tko koristi xp još? ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja
Kaj to nije isto (sustav za pomoči) na svim windowsima, ili microsoft samo blati xp tako da ljudi pređu na noviji
tko koristi xp još? ;)
Veliki broj korisnika. To su većinom oni što pljuju vistu i win 7 jer su tako čuli, a nisu ni probali raditi na njima.
Kaj to nije isto (sustav za pomoči) na svim windowsima, ili microsoft samo blati xp tako da ljudi pređu na noviji
Nije! Sustav pomoći je različit za svaki win os.
tko koristi xp još? ;)
ljudi koji nemaju novca ili snažniji PC za VISTU ili SEDMICU.
Ima dosta ljudi kojima ne treba Vista ili 7ca.... Sve im radi stabilno, poznat teren, nema troskova nadogradnje racunala....
pa ko koristi taj servis!?
Care moj, tema "Opasna pomoć za Windows XP" i oni raspravljaju o tome ko još koristi ovaj OS?!
Koga briga ljudi dragi, nek' koristi ko šta hoće.
čini mi se da se radi o jednostavnom otvaranju rupa, kako bi se xp više mogao na miru umiroviti....
tko koristi xp još? ;)
ljudi koji nemaju novca ili snažniji PC za VISTU ili SEDMICU.
stvar je isključivo u lovi. kad je skupim kupujem vjerojatno retail verziju win 7 home, dosta mi je xp-a i njegovih smrzavanja, imam dobar lap ne treba mi nadogradnja.
tko koristi xp još? ;)
Ogroman broj firmi. Misliš da su nadogradnje u poslovnoj grupi korisnika jednake tvojem skidanju windowsa sa torrenta.
tko koristi xp još? ;)
Ogroman broj firmi. Misliš da su nadogradnje u poslovnoj grupi korisnika jednake tvojem skidanju windowsa sa torrenta.
znam da nisu...i ne osjećam se uopće napadnut tvojim nagađanjem da skidam s torrenta.sigurno neću plaćat 3 soma za nešto što mogu skinut s neta.
pa ko koristi taj servis!?
Mozda oni koji su NEWBIE na kompu?
Ja isto koristim XP i ne mislim ga mijenjat.Windows 7 mi ne treba,a ionako nemam neku mašinu za ugodan rad.
hehe, znao sam da taj servis ne služi ničem korisnom :) Općenito me nervira što su F1 stavili kao Help..
Old news. Mogu vam zalijepiti i punu dokumentaciju napada
Pa boze koja tema svako ima sta oce ili sta mu financije dopustaju
A i microsoft izmislja svasta samo da ljudi kupe windows 7al imam windows 7 i super je
Online Help and Support je servis koji onemogućim čim instaliram winse...
ma da, sami će microsoftovci napraviti zloćudni kòd za XP, samo da ljudi već počnu pošteno prelazit na win 7 (na firme mislim, ne na nas )
u Osijeku ne postoji privatna firma ni bilo koja javna ili državna služba koja je prešla na win 7.
što će im ?!
direct x 11 im ne treba, a hardwer je takav da je win 7 prejak za nj`