jednostavno dan bez Bug-a loš dan 
a forum?
neznam, ali ocigledno kada ne radi BUG Online, onda nece ni forum jer radi na istim serverima, ako se ne varam?
Steta!
Ali brzo ce to proci, a valjda cemo izdurat.
Najbolje da se preventivno prijavimo u Vrapče;) bar tih 7-8 sati...
Da bar ima Bug Online Backup :-p
glupi hep
Prvo ne mogu u kafić popit kavu pa sad ovo...
Nije HEP glup, oni rade u vasem interesu.
Ovisnost o Bug online-u je uzela maha i sad vas pokusavaju odviknut od te nove droge bar na nekoliko sati. 
...steta......;)
ali nema veze predurati cu nekako.....;)
ima agregat u PEVEC-u cca 2 K kn
;-)
Šta ste se uspaničili, kao da je to puno. Iskreno mene baš briga, da nije javljeno nebi ni znao
Šta ste se uspaničili, kao da je to puno. Iskreno mene baš briga, da nije javljeno nebi ni znao

ma nema veze, danas od 11h serveri od crossfirea će biti dolje, bug isto dolje, a ja u miru igram cod :)
Koliko je uopce ovdje aktivnih clanova? Znam da se bugovci hvale sa brojkom ali to nista ne znaci ako 100 ljudi ovdje napise 99% postova..
Koliko je uopce ovdje aktivnih clanova? Znam da se bugovci hvale sa brojkom ali to nista ne znaci ako 100 ljudi ovdje napise 99% postova..
moram naći neki forum di ču spamat da mi ne bude dosadno dok bug ne proradi pa da pišem pametno
Ma, OK je, podnijet ću to nekako.
šmrc, šmrc

ZAAAAAAAAAAAAŠTO????!!!!????
O, sudb kleta, što svoje kandže zarila u moje grudi,
dušu, ne krv, dušu mi ubila i unakazila,
zašto ne pustiš da umrijet na miru mogu ja,
zašto mučiš ovu izmučeno tijelo, ovaj nesretno biće...
ZAAAAAAAAAAAŠTOOOOOOOO!!!!!????!!!!!!
Ma sutra idemo lopte igrat dok je Bug offline, a budemo HEP-u uvalili tuzbu... :D
post je bio dobronamjeran ali nećemo sada u offtopicBaš se to moralo dogodit sutra, kad nemam škole 

o čemu se radi?
Ljudi pa to je samo 8 sati. Ajmo van na zrak, ili se zabuksajte i stare Bug DVD i časopise na pregled.
mahh dajj.. nebi da je kraj svijeta! hehe.. brzo će to proći!
Što biste tek govorili da će biti offline nekoliko dana? :))
hoće netko reć o čemu se radi,sad sam došo doma?
hoće netko reć o čemu se radi,sad sam došo doma?
e, meni to ne smeta jer ionaoko sam u školi. pa kada dođem doma sve će normalno raditi.