Optimus na Tegri

poruka: 12
|
čitano: 1.500
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optimus na Tegri".
17 godina
protjeran
Optimus na Tegri

Android, Android, Android.... dajte jos malo o jabusi...... jabukaaaaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Optimus na Tegri

ružni jesu ali su fakat močni

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Optimus na Tegri

eto, tegra2 u mobitelima, ali glavno da su idioti pljuvali po meni kak to ne moze kad sam rekao da bi to u mobitelu

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optimus na Tegri

ovo se čini moćno... treba vidjeti kako će funkcionirati u praksi

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Optimus na Tegri

Bome to će biti jedna jaka grafička zvjerka...1080p reprodukcija u đepu, iako bi rekao možda malo overkill, jer ipak nije baš da ću mob koristiti za korištenje 1080p videa, više bi stavio ta za tablet. Ali ako mob nema problema sa grijanjem, autonomijom, zašto ne? Onda će taj LG biti i odličan za igranje sa takvom grafikom.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optimus na Tegri
uffff, koja zvjerka, ovo bi mogao biti najjaci mob sa androidom, izgleda da se lg zasitio jeftinih mobova i krenuo na nes kaj ce rasturati. samo se nadam da realizacija nece zakazati.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Optimus na Tegri
max1919 kaže...
uffff, koja zvjerka, ovo bi mogao biti najjaci mob sa androidom, izgleda da se lg zasitio jeftinih mobova i krenuo na nes kaj ce rasturati. samo se nadam da realizacija nece zakazati.

Ono što bi volio je da ovakav mob ima bjesnu rezoluciju ekrana, ispod 720p ni nema smislaBelji se

Stoja
17 godina
Optimus na Tegri

LG se napokon probudio, bilo je i vrijeme.

LG 540 mu je prvi dobar potez, mogao bi čak postati i jedan od većih na tržištu smartphonea sa ovakvim zvijerima.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optimus na Tegri

LG je zapravo dobra i uspješna firma. Jedan od najvećih proizvođača svih vrsta zaslona u svijetu uz Samsung. Zapravo i najsličniji Samsungu jer isto proizvode sve i svašta(od vešmašina i mikrovalni do laptopa :) ). Samo mi se čini da su u LGu otišli težim putem. Nekako više ciljaju na masu i količinu, nego kvalitetu. Ako krenu s ovako jačim stvarima, mogli bi se oslobodit epiteta jeftinog i srednje kvalitete proizvođaća =) Ako ovo uspiju napravit, na tronu su, ima li išta jače na tržištu mobitela za sad ili u najavi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Optimus na Tegri
Samo da to ne i ostane na ovome, najavi...pogledajte koliko je proizvodaca najavilo svoje tablete koji ce biti kao odlicni i mocni, nena ni jednog na trzistu osim ipada. Nadam se da lg zna sta radi iako opet imam osjecaj da ce negdje nesto zafrknuti ako ne sa hardverom onda sa softverom. Jer recimo da ovakav mob ne vrti android 2.2 odnosno ovo ki se vise cini da bi trebalo vrtiti android 3.0
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optimus na Tegri
hm, to je i meni palo na pamet da bi ovo mogao biti prototip za android 3.0, al da li je to dobro ili lose jos nemam poima.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Optimus na Tegri

Može biti svakako dobro, jer neznam koliko je LG dobar po pitanju update-a software-a. Jer bilo bi žalosno da recimo mob izađe negdje u jesen/zimi da ima android 2.1/2.2 i da nikad ne dobije update na 3,0 jer su oni lijeni prebaciti već ga stave u nove modele...onda rađe da se strpe još koji mjesec pa nek ga izdaju na 3,0.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice