Optima i H1 protiv HT-a

poruka: 16
|
čitano: 3.629
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optima i H1 protiv HT-a".
17 godina
Optima i H1 protiv HT-a

Vode Optima i H1 spor sa HT-om od samog pocetka ali ovaj uvijek pobijedi.

Ja sam nazalost ogranicen na HT samo zbog njegove politike prema drugim operaterima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima i H1 protiv HT-a

99%????!!!!!

valjda su Bugovci pogriješili

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Optima i H1 protiv HT-a

Čitaj sa razumijevanjem.

17 godina
protjeran
Optima i H1 protiv HT-a

Kada je T-com prešao na sekundno mjerenje, prestao mi je slati ispis. Nakon tri ispunjena zahtjeva i dugog čekanja, 'puknuo' mi je film i prešao sam na H1 jednim telefonskim pozivom (ugovor je imao plaćenu povratnu marku i kovertu). Bila mi je zgodna fora da godinu dana sa svima na H1 pričam besplatno, a i za nijansu su impulsi bili jeftiniji. Nakon godinu i pol dana tog 'besplatno' poklona (i to je bilo dovoljno da ostanem kod njih), iznenadili su me obavješću da mi poklanjaju još jednu godinu. I tako ja sa svojim roditeljima ću pričati 2.5 godine besplatno. Šteta što to nisu shvatili i ostali poznanici. Samo me moja mama poslušala.

Ne znam za ostale ali H1 je zakon, a T-com ima dosta novaca da se može ponašati prema korisnicima kako hoće.

Nikola Tesla and My Thoughts:
http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima i H1 protiv HT-a

Ma tCom mi ima najdosadnije i najglupje reklame, kao da se obraćaju idiotima a ne ljudima. Drugi imaju bar nešto ili zabavno ili smisleno, a ovi uf...

A o cijenama i ponašanju prema korisnicima da ne govorim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima i H1 protiv HT-a

Slazem se..

I ja sam presao na H1 i to mi je jedan od boljih poteza...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam ograničen tehnički na T-Com. Što se ponašanja prema korisnicima tiče, ponašanje je takvo, da mi je nekoliko puta na pamet pao masakr...

Izrazito su neugodni, bahati i bezobrazni.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
Optima i H1 protiv HT-a

Da li peticije mogu sto pomoci? Npr. ako se usuglasi pola grada da zeli prec na povoljnijeg operatera da li moze sto ubrzat proces sirenja mreze Optime, Metroneta i ostalih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Osobno sam i dalje na T-Comu.

Koliko god mi primamljivo zvuče povoljnije cijene ostalih operatera, radije se ja držim onih koji imaju svojevrstan monopol.

Nekako se ne mogu riješiti spoznaje da je bez obzira na cijenu ostalih T-Com kvalitetniji.

Osobno nikada nisam imao problema sa vezom (pucanje i sl.) dok su prijatelji koji su na ostalim operaterima to doživljavali.
17 godina
Optima i H1 protiv HT-a

od svih reklama na televiziji ja ovu nisam vidio npo možda su je povukli ali stvarno ja se ne sjećam te reklame

Što kaže žena Bill Gatesu poslije prve bračne noći?
'Sad znam zašto ti se kompanija zove Microsoft.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

Da li peticije mogu sto pomoci? Npr. ako se usuglasi pola grada da zeli prec na povoljnijeg operatera da li moze sto ubrzat proces sirenja mreze Optime, Metroneta i ostalih.

moglo bi. ukoliko ovi slusaju takve stvari. to sve ovisi o operaterima.
odluke o pristupu kolokacijama su na HT-u. tako da je njihova zadnja i tu uvijek mogu malo odugovlaciti no ne zauvijek.
cinjenica je da su HT-ovci teski smradovi i uvijek ce biti.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Osobno sam i dalje na T-Comu.

Koliko god mi primamljivo zvuče povoljnije cijene ostalih operatera, radije se ja držim onih koji imaju svojevrstan monopol.

Nekako se ne mogu riješiti spoznaje da je bez obzira na cijenu ostalih T-Com kvalitetniji.

Osobno nikada nisam imao problema sa vezom (pucanje i sl.) dok su prijatelji koji su na ostalim operaterima to doživljavali.

tako sam i ja razmisljao. no iz iskustva prijatelja i poznanika vidim da nije tako vec duze vremena. dapace, iskon duo i metronet funkcioniraju jako dobro ukoliko je kvaliteta parice zadovoljavajuca (osjetljivije je od klasicnog ADSL-a).
a iz osobnog iskustva mogu reci da  klasicni ADSL od T-coma koji sam ima je bio pljuga... isporucivao je cca 70% brzine od deklarirane... iako sam to prijavljivao redovito.
sad, kad sam se preselio cekam prvog "alternativnog" operatera da uzmem liniju.
17 godina
neaktivan
Optima i H1 protiv HT-a

Moguće, ovo sa problemima kod prijatelja i bratića je bilo prije par mjeseci.

Ipak, bar još neko vrijeme ja se držim najjačih.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima i H1 protiv HT-a

istina, marketingški kodeks struke govori propagandne poruke ne bi trebale spominjati konkurenta.

HAT naravno neće poduzeti ništa jer reklamica perfidno ne imenuje nikoga Nevinašce svaka čast autoru.

Mislim da bi se HT trebao zabrinuti za svoju prodaju nakon izbacivanja usluge instalacije ADSL-a i MaxTv-a iz Ugovora o pretplatničkom odnosu, naime "ostali operatori"  i dalje to nude!

PS. Samo sam čekao da Gregurević nakon psa izvuče ganu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima i H1 protiv HT-a

Tuže HT, pa neka tuže kad su se ubezobrazili....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima i H1 protiv HT-a

H1 operater je najveci lopov u hrvatskoj.. savjetujem svima da dobro razmisle o prelasku na njihovu mrezu.. mjesec dana sam bez telefona.. kazu kvar je u pitanju i posalju mi 300 kuna za nekoristenje usluge... imaju prijavljen kvar i uvjeravaju nas da smo razgovarali neznam kako bih razgovarala ako mi linija ne radi... LOPOVI SU u H1.. oprez savjetujem...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice