Kad se samo sjetim, onaj plavi norton commander meni je bio alpha & omega i nikad mi ništa drugo nije trebalo.
Ja ne samo da ga se sijecam, već ni danas ništa drugo ne mogu koristiti.
Srećom na Windowsima ima Total Commander, bijel je, ali se može natjerati da bude plav.
Kod mene je plav (to je prva opcija koju postavljam kad instaliram Total Commander), a
na Linuxu Midnight Commander koji je po defaultu plave boje.

.Malo sam se vježbao,i kombinirao ga s XP-om i nijet bilo loše! U međuvremenu počeli i da WIn 7 najavljuju a ja još uvijek Peglam Pentium IV,512MB RAM-a i TNT-Rivu! Kupio si C2D,2GB RAM-a kao za pripreme Win 7-ice.Došla 7-ica,krnkuo ja nju,nije radila loše ali sam imao problema s Aero-m,driverima,prošlo je neko vrjeme dolaze osmo jezgrenaši i četverojezgrenaši((I sad ima dualca ali Pentium G2020)).Još Win 8 nisam probao,ali nadam se uskoro.Čak evo i sada 2014 samo što nije a ja imam dual boot win7 i xp,tu i taamo prošvrljam po xp-u da se prisjetim dana...Sad vam nije jasno ja 98" godište,a bacam priče s 98-icom,to ej zato što nisam ni ja ni moja famila baš bili naklonjeni toj tehnologiji,pa je to sve počinje od moje 6-godine pa nadalje.Izvinjavam se ako sam u kakvoj informaciji pogrješio!