Vode Optima i H1 spor sa HT-om od samog pocetka ali ovaj uvijek pobijedi.
Ja sam nazalost ogranicen na HT samo zbog njegove politike prema drugim operaterima.
Vode Optima i H1 spor sa HT-om od samog pocetka ali ovaj uvijek pobijedi.
Ja sam nazalost ogranicen na HT samo zbog njegove politike prema drugim operaterima.
99%????!!!!!
valjda su Bugovci pogriješili
Čitaj sa razumijevanjem.
Kada je T-com prešao na sekundno mjerenje, prestao mi je slati ispis. Nakon tri ispunjena zahtjeva i dugog čekanja, 'puknuo' mi je film i prešao sam na H1 jednim telefonskim pozivom (ugovor je imao plaćenu povratnu marku i kovertu). Bila mi je zgodna fora da godinu dana sa svima na H1 pričam besplatno, a i za nijansu su impulsi bili jeftiniji. Nakon godinu i pol dana tog 'besplatno' poklona (i to je bilo dovoljno da ostanem kod njih), iznenadili su me obavješću da mi poklanjaju još jednu godinu. I tako ja sa svojim roditeljima ću pričati 2.5 godine besplatno. Šteta što to nisu shvatili i ostali poznanici. Samo me moja mama poslušala.
Ne znam za ostale ali H1 je zakon, a T-com ima dosta novaca da se može ponašati prema korisnicima kako hoće.
Ma tCom mi ima najdosadnije i najglupje reklame, kao da se obraćaju idiotima a ne ljudima. Drugi imaju bar nešto ili zabavno ili smisleno, a ovi uf...
A o cijenama i ponašanju prema korisnicima da ne govorim...
Slazem se..
I ja sam presao na H1 i to mi je jedan od boljih poteza...
Ja sam ograničen tehnički na T-Com. Što se ponašanja prema korisnicima tiče, ponašanje je takvo, da mi je nekoliko puta na pamet pao masakr...
Izrazito su neugodni, bahati i bezobrazni.
Da li peticije mogu sto pomoci? Npr. ako se usuglasi pola grada da zeli prec na povoljnijeg operatera da li moze sto ubrzat proces sirenja mreze Optime, Metroneta i ostalih.
od svih reklama na televiziji ja ovu nisam vidio npo možda su je povukli ali stvarno ja se ne sjećam te reklame
Da li peticije mogu sto pomoci? Npr. ako se usuglasi pola grada da zeli prec na povoljnijeg operatera da li moze sto ubrzat proces sirenja mreze Optime, Metroneta i ostalih.
Moguće, ovo sa problemima kod prijatelja i bratića je bilo prije par mjeseci.
Ipak, bar još neko vrijeme ja se držim najjačih.
istina, marketingški kodeks struke govori propagandne poruke ne bi trebale spominjati konkurenta.
HAT naravno neće poduzeti ništa jer reklamica perfidno ne imenuje nikoga svaka čast autoru.
Mislim da bi se HT trebao zabrinuti za svoju prodaju nakon izbacivanja usluge instalacije ADSL-a i MaxTv-a iz Ugovora o pretplatničkom odnosu, naime "ostali operatori" i dalje to nude!
PS. Samo sam čekao da Gregurević nakon psa izvuče ganu.
Tuže HT, pa neka tuže kad su se ubezobrazili....
H1 operater je najveci lopov u hrvatskoj.. savjetujem svima da dobro razmisle o prelasku na njihovu mrezu.. mjesec dana sam bez telefona.. kazu kvar je u pitanju i posalju mi 300 kuna za nekoristenje usluge... imaju prijavljen kvar i uvjeravaju nas da smo razgovarali neznam kako bih razgovarala ako mi linija ne radi... LOPOVI SU u H1.. oprez savjetujem...