Opera Next

poruka: 92
|
čitano: 20.667
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Next".
12 godina
neaktivan
Opera Next

Meni se sviđa, nije loše {#}

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Opera Next
Bilal kaže...

Paste and go ima i u novoj.

@noob007 kako si uradio ove logoe stranica u speed dialu? Ja sam skidao neku ekstenziju ali nije ni blizu ovome tvom. Moze samo sa bijelom pozadinom.

nije extenzija

opera sprema thumbnauilse u
C:\Users\XXXXXX\AppData\Local\Opera\Opera\thumbnails
na win7... slično je i u drugim OSovima
U png formatu su
U bilo kojem grafičkom programu možeš to napraviti
Ja sam npr. uzeo jedinstvenu pozadinu za sve thumbnailse i samo nalijepio logoe od stranica (pazi da ih snimiš pod istim imenom pod kojim su i bili)

I sačuvaš sa strane jer Opera prilikom reinstalacije/upgradea osvježava speed dial

I'm Afraid of Americans
14 godina
Opera Next

To znači da nam je finalna verzija "blizu" {#}
ili se varam ? {#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Opera Next

Nisam je probao, ali ako je kao mobilna Opera, onda su zeznuli stvar. Mobilna Opera je nekada bila vrh, sada je smeće i lošija čak i od Chrome

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
ehaazys kaže...

Meni se sviđa, nije loše {#}

Meni isto {#}

Kako da prebacim postavke/bookmarke/tabove iz stare Opere u ovu??

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
13 godina
protjeran
Opera Next

Ukoliko je istina ono sto pisu developeri extenzija, onda je Opera mrtva. Barem za mene. Ponavljam, ukoliko je istina ono sto pisu u komentarima na opera.com :(

A sami Opera devovi su potvrdili da ce stashom zamjeniti bookmarkse. WTF?!

Opera kao ovakva je samo chrome sa Opera skinom. Bez content blockera, tab stackinga, window managmenta, Linka, m2, sidebara, interface customizationa, notesa, zoom slidera, itd., ova Opera je samo jos jedan 'obican' browser. Iskreno se nadam da ekipa grijesi, jer meni osobno nema alternative Operi.

I ne shvacam zasto su uopce izbacili ovaj preview, jer u njemu nema apsolutno nicega osim cistog chromiuma sa opera skinom. No nema veze, ubacit ce geolcation. Jadna mi majka :(

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opera Next

Meni se sviđa. 

Nego jeli se može iz speed diala maknuti onaj google search prozor? 

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bez ljutnje ali kada se maximizira onda idu tabovi do vrha (ne baš ali do vrha ;)m, hehe uoči razliku između slika za 50 €) 

E sad moje mišljenje za ovo ONext

++ Brže učitava stranice

+- Izgled (relativna stvar)

--- Opera Link

- Zoom 

- Mail klijent

- Download manager (iz niza razloga, mada je i stari srao)

- J***ena srca umjesto klasičnih bookmarksa ( jer sad ponove starcima moram objašnjavat da je to isto al nije isto al radi istu stvar ali na drugači ili sličan ... fak.... način ma isto al sa srcima)

- Speed dial (mogućnosti editovanja 0)

------ Ugađanje nekoj masi do te mjere sve dok ne postanemo kao ubuntu među linux-sima to me najviše nervira

Opera je opera koristilo je 2 % ljudi otkako znam za nju, meni bila draga i dobra sad počela da glumi Chrome-a samo da dobije 3 % tržišta smiješno i jadno.

DO vrha -1 Px DO vrha -1 Px
17 godina
neaktivan
Opera Next

Katatrofa. Od moćnog browsera sa milion korisnih opcija napravili  totalno zaglupljen browser sa tuđim enginom. Zašto bi ovo itko koristio, a ne originalni chromium? Žalosno, nakon toliko godina koištenja Opere (još od verzije 5.0) razmišljam o mijenjanju browsera..

:)

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Opera Next

Opera aka Next Chrome Skin {#}

SRWare Iron mi se više sviđa.

Glory Glory Man United
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Opera Next

Inače mail klijent će biti izdan kao samostalna aplikacija.

Ad astra peronospora

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ČAP kaže...

Bez ljutnje ali kada se maximizira onda idu tabovi do vrha (ne baš ali do vrha ;)

Eto vidiš da nije do samog vrha. Nebitno je radi li se o jednom pikselu ili o 50 piksela od ruba jer ne govorim o grafičkom dizajnu sučelja. Ako je nešto do samog ruba ekrana time se dobije neograničen prostor za kliknuti (govorim isključivo o maximiziranim prozorima). Probaj Chrome ili Firefox, tamo ne možeš promašiti tab jer se kursor zaustavi na vrhu taba bez obzira koliko jako si pomaknuo kursor. Kod Opere se kursor zaustavi izvan taba na vrhu ekrana pa ga često promašim ako nisam precizno naciljao. Ne znam bolje objasniti.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 16:51 (DragonShit).
13 godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opera Next

Opcenito gledano moderni browseri su svi manje vise isti vrag i o ukusima se ne raspravlja a neki benchmark brzine je prosjecnom korisniku dosta nebitan jer mu je sigurno bitnije da je svaka opcija tamo gdje mu više odgovara nego da se stranica postavi za par milisekundi razlike. Mislim da je dobro da su prešli na web kit za tih par milisekundi i da se mogu posvetiti razvoju drugih detalja ali nadam se da ce uklopiti brdo opcija koje je Opera imala prije. Realno gledajuci operu bi izabrali ljudi koji je koriste zele te opcije predinstalirane i ne žele za njih instalirati ekstenzije. Ovako imamo još jedan u nizu browsera koji se svode na extenzije ukoliko npr. želite bookmarks sastrane.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

Dobro na Operi sam oduvijek ali gdje je sada dovraga opera link? Kako ću sada uvesti speeddial unose?   {#}

edit: Našao! Ali...... (slika)

Nema password managera? Ne mogu na speed dialu odrediti broj stupaca/kolona? Ma nabijem ih jesu normalni?

Ma kakvi za sada ja ne idem na to nula bodova možda jednom. :p

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 20:48 (Oldy).

0 1 hvala 0
14 godina
Oldy kaže...

Dobro na Operi sa oduvijek ali gdje je sada dovraga opera link? Kako ću sada uvesti speeddial unose? {#}

edit: Našao! Ali...... (slika)

Nema password managera? Ne mogu na speed dialu odrediti broj stupaca/kolona? Ma nabijem ih jesu normalni?

Ovo je Beta, "možda" do finalne uvedu {#}

14 godina
neaktivan
Opera Next

Povećati stranice možete držanjem tipke CTRL i okretanjem kotačića na mišu...

Vi i vaše zumiranje {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 20:59 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

Ma dobro i prije su next bile alfe i bete pa nisu ovo radili.

Inače set up Opere ima valjda 12MB a ovaj ima 24MB wtf za što duplo? Za to što pola toga fali?  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Opera Next

HTML5 Test

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

I kakav je uostalom to skok sa 12 na 15? To je brojanje po norveški?

Koji je to test daj da probam na osmici?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Opera Next

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

Isto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 21:27 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Opera Next

Nova funkcija nazvana Discover automatski donosi sadržaj do korisnika na osnovu njihovih interesa.

Show "disable" or GTFO!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Isto.

LOL. Pa logično je. HTML5 Test ne ovisi o operativnom sistemu nego o web-pregledniku.

16 godina
neaktivan
Opera Next

Lol eto ja ne znam pa sam išao pogledati; mnogi mnogo znaju nitko sve. :p

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Opera Next

Ajde sada lijepo napravi CSS3 Test {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

Ja je također koristim i vrhunski radi, ali mi jako fali par stvari...

Opera Link - rekli su da će vratiti pa je to ok :)

Dvoklik kod tabova mi smanji prozor, a ja bi htio da otvori novi tab kao prije - nadam se da će to ubaciti...

Bookmark bar - također mi fali, ali za sada ne pretjerano...

Uglavnom, sviđa mi se ova beta :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

Evo....

1 0 hvala 0
17 godina
Opera Next

jedan od developera je na svom blogu napravio pool za glasanje 3 stvari koje vam najviše nedostaju u novoj operi

http://my.opera.com/haavard/blog/2013/05/29/top3-missing

pls nek jedna bude notes!!!  {#}

I'm Afraid of Americans

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

Ma i wand....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: