Opera uzvraća udarac: Naš je browser štedljiviji o

poruka: 40
|
čitano: 5.512
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera uzvraća udarac: Naš je browser štedljiviji o".
18 godina
neaktivan

Šta vi svi radite sa tim svim milisekundama koje se nagomilaju dok vaši browseri učitaju stranicu brže od naših sporih browsera. Koristim W10, konfa pod moj pc i iskreno ne vidim razliku u brzini FF, EDGE i opera.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Opera uzvraća udarac: Naš je browser štedljivi
Eh pa to se ne primjeti ako si na netu sat ili dva dnevno.
https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
10 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Šta vi svi radite sa tim svim milisekundama koje se nagomilaju dok vaši browseri učitaju stranicu brže od naših sporih browsera. Koristim W10, konfa pod moj pc i iskreno ne vidim razliku u brzini FF, EDGE i opera.

U mom mistu ima 74 korisnika ADSL-a, u jednoj vukojebini 6km od mog mista stoje 3 stara dida 2 babe i kuća doktora opće medicine,

on putuje na posao u obližnji grad nekih 12km.

sve ostalo je se odselilo u Split i Zagreb.

Naravno radi toga doktora adsl centrala je 14 metara od njegove kuće, jebeš logiku, no nema veze spasio me kao bebu od 5 tjedna za vrime granatiranja,

uklištila mi mošnja i zato sam mu vječni dužnik.

Da skratim priču u mene nisu milisekunde, zna potrajat na bugovom forumu i po 9-10 sekundi ako uspije učitat nakon 3-4 refresha.

Hvala divnom tkomu i njihovoj prekrasnoj infrastrukturi, naravno plaćam penale na poveći račun ako zakasnim neka 3 dana.

Srićom sam budala jer samo one mogu trpit ovakva sranja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 9:03 (vito79).
18 godina
odjavljen
vito79 kaže...

uklištila mi mošnja i zato sam mu vječni dužnik.

Da skratim priču...

Da si ju barem jos samo malo skratio...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Da si ju barem jos samo malo skratio...

e frajdej ko će sad procitat te tvoje dvosmislene sinonime, brzina će se povećat kad odselim u irsku,

a ono doli skratit kad oženim koju irkinju za nekih cca 16 godina nije žurba, jel...

16 godina
neaktivan

Oko čega se vi svađate..ljudi stvarno nisu normalni. Imate toliko izbora i koristite što vam paše.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...

Ni ja isto ne bi vidio razliku da imam takvu konfu.

16 godina
neaktivan

Vide razliku ovi fanovi, ma tko tu milisekundu osjeti vidi i tako dalje, koji god upalim učita stranicu jednakim vremenom čak i taj nesretni IE 11. Jedinu razliku koju osjetim su mogućnosti browsera tj. Firefox mi ima sve sačuvano na accountu zato ga i koristim a ne zbog neke brzine ili slično. Inače ne koristim ekstenzije osim Ad Guarda tako da koristim osnovne mogućnosti samog browsera bez dodataka osim navedenog. Ljudi natrpaju 100 proširenja i čude se.

0 0 hvala 0
17 godina

Koristim chromium i nisam zadovoljan, na laptopu za core i7 4700 i 8gb rama radi super, ali na racunalu za core 2 duo (koji bi mi inace bio sasvim dovoljan za sve) procesor skace i na 100% te hrpu rama pojede. 
Da ne govorim da volim imat otvoreno 20ak tabova i da to na starijem racuanlu ne dolazi u obzir (sto sam dok je to racunalo novo na tadasnjim verzijama razlicitih browsera radio bez problema)

Sad, edge ne znam kakav je, koristio sam nesto malo onu betu prije edge-a, ali vise ne koristim windowse, izgledao mi je kao da ide u OK smjeru. 

Opera su sam koristio jedno vrijeme, ali s vremena na vrijeme neki update bude pun bugova pa onda kasnije kao opet radi dobro. Firefox mi je ok, iako ga ne koristim trenutno jer mi se neda namjestat fontove (a po defaultu uz temu koji koristim bude necitko), a i ne znam kako on stoji za zauzecem procesora i rama.

Iskreno, iako kao ima puno browsera, nisam bas prezadovoljan ponudom

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Koristim chromium i nisam zadovoljan, na laptopu za core i7 4700 i 8gb rama radi super, ali na racunalu za core 2 duo (koji bi mi inace bio sasvim dovoljan za sve) procesor skace i na 100% te hrpu rama pojede. 
Da ne govorim da volim imat otvoreno 20ak tabova i da to na starijem racuanlu ne dolazi u obzir (sto sam dok je to racunalo novo na tadasnjim verzijama razlicitih browsera radio bez problema)

Sad, edge ne znam kakav je, koristio sam nesto malo onu betu prije edge-a, ali vise ne koristim windowse, izgledao mi je kao da ide u OK smjeru. 

Opera su sam koristio jedno vrijeme, ali s vremena na vrijeme neki update bude pun bugova pa onda kasnije kao opet radi dobro. Firefox mi je ok, iako ga ne koristim trenutno jer mi se neda namjestat fontove (a po defaultu uz temu koji koristim bude necitko), a i ne znam kako on stoji za zauzecem procesora i rama.

Iskreno, iako kao ima puno browsera, nisam bas prezadovoljan ponudom

otvorio jucer chrome sa 470 tabova na quadu,

zakuca ga je brajo jače nego jordan 95' u nba!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice