pljuvali po meni kak to ne moze kad sam rekao da bi to u mobitelu
ovo se čini moćno... treba vidjeti kako će funkcionirati u praksi
Bome to će biti jedna jaka grafička zvjerka...1080p reprodukcija u đepu, iako bi rekao možda malo overkill, jer ipak nije baš da ću mob koristiti za korištenje 1080p videa, više bi stavio ta za tablet. Ali ako mob nema problema sa grijanjem, autonomijom, zašto ne? Onda će taj LG biti i odličan za igranje sa takvom grafikom.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Ono što bi volio je da ovakav mob ima bjesnu rezoluciju ekrana, ispod 720p ni nema smisla
LG se napokon probudio, bilo je i vrijeme.
LG 540 mu je prvi dobar potez, mogao bi čak postati i jedan od većih na tržištu smartphonea sa ovakvim zvijerima.
LG je zapravo dobra i uspješna firma. Jedan od najvećih proizvođača svih vrsta zaslona u svijetu uz Samsung. Zapravo i najsličniji Samsungu jer isto proizvode sve i svašta(od vešmašina i mikrovalni do laptopa :) ). Samo mi se čini da su u LGu otišli težim putem. Nekako više ciljaju na masu i količinu, nego kvalitetu. Ako krenu s ovako jačim stvarima, mogli bi se oslobodit epiteta jeftinog i srednje kvalitete proizvođaća =) Ako ovo uspiju napravit, na tronu su, ima li išta jače na tržištu mobitela za sad ili u najavi?
Stoja
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Može biti svakako dobro, jer neznam koliko je LG dobar po pitanju update-a software-a. Jer bilo bi žalosno da recimo mob izađe negdje u jesen/zimi da ima android 2.1/2.2 i da nikad ne dobije update na 3,0 jer su oni lijeni prebaciti već ga stave u nove modele...onda rađe da se strpe još koji mjesec pa nek ga izdaju na 3,0.