Odlična prodaja Windowsa 8

poruka: 57
|
čitano: 5.654
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlična prodaja Windowsa 8".
17 godina
neaktivan
Re: Odlična prodaja Windowsa 8
maxy0 kaže...

koja je fora s tim Clean install-om... sta dobivam s tim?

Pa ako imas HDD bez OS-a na njemu onda mozes bootat iso i instalirat clean.

Znaci ne treba bit vec instalirani Windows za upgrade.

To je naravno bolja solucija ako planiras imat friske Winse.

Ova fora s upgradeom da ti ostanu programi mi se bas nije svidjela, nekako sporo djeluje, i ima programa koji se ruše.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Jeli netko zna kad ce validacija za win 8?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Naravno da se prodaju kad ih MS daje zabadava. Svatko normalan ce si kupit novu licencu za $40 pa makar je ne koristio. Ja sam sinoc kupio 3. Za sada sam instalirao samo jednu.

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

40$ kao nadogranja, u promotivnom razdoblju, nije bas zabadava. Pogotovo za one koji nadogradjuju sa 2 godine starog windows 7.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako nije ?

BF3 = 50$
W8 = 40$
15 godina

ma kakvih 40$, ja jučer piknuo w8 po promotivnoj cijeni od 15 dolaresa

jipijaj jej

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Kako nije ?

BF3 = 50$
W8 = 40$

OSX upgrade - Lion to Mountain Lion - 20$

Linux upgrade - 0$

Zasto usporedjujes igru i OS?

18 godina

Votever... kenjali ste da vam je puno dat 1k kn za windoze. Kao da su jeftiniji da bi ih kupovali. Sad su Vam 250 kn i to vam je puno. Sta ocete.

Rvat katolik!

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Votever... kenjali ste da vam je puno dat 1k kn za windoze. Kao da su jeftiniji da bi ih kupovali. Sad su Vam 250 kn i to vam je puno. Sta ocete.

Da je cijena 100 kuna i da ih ima u svakoj trafici za kupit.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Cijena nadogradnje. Koliko kosta staviti win 8 pro na moje racunalo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 17:23 (BlueMax).
17 godina
muhaqeri kaže...
tnakir kaže...

Da je cijena 100 kuna i da ih ima u svakoj trafici za kupit.

=15$ OK? al nema u trafikama. (po današnjem HNBu zaokruženo 87kn) btw tamo se prodaju cigarete (cijena) ili ZETova karta?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

=15$ OK? al nema u trafikama. (po današnjem HNBu zaokruženo 87kn) btw tamo se prodaju cigarete (cijena) ili ZETova karta?

Više ne. 15 $ vrijedi samo za ''prave'' verzije. Uveli su provjeru valjanosti ključa u igru.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Više ne. 15 $ vrijedi samo za ''prave'' verzije. Uveli su provjeru valjanosti ključa u igru.

-da  ali... to je za obične naivne juzere nepremostiva prepreka, jednako kao što je  sam 'previd' od strane MSa slučajan...

uz dodatak, da je to i bila i dalje je, cijena za one koji su kupili 7 u periodu (koliko) 6 mjeseci.. samo što je sad potrebno ukucati i key. (hmm... da, nepremostivo). 40$ je i dalje vrlo povoljno. Ljudi više cijene kad skuplje plate, nekima bi trebalo naplatiti kao za ultimate edišn, tad bi im windoze bile naj-cool bez mane, ovako još cmizdre oko sitnica kao start buttona.

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Uveli su provjeru valjanosti ključa u downloader ili jos na onoj web stranici?

jer ja imam kod i planiram ga iskoristit u petak

18 godina
Za $40 mozete nadograditi i piratizirane windowse. $40 je jbnih 240kn. Da. Zbilja puno novaca. Vjerovatno bi piratizirali i L4D2 koji na steamu sada kosta nekih $2 - $3 
Rvat katolik!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Za $40 mozete nadograditi i piratizirane windowse. $40 je jbnih 240kn. Da. Zbilja puno novaca. Vjerovatno bi piratizirali i L4D2 koji na steamu sada kosta nekih $2 - $3 

Piratizirao bi ga i da je besplatan. Cak i da daju 2-3$ za download sa steama. Pa necu sad po stare dane mijenjat religiju?!

Ali opet, drago mi je cuti da se dobro prodaju i da su pojeftinili {#}

15 godina
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Jel ja mogu nekako upgreadat za 15$ ako imam orignal windowse ali su kupljeni prosle godine u 6. mj?

17 godina
neaktivan
Probaj na windowsupgradeoffer.com pa kad te trazi kljuc unesi taj svoj i vidi oce ti dat kod
14 godina
neaktivan
Pa ja sam jucer dobio s kljucem od toshibe koje je kupljen prosle godine al nije aktiviran na laptopu jer dolazi s w7 toshibe pa ima njihov oem.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Mitch kaže...
Probaj na windowsupgradeoffer.com pa kad te trazi kljuc unesi taj svoj i vidi oce ti dat kod

Mah mora bit 2012 ili 2013 godina kupnje...

17 godina
neaktivan
nema veze, stavi neki glupi datum od ove godine poslije 6-og mjeseca i kad te pita za kod tada ukucaj
17 godina
ihush kaže...
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

-da  ali... to je za obične naivne juzere nepremostiva prepreka, jednako kao što je  sam 'previd' od strane MSa slučajan...

...

-katastrofa, baš se sve mora nacrtati.

..

gamer34 kaže...
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Jel ja mogu nekako upgreadat za 15$ ako imam orignal windowse ali su kupljeni prosle godine u 6. mj?

gamer34 kaže...
Mitch kaže...

Mah mora bit 2012 ili 2013 godina kupnje...

Mitch kaže...
nema veze, stavi neki glupi datum od ove godine poslije 6-og mjeseca i kad te pita za kod tada ukucaj

što bi rekli zagorci (francuskog govornog područja, .. i Del Boy), voila. Potrebno je malo snalažljivosti i većina (potrebnog-korisnog) soft može (za nekog i mora) biti legalna. Znam da je na TPBu jednostavnije kliknuti neki byDaz, ali je i rizičnije. I naravno, to je sa kućnu-osobnu upotrebu, firme (zbog inspektora) moraju kroz klasičnu nabavu.

17 godina
neaktivan
Gle, ja sam jedan od dva promo koda nabavio tako, imam laptop sa W7 x64 kupljen početkom prošle godine, radi se o retail key-u, stigao laptop iz Londona i meni je ovako radilo.

Za drugi promo kod nisam trebao ništa napraviti, samo drugi mail i nije me tražio key (u ponedjeljak)
15 godina
Mitch kaže...

Malo se bojim krivi datum unosit, si siguran da cu moc untac tome instalirat. Rade bi zrtvovo 25$ pa da dobijem za 40$ nego da moram placat punu cijenu.

17 godina
neaktivan
Pa onda plati 40$.

Neće ti oni više gledat taj datum, baš oni znaju kad je key aktiviran ako si ti dobio laptop sa predinstaliranim Windozama
15 godina
Mitch kaže...
Pa onda plati 40$.

Neće ti oni više gledat taj datum, baš oni znaju kad je key aktiviran ako si ti dobio laptop sa predinstaliranim Windozama

Problem je sto je to stolno racunalo za koje sam ja uzeo win7.

Dali mozda ima veze kaj sam ga prije jedno 3 tjedna reinstallo pa opet koristio kljuc??

17 godina
neaktivan
Već pola stranice vodimo polemiku o tome, pa probaj pa ćeš vidjet, imaš originalni ključ u rukama, radiš s njim šta god želiš na njihovim stranicama, neće te pojest.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice